Inlägg av JackFlack

Inlägg som JackFlack har skrivit i forumet

Verkar som Epic kör ”favorit i repris”…då de senaste gratistitlarna var gratis förut?!

Supertråkig nyhet...jag och familjen har varit där några gånger och "LANAT"...
Undrar vad som händer med all hårdvara som Webhallen har sponsrat?!

Bohooo…stackars ryssar…NOT!!!

…och självaste Todd ”Starfield” Howard är inblandad…😎

🥳 Gott Nytt År alla spelentusiaster (läs: nördar)! 🥳
Hoppas på ett fantastiskt spelår 2024!!!

De spel som helt plötsligt bara dimper ner och man hade mer eller mindre ingen aning om dem, är oftast de bästa spelen...oftast!

Och vilket land kommer de från?! I rest my case!

Undrar om FZ fått tidigare nedladdningsfil...annars tror jag 20:00 inte kommer att vara en starttid som funkar?! Alltid så struligt när fler ska ladda samtidigt...

Ligger oxå hemma med kraftig hosta och feber...blääääää... Krya på er alla!

Kan nån på FZ klargöra om spelet släpps den 10 november eller 7 december?! Förvirring verkar total!!!

I mitt tycke är Black Flag den bästa i hela serien!

Ja tack!

Black Flag var den enda i serien som jag riktigt älskade att spela. Spelade t.o.m. igenom den 2 ggr! (Vilket är ovanligt...har bara hänt med Last of Us och Death Stranding.)

NHL23

Kommer förhoppningsvis köra via Nvidia Geforce Now Ultimate, så hoppas jag att deras prylar klarar detta!

Fast nu blev det tråkigt; Spelade i morse i någon timme och helt plötsligt får jag ett felmeddelande om att det inte går att spara…SUCK! (Alla timmar jag lagt ner har försvunnit!) Och Save filerna ligger inte någonstans?!

Det här spelet växer och växer med tiden…man får inte tro att man kan göra allt på en gång! Just nu bygger jag upp mina skills och mitt skepp som Deputy Ranger…sen blir det att börja researcha lite, och sen kanske outpost byggande?! Det här är än så länge riktigt kul! Lite buggig här och där, men annars flyter det på riktigt bra på min pc! 🤩

Jag har gett upp på det här spelet! Starfield, Baldurs Gate 3 och snart NHL24 kommer ändå att ta upp all min speltid...de kan skrota Skull & Bones för min del!

Det här spelet är så himla bra!!! Hur mycket som helst att göra! I början hackade spelet, så jag formaterade om en av mina externa SSD diskar, och nu kan jag lira på Ultra utan minsta hack…och inga långa laddningstider heller… PURE JOY!!! 🤩

Det här kommer bli såååååååååååååååååååååååååååååååååå najs att köra lite (läs mycket) i helgen! Testade lite i morse på Ultra settings, och det flöt på bra...bara ett litet hopp när den ska ladda om något, men det stör (än så länge) inte så mycket.