Inlägg av Hale2000

Inlägg som Hale2000 har skrivit i forumet

Jag har gillat alla Mafia-spelen. Många gnäller på trean, men jag hade hur kul som helst med den.

Jag tillhör den kategorin som ofta köper fler spel än jag hinner med att köra. Jag har ju köpt The Crew tidigare med syftet att spela det när andan faller på. De har ju fått mina pengar, och nu står jag här och kan inte köra det.
För att jämföra med film så skulle de plocka bort Robocop 1 när det finns både del 2 och 3, och sedan säkerställa att man inte kan titta på den första.

Vill passa på att tipsa om detta Minecraft-liknande spelet till PSVR2. CyubeVR är galet snyggt. https://www.youtube.com/watch?v=Jpjk8Yl7SgE

Finns många fina svenskutvecklade spel. Jag hoppas att Polis-spelen som utvecklades av Vision Park kommer med på listan. De skulle i alla fall funnits med på min lista. Jäklar vad bra de var. Ett företag att få igång dessa idag så de skulle må bra av att få en remaster.

Jäkligt trevlig maskin det där. Körde nyligen igenom Portal 2 igen och njöt för fulla muggar.
Gör sig riktigt bra till Point&Click också.

Ori-spelen hade ett jäkla bra flöde i kontrollen tycker jag.

Spelade igenom tvåan och håller med. Kan ju vara jag som är trögfattad, men fattade egentligen ingenting av handlingen. Man går och sen händer lite bisarra saker, går vidare, händer lite andra konstigheter, går vidare, och så fortsätter det.
Det var ju fin grafik i alla fall. Gillade ju ändå lite hur det verkade som båten legat under vatten i slutet där det växte alger och koraller överallt. Fick känslan av att det kunde haft potential att blivit riktigt bra, men det kändes för oengagerat.

Till stor del är ju detta självförvållat då Series S saknar skivläsare. Har ingen aning om hur stor andel av alla xbox som säljs är Series S men det är nog en ganska stor andel. De som bara är måttligt intresserade eller får TV-spel i julklapp så är det nog förstahandsvalet.

Har fortfarande detta spelet inplastat i väntan på att jag ska beta av min bucketlist som är allt för lång.

Jag har brukar bolla fram och tillbaka mellan de olika lägen som finns i spel för att jämföra. 60 fps är såklart alltid trivsammare, men och andra sidan kan det många gånger vara väldigt tydligt avkall på det grafiska. Har en LG Oled TV med 120Hz läge och då öppnas ju möjligheten att spela många spel i 40fps, vilket är en väldigt stor skillnad mot 30fps och känns som ett bra alternativ. Har spelat Spiderman, A Plague Tale Requiem, Hogwarts Legacy & Ratchet & Clank i det läget och varit riktigt nöjd.

Som ägare av samtliga konsoler skulle jag vilja inflika att man kan ha riktigt skoj med vad man än köper. Det är inte så att om man köper fel får man ett helvete.
Alla konsoler fungerar på det hela riktigt bra denna generation utan egentliga issues.
Spel finns det ju i överflöd vad man än köper.

Det ser ju riktigt bra ut som det är, men jag kan tänka mig att det kanske kan hitta ny publik som missat det.
Kan gärna tänka mig att spela om det igen.

Days Gone och Ghost of Tsushima är klara favoriter.

Blev väldigt sugen att spela igenom rebooten av Prince of Persia igen. Ser ju makalöst bra ut än idag.

Själv har jag så lång backlog så behöver sällan köpa spel på releasedagen. När jag väl kommer till skott så är de flesta buggarna fixade och spelet prissänkt.

Detta blir ett givet köp. Ser ut att vara helt i min stil.

What remains of Edith Finch var kort men riktigt stämningsfullt.
Grim Fandango
Silent Hill
Alla Sierra On-Line spel i princip.

Det finns spel jag faktiskt föredragit att spela med Quality-mode och 120Hz där man får 40 fps om man har en TV som stödjer det.
Spiderman Remastered, Ratchet & Clank, A Plague Tale - Reqiuem spelade jag alla i det läget efter att ha jämfört fram och tillbaks.
Grafiken upplevs som plattare och lite mer avskalad i framrate-mode många gånger.