Inlägg av Avalanche-swe

Inlägg som Avalanche-swe har skrivit i forumet

Squad.

Att röra sig med sin squad och höra motorljudet av en BMP långt borta och närma sig mer och mer. Höra basen i bröstet när den skjuter mot andra en kilometer iväg och du vet att snart är besten här. När den är nära är det ett öronbedövande motorljud och en halvmiss från ett skott dödar dig och 5 vänner som råkar vara i närheten av dig.

Dom filmiska explosionerna är också att dö för.

Skrivet av Milky_81:

Hmm låter ju lite lovande ändå.

Vilka tidigare spel gillade ni mest i serien?

Vilket är 2042 mest likt nu?

Går det att köra 32 eller 64 spelare conquest eller är 128 ett måste?

Mycket frågor

Dom flesta spelar 64 spelare numera. 128 finns kvar men är inte lika populärt. Kartorna i 64-läget är anpassade så dom är lite mindre och tajtare.

32-läge finns också men mer typ speciella events och kanske i Portal dvs där folk skapar och driver egna servrar (på lån från ea och som försvinner om antal spelare blir 0)

Av dom spel jag spelat så är 2042 mest likt bf4 i just farten i spelandet men 2042 är nog ännu mer fartfyllt.

Skrivet av shadek:

Jag köpte BF2042 vid release, spelade 30 timmar, avinstallerade. Kom tillbaka till säsong 5, och det är ett helt annat spel nu. Hitreggen är fantastisk, inga krascher, vapnen är balanserade, flera kartor har gjorts om.

För mig är spelet 4/5 numera och var en 1:a vid release (spelade över 100 timmar i november) och teamet ska ha all eloge för att det faktiskt numera har ett stabilt och bra BF.

Jag kommer dock inte köpa vid release när nästa BF släpps.

Samma resa här. Spelets absolut största problem nu är dock att du bara kan spela med 3 vänner.

Jag har hatat mycket på BF2042 sedan jag köpte skiten på early access för 1000 jävla kronor.

Men nu, idag, är spelet helt ok och ganska bra. Det största problemet är att du kan inte spela med mer än 3 vänner. Och du kan aldrig spela på "samma server" för att lära känna folk, ha kul banter osv.

Battlefield 2042. Förköpte eländet för 1000 jävla kronor.

1: Battlefield 1
2: Frontier: Elite II
3: Cannonfodder

Dice har spenderat åratal på att förgöra Battlefield, är det inte bättre att begrava liket?

Skrivet av hannes.theorell:

Det är väl bara att fortsätta spela BF3 och BF4 och vara helt nöjd med det?
Behöver ju uppenbarligen inget nytt.

Hört talas om player base? Tror du att BF3 är ett levande spel med mängder av servrar i alla olika typer av konfigurationer som alla är välfyllda varje dag?

Samma sak med BF4 även om det fortfarande går att spela på dom få servrar som finns kvar. Ditt svar får mig att undra om du vet någonting alls om hur multiplayer spel fungerar...

Skrivet av Cenorida:

BF1 var väl bra?

BF1 var ett gediget polerat spel. Fantastisk atmosfär, grafik, ljud, soundtrack m.m. Ett riktigt bra spel gjort av människor som har lite stolthet över deras jobb.

Men det var inte riktigt ett Battlefield-spel. Det var inte vertical warfare, skydive från skyskrapor, rendezook, c4 bike till omöjliga höjder och allt annat som gjorde BF3 och BF4 så bra. Så ja BF1 var ett bra spel, men borde sålts som ett sidospår till Battlefield.

Skrivet av robbis:

Battlefield är väl rätt dött? Dom sköt sig själva i foten iom det senaste dundermissen...

Jag är en av idioterna som köpte skiten tidigt för 1000kr. Hela min spelgrupp spelar fortfarande Battlefield 4 trots att alla har 2042. Men jag ska i ärlighetens namn säg att spelet idag med alla omarbetningar, uppdaterade kartor m.m. är ganska okej. Hade det släppts så här så hade mycket varit annorlunda.

Det hade aldrig slagit stort ändå. Att spela ihop med kompisar, fler än 4, går inte. Du kan inte spela på en speciell server för att lära känna andra du spelar med och därmed bygga en gemenskap. Det är som ett singelplayerspel i multiplayerversion.

Vi i vår spelgrupp spelar fortfarande Bf4 ganska ofta, resten av tiden har vi fyllt med andra spel. Jag har börjat med Squad somk är helt underbart, andra spelar gta v, warframe, etc m.m. ALLA var 100% battlefieldspelare innan 2042, men EA fuckade upp det så mycket, jävla idioter...

Skrivet av jehuty:

Kan hålla med om att Bill och Riley avsnittet är utfyllnad och kanske inte ens nödvändig men samtidigt är Bill avsnittet bland det bästa jag har sett på länge när det kommer till tvserier.

Det är nog det bästa enskilda avsnittet jag sett i någon serie någonsin. Men ja det känns ganska märkligt att berätta en kärlekshistoria mellan två människor och sedan döda av dom. Hade dom varit återkommande i serien så visst, men allt det för att sedan ta kål på dom är märkligt.

Skrivet av Thane:

Brukar inte reflektera över om ett barn är vackert eller snyggt. Men det kanske bara är jag och det är fullt normalt att tänka att man vill att en 14-årig tjej ska vara snyggare.

Snyggt av dig att lägga in egna värderingar och försöka klistra dom på andra. Jag har aldrig sagt att jag vill att den 14-åriga tjejen skal vara snyggare. Det jag sade är att tjejen i spelet är objektivt bildskön och tjejen i serien är objektivt ful.

Det finns förresten 8 åriga barn som är både vackra och fula. Du verkar däremot lägga sexuella funderingar i det hela och därmed förneka det uppenbara med hänvisning till ålder.

Skrivet av Thane:

Samma svar som varje gång det här kommer upp:
Ellie är 14

Och?

Eller vill du låtsas om att en flicka som är 14 omöjligt kan vara vacker eller ful, men så fort hon fyller 15, 16, 17 eller vilken ålder du nu anser vara moraliskt riktigt då och först då kan hon anses vara vacker eller ful?

Skrivet av Thane:

Man kan ju säga Britt eftersom personen är från Storbritannien? Handlar det om Nico Parker (vilket jag gissar att det gör eftersom det är i Last of us tråden) så härstammar hon mer från Storbritannien än sub Sahara, varför det nu skulle vara viktigt.

Nej jag drog paralleller till: https://www.smithsonianmag.com/smart-news/who-was-first-woman...

Min poäng var att ovan nämnda verk så tydligt är något forcerat då det är extremt långsökt att en svart kvinna skall spela en forntida engelsk dam som i allra högsta grad var en verklig vit kvinna som drottning av England.

Och raka motsatsen, enligt mig då, är homosexualiteten som skildras i TLOU helt utan att forceras in, utan att det blir löjligt, helt enkelt bara naturligt då det bevisligen finns män som älskar män i naturen som existerar på jorden. Det blir liksom inget artificiellt pk-inlägg utan det berättar en riktigt bra historia där homosexualiteten råkar vara en del.

Skrivet av eld:

Man jobbar på att inte behöva kika bort från en naturlig romantisk scen, det har inget med ens egen läggning att göra. Vem är rädd för en kyss?

De flesta här hade absolut inga problem med dessa scener, så det är något man kan jobba på.

Sen hade vi det andra problemet med att automatiskt kalla folk för afroamerikaner när det i detta fall handlade om en brittisk skådespelare som spelade drottning, inte en amerikanare.

Jag misstänkte faktiskt att hon var från Storbritannien men helt ärligt så visste jag fan inte vad som är acceptabelt att skriva längre; svart, mörk, afrikan, färgad?
Eller är det som män i peruk, att man måste låtsas? Som om dom ser ut att vara kvinnor eller som här att det inte finns hudfärgskillnader som man får yttra.
Så ja, jag skrev medvetet afroamerikan då det på ett pk-säkert sätt beskriver en människa som lever/är född i ett västland men uppenbarligen härstammar från sub sahara-Afrika.

Sedan sade jag inte att jag hade ett problem med kyssarna, snarare sade jag tvärtom, att det var befriande att se något som kändes äkta och inte som en partsinlaga som genomgått hbtq-certifiering. Med det sagt är jag heterosexuell och därmed är tanken på att kyssa en man i grunden otrevlig. Jag missunnar inte andra män att få kyssa andra män, men för mig är det helt naturligt, i brist på bättre ord, lite usch.

Som något av en halvhomofob så tyckte jag avsnitt 3 var underbart. Bland det bästa jag någonsin sett på tv. Ja jag fick halvitta bort vid skäggkyssarna (svaghet hos mig) men det var riktigt bra tv.

Och så jävla skönt att se en välskriven välproducerad historia där två män råkar vara homosexuella istället för ett LGBT-inlägg där man skrivit om två homosexuella och även råkar ha med en historia.

Det känns rätt, naturligt, inte påtvingat. Inte en afroamerikansk kvinna som ska spela en engelsk drottning eller annat jävla trams.

I spelet är väl flickan bildskön men i serien har dom valt en skådis som ser ut som fan, märkligt val.

Skrivet av CliQue-SinneD:

Mitt resultat: 9/10.

Missade på frostbitefrågan.

Bästa spelet är battlefield 2 följt av 2142. Spelen därefter kommer inte ens i närheten. Nerdummat, förenklat och förpestat av CoDs framgångar och försök flirta med de spelarna.

Därför finns diamanten Squad...

Förvånad över mitt 8/10, och bara en ren gissning.

Skrivet av Thane:

Så varför specifikt klaga och skriva ett ironiskt inlägg om en transkaraktär istället för att klaga på infon du får om Irish? Det du vet om honom är att han har en fru och tre barn. Men uppenbarligen är det bara ett problem när du får reda på att någon är transexuell.

Infon om Irish är i ett storyklipp, hans fru och barn är en del i den storyn. Det är dessutom en karaktär från tidigare spel. Det finns inga storyklipp om Sundance och det ser helt galet ut att specificera könstillhörighet eller avsaknad av sådan på en och bara en av alla karaktärer.

Dessutom är ens direkta familj kanske ett lite normalare samtalsämne och har mer relevans i en kort story i ett actionspel än hur din penis ser ut, om du har en penis eller om du anser dig att inte ha något alls.

Men visst, du är fri att tycka annorlunda, tycker alla samma sak är det ganska meningslöst att ha diskussionsforum. I övrigt har jag i tidigare inlägg motiverat varför JAG tycker att det känns påklistrat att poängtera sexualdetaljer om en och bara en karaktär.

Sedan kan ni andra jämställa detta med familjeinformation etc. Det säger väldigt mycket om er faktiskt.