Senaste spelet du klarade?

Medlem
Skrivet av Kavakava83:

Spelade demon men tycker att det var lite väl upprepande. Det kanske blir mer varierat?

Inte egentligen. Jag tror det börjar smaka trä efter en stund för många, men jag gillar den typen av spel då och då, så får man spela nåt lättsmält medan man snackar skit med kompisarna i Discord.


signatur

Ryzen 9 5900x & RTX 3070 Ti | Nintendo Switch | PlayStation 5
PSN: DocPjotor | Steam: Gorrsnus

Medlem

Like a Dragon: Infinite Wealth

Medlem

Ghost Trick: Phantom Detective

Har egentligen haft koll på spelet sedan det släpptes på DS men vid den tid tidpunkten hade jag redan sålt min DS.
Och när jag återigen skaffade en DS hade priset på spelet stigit lite för mycket och jag hittade aldrig något exemplar för ett bra pris. Så när remastern dök upp blev jag väldigt exalterad och jag plockade upp det för en billig peng till switchen för några veckor sedan. Av de 13 spel jag än så länge spelat ut i år är detta lätt hödjpunkten.
Vilket otroligt underhållande spel! Designen, karaktärerna och framförallt storyn är ju klockren. Twisterna avlöser varandra i rasande takt men mot slutet knyts alltihop på ett förträffligt sätt. Kan verkligen rekommendera folk att plocka upp detta genast, om ni nu inte redan gjort det!

Medlem

Klarade ut Jedi: Survivor för ett tag sen. Blev lite förvånad över hur bra jag tyckte att det var. Jag älskade det. 2023 års bästa spel för mig hittills.
Grymt snyggt, fantastiskt ljud, bra story och karaktärer. De fick verkligen till striderna nu, jämfört med Fallen Order där de kändes lite väl styltiga i mitt tyckte. Är lite svag för Star Wars så det kanske bidrar till mitt intryck, även om jag tycker att det mesta som görs är under par.

Lite buggar och prestandaproblem upplevde jag på min PS5:a, men de kanske lappat ihop det värsta och inte är lika farligt som vid release? Det där med buggar är förresten ganska subjektivt, hur mycket man stör sig på det och vilka problem man faktiskt får när man spelar. Jag hade mer problem med Witcher 3 och Spider-Man 2 än med detta.

Medlem

South Park Snow Day, 269kr hos spelbutiken, 4 timmar långt, helt ok, men föredrar de andra spelen som ser ut som serien.

Medlem

Half Life 2 VR Mod Episode 2

Striden mot striders på slutet var riktigt svettigt.

Hade alltid förut som tradition att dra genom Half life serient 1gång om året. Men det slutade jag med. Nu har jag iaf kört hela serien (förutom nån av expansionerna till 1an) i VR också


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Medlem

Metro Exodus, ger det 7,5 av 10.
Överlag ett bra spel men hade några tråkiga spelsektioner mot slutet, som tur var vägde storyn upp.

Medlem

Klarade Half Life 2: Episode 2 igår.
Suget efter en tredje del blev ju inte direkt mindre! Känslan efter det abrupta slutet och att man troligtvis aldrig kommer få en upplösning gör ju lite ont i själen!
Kanske blir att jag spelar igenom Half Life Alyx också när jag ändå är i farten

Medlem
Medlem

Halo Infinite (Xbox Series X - KB/M).
Bättre än vad jag förväntade mig.

Medlem
Skrivet av Ferren:

Halo Infinite (Xbox Series X - KB/M).
Bättre än vad jag förväntade mig.

Tycker kampanjen är kanon, klart i klass med de tre första Halo spelen. Tycker spelet fått oförtjänt mycket kritik.

Medlem

Äntligen blivit färdig med en lång runda Millennia, som är en 4X Civ-like. Helt okej spel, men blir nog max bara en eller två rundor till. F


signatur

Spana in mina "Chiptunes on Crack"
https://www.youtube.com/c/SwedishWargoat

Medlem

Mass Effect 2. Mums!


signatur

SHEPERD S HEPAURD SHEPARUD!!!

Medlem

Control! Mysigt spel som är remedy knasigt!

Medlem

Tog mig genom alla bossar i Hades på tjugofemte försöket. Jag antar att man ska spela genom det X antal gånger till för att uppleva hela storyn, så rent tekniskt är det väl inte "klart" än.

Roguelites är verkligen inte min kopp te, men Hades är ett riktigt mästerverk. Striderna är sjukt tillfredställande när man har rätt boons, och karaktärerna känns intressanta och välskrivna. Kommer nog att fortsätta spela det när andan faller på.


signatur

Ryzen 9 5900x & RTX 3070 Ti | Nintendo Switch | PlayStation 5
PSN: DocPjotor | Steam: Gorrsnus

Medlem

Mudrunners är nu 100%. Svårt att säga att det är avklarat, men lagt nära 100 timmar i det och achievements är "all done" så får placera det som klart. Underligt sug det spelet hade på mig dock.. 😁

Medlem

Red Dead Redemption
Open Roads
A Short Hike

Medlem

Har mestadels spelat PSVR2 spel, men sen fick jag tummen ur och spelade igenom Spiderman 2 som har legat och mognat helt nytt alldeles för länge.

Sen så köpte jag uppdateringen till The Last of us 2 och spelade i genom det också, hade spelat igenom det tidigare på PS4an. Fortsätter att spela med det nya No return mode.


signatur

PS5, PSVR2, Xbox S X, Switch och Gaming PC med någon Intel CPU och ett 3070ti kort.

Skriv svar