Inlägg av Walter S.A. Iego

Inlägg som Walter S.A. Iego har skrivit i forumet

Mycket snack om annat, men spelet är grymt bra och underhållande. En riktig pärla med bra atmosfär.

Han valde helt rätt väg i livet. Givet köp vad det än blir.

Skrivet av Scream112:

tråkigt att du inte klarar av att se skillnad på vad det exklusiva de lockar med är för något, och kan därför ha en nyanserad åsikt. tråkigt.

Hmm, jag tror det är precis det du klagar på, den nyanserade åsikten som skiljer sig från din (?)

Nåväl, det går liksom inte att skrika Varg när detta har varit rådande affärsidé de senaste åren. Men, det är kanske upplyftande att sälla sig bakom kören istället för att ta och författa ett brev till UbiSoft med konkreta idéer som inte är maxade med metakänslor. Jag ser framemot att köpa det när det kostar 150:- Det finns annat att spela tills dess.

Åh nej, ett företag som gör i princip som precis alla företag i världen; de lockar med något "exklusivt" som man får betala extra för. Det är frapperande att man ens bemöter detta med kritik 2025. Spelet kommer ju kosta runt 150:- om två år om man inte har något emot att vänta lite.

Varför är G-man skurk? Frågar åt en vän.

Pics or it didn't happen

Skämt åsido, vad betalade du för den där lilla saken?

Varför valde du just det moderkortet? Är nyfiken på just den modellen.

WatchJedi FarAssassins (?) Ja, det kan nog funka.

Minns när man gick och längtade efter de pangarna, idag är det väldigt obetydliga.

Miljonärer / miljardärer är också människor, glöm inte det. Deras tårar droppar som champagne . . . Skämt åsidor, jag sörjer nedlagdaspel och hade gärna betalat 1000:- för ett nytt Deus Ex.

Hmm, det hade blivit en hit, påminner starkt om Insomniacs "Spider-Man"-spel.

Men, vad är syftet med spelet, vad är det de ska tillföra en mättad marknad? Jag testade det eftersom jag hörde det skulle vara en återgång till gamla "goa" CoD, så lättlurad man är.

Tack för att ni hållet tråden vid liv och uppdaterar så man kan hänga med i svängarna. Jag hoppas spelet blir fantastiskt för då blir det win-win för hela spelindustrin och att affärsidén faktiskt funkar. Det finns alltid fula fiskar där ute, men ibland är det faktiskt guld som glimmar. Håller tummarna!

Om medarbetarnas idéer är bättre än hans egna, kommer han vara utan jobb, så jag misstänker att det sorteras bort ett och annat som säkert hade funkat bra. Gamers som jobbar med spel är ofta mer insatta än kanske någon som hyrs in utifrån för att dom tror han eller hon kan göra ett bra jobb. Aj am löking at jö "Horizon".

Skrivet av Querth:

Kommer köpa det efter några år på en 75%+ rea

Ett billigare pris kommer inte göra prestandan bättre, de borde ha fixat det för länge sedan.

Skrivet av HiRoller:

Interstellar Marines. Bland de första early access spelen. Blev aldrig färdigt.

100% Diablo 4 på senare tid.

Ja just det, samma här. När man fick springa omkring i beckmörkt rum och skjuta på måfå, liksom, vad!?

Cyberpunk 2077 och Kill the Justice League.

Jag vet att spel är viktiga och allt det där med att koppla av; men barnen växer otroligt fort. Försök att vara närvarande i varje stund för du kommer sakna det sen. Har haft familj med fyra barn (bara en biologisk), så jag vet hur det kan vara.

Skrivet av Jönsen:

Sluta vara logisk och förnuftig!!!!!!

Jag är ledsen; morsan bankade in vett och sans i mig när jag var liten med logik. Man kan inte undslippa detta i vuxen ålder

Äntligen. När sonen spelade i veckan reagerade vi båda att det helt plötsligt blev förstaperson i något läge. Helt plötsligt kunde CoD-nerven löpa amok, så där har man ju en fördel mot de ultrasnabba 9-åringarna.

Som vanligt, i alla dessa slags trådar när ytterligheter kommer på tal, så handlar det alltid om svart eller vitt för vissa. FZ kan inte råda bot på hela den ociviliserade världens missgärningar, och en rubrik som råkar sammanfalla med något terrordåd kan väl inte ligga någon till last. Det skulle vara önskvärt att fler betedde sig i forum som de gör i verkligheten, med en smula förnuft.