Inlägg av Walter S.A. Iego

Inlägg som Walter S.A. Iego har skrivit i forumet

Tack för att ni hållet tråden vid liv och uppdaterar så man kan hänga med i svängarna. Jag hoppas spelet blir fantastiskt för då blir det win-win för hela spelindustrin och att affärsidén faktiskt funkar. Det finns alltid fula fiskar där ute, men ibland är det faktiskt guld som glimmar. Håller tummarna!

Om medarbetarnas idéer är bättre än hans egna, kommer han vara utan jobb, så jag misstänker att det sorteras bort ett och annat som säkert hade funkat bra. Gamers som jobbar med spel är ofta mer insatta än kanske någon som hyrs in utifrån för att dom tror han eller hon kan göra ett bra jobb. Aj am löking at jö "Horizon".

Skrivet av Querth:

Kommer köpa det efter några år på en 75%+ rea

Ett billigare pris kommer inte göra prestandan bättre, de borde ha fixat det för länge sedan.

Skrivet av HiRoller:

Interstellar Marines. Bland de första early access spelen. Blev aldrig färdigt.

100% Diablo 4 på senare tid.

Ja just det, samma här. När man fick springa omkring i beckmörkt rum och skjuta på måfå, liksom, vad!?

Cyberpunk 2077 och Kill the Justice League.

Jag vet att spel är viktiga och allt det där med att koppla av; men barnen växer otroligt fort. Försök att vara närvarande i varje stund för du kommer sakna det sen. Har haft familj med fyra barn (bara en biologisk), så jag vet hur det kan vara.

Skrivet av Jönsen:

Sluta vara logisk och förnuftig!!!!!!

Jag är ledsen; morsan bankade in vett och sans i mig när jag var liten med logik. Man kan inte undslippa detta i vuxen ålder

Äntligen. När sonen spelade i veckan reagerade vi båda att det helt plötsligt blev förstaperson i något läge. Helt plötsligt kunde CoD-nerven löpa amok, så där har man ju en fördel mot de ultrasnabba 9-åringarna.

Som vanligt, i alla dessa slags trådar när ytterligheter kommer på tal, så handlar det alltid om svart eller vitt för vissa. FZ kan inte råda bot på hela den ociviliserade världens missgärningar, och en rubrik som råkar sammanfalla med något terrordåd kan väl inte ligga någon till last. Det skulle vara önskvärt att fler betedde sig i forum som de gör i verkligheten, med en smula förnuft.

Så bra, då behöver man inte jäkta genom DD1 och kan köpa detta på rea också om något år.

En gammal favorit, har spelat den flera gånger:

Deus Ex kommer återvända; den saken är klar.

Japan var en fin upplevelse, jag blev intervjuad på radio när jag var där 2009. Trevligt folk, god mat, och intressanta affärer.

Jag litar på SkillUps recension. Kanske blir det bättre med tiden?

Är det fel att jämföra detta med "Outriders"?

Skrivet av Bulletblues:

Gjorde det för ett litet tag sen. Bra spel. Det är ett 6/10 spel som på nått sätt känns som ett 8/10. Jag gillade det rätt mycket trots dess brister

Det har fin atmosfär, är lite B på sina ställen, men ändå väldigt bra.

Skrivet av Sebastian Lind:

Attans, visste att det inte kändes helt rätt. Kul att se dig, Walter

Detsamma Njuter av dina recensioner, mer av sånt.

Måste spela ut 1:an först

Skrivet av Sebastian Lind:

Verkar intressant! Men spelet behöver verkligen ett bättre namn, The Thaumrthrighh gör det inte enklare för ett mindre spel som detta att stå ut.

Du skrev fel, du menar "Teh Trumarteghee" . . . Hur enkelt som helst att komma ihåg

Skrivet av gundemannen:

Tack för tipset! Slog till direkt, passade en föräldraledigs spelkassa betydligt bättre. Gillar jag det så kan jag ta tvåan om något åt med.

Tänkte samma.

Jag kommer spela genom storyn och ge 2:an en chans sen. Det är lite annorlunda, på ett bra sätt. Hoppas du gillar det också.