Inlägg av DKvarn

Inlägg som DKvarn har skrivit i forumet

Sök hjälp så du får tips på rätt övningar

Alltså, jag har spelat en hel del sedan dag 1 och har lagt ca 10 min i kö för att få spela. Quick play har inte alltid funkat men kommit in har jag gjort. Har barn och jobb så spelar på kvällar som "alla andra" så vet inte när ni andra har spelat som inte har kunnat spela alls, eller överdriver ni?

Skrivet av Vileoxe:

Tydligen har youtube börjat med flit att påverka folks datorer genom att använda mer resurser om man har en adblocker igång.
Webbläsare kraschar, datorer överhettar ect. Man kan börja undra om det är lagligt det dom håller på med.

PCGamer

Reddit tråd

Kan ju undra om det ens är lagligt att gå runt deras sätt att få intäkter? Köp premium, betala för dig istället! Extra roligt att det är en adblocker som verkar ha buggen, lite som fusket till spel som tar över och kastar granater och vapen i tid och otid.

Helt okej serie, andra säsongen är bättre än första. Har läst många av böckerna men inte alla.

180 kr var inte mycket, vad jag förstått så är det ju inget "mobilspel" utan ett spel i mobilen, dvs riktigt spel inte ett spel där du måste köpa saker för att kunna komma vidare.

Någon som ens spelar längre? Tröttnade totalt då spelet vara strulade, tror inte jag är ensam.

Skrivet av Majoren:

Apple och flera andra mobiltillverkare har väl t.om. mjukvarulåst batterierna så de ska vara omöjliga att byta ut. Där kan man snacka om riktigt fula tag.

De blir ju så illa tvungna när folk är så jävla dumsnåla och köpet skit batterier som börjar brinna och skit. Sen får Apple skit för att det sitter ett batteri som inte ens följer CE kraven.

Vill ha min telefon vattentät så har inga problem med att betala för att få batteriet utbytt där de använder verktyg en annan inte har. Nu har ju Apple ett program där man kan reparera/byta ut delar själv genom att hyra verktyg från dem men blir tveksam att den är vattentät efter att ha varit öppen.

För steam deck och Nintendo switch kan det vara bra att kunna byta batteri själv.

Skrivet av Håkan:

Du ser ju själv på bilden att 48% av köparna av Xbox Series S är nya kunder för Microsoft. Vilket såklart är jättebra om man vill sälja in Xbox till fler människor.

Folk måste dessutom inse att världen är utanför europa. Series S har säkert sina marknader där dom är populära, man får en ny konsol relativt billigt bunden till Game Pass. För många i fattiga länder är det säkert ett bra kap för att kunna hänga med i spelutvecklingen.

Du har helt rätt i det du säger och alla i Sverige är inte heller rika. Att yngre barn kan spela fortnite och gamepass spel med sina kompisar för några hundra i månaden är värt så mycket! För någon som har det knapert är en PS5 eller XSX inte att tänka på men en XSS med gamepass abonnemang via Elgiganten klarar många av och barnen/barnet hamnar inte "utanför" gemenskapen som spel ger.

Tycker det är synd att så många inte kan se längre än vad deras egen plånbok räcker, testa att jobba med ekonomisktbistånd och inse att alla inte har det så jävla bra ekonomiskt.

Kör på steam deck som Bunisher, kör ibland från min xsx om jag vill testa spelet innan jag laddar ner det eller inte orkar vänta 20 min

Helt ärligt så såg det riktigt illa ut men de kanske hade Nintendo switch som utgångspunkt? Jag blev riktigt besviken!

Kör på ps5 och haft tre rubberband händelser idag, de var borta efter någon sekund. Inte haft ett enda problem i fredags eller i lördags.

Tycker servrarna har varit stabila så har man mycket problem borde man nog felsöka router och internet.

Skrivet av xdrive:

Finns ju programvara till Linux för att använda remoteplay, vilket betyder att det finns till steamdeck.
PC spel och PS5 spel på samma enhet, även xbox om man vill det. win win.

Det är så jag använder min steam deck oftast, streamar spelen från ps5an eller Xbox series x

Xcloud med gamepass

Tycker Diablo IV bara blir bättre och bättre! Som en sådan sak som att hoppa över kampanjen efter första genomspelningen och att ha låst upp permanenta uppgraderingar som följer med sina nya så man snabbare kommer upp med sin alt, allt låter bra från min synvinkel iaf!

Blir det som i betan så är det bra nivå tycker jag.

Skrivet av Mortaigne:

Ja, det är nog lite skevt i en omröstning på en site för sådana som oss.

Jag har för övrigt Series X, PS5 och en Switch igång men ingen Series S jag heller.

Jag kompenserar det genom att ha två Series S samt XSX och PS5

Gamepass, Microsoft har byggt mycket på det och det kommer leverera ännu mer nästa år!

Spelar nästan bara på xcloud på min steam deck, de som inte testat de gör de!

Gold, länge sen jag började strunta i de, gamepass är det som gäller! Tycker de kan lägga ner gold

Outriders
Alien Fireteam Elite
Borderlands 3
Diablo

Har väntat länge på det här, hoppas de har förbättrat styrningen när man rider också…