Inlägg av AHTF

Inlägg som AHTF har skrivit i forumet

Skrivet av dTexN:

Wtf crones tar vaas? Är ju ett sätt att säga fler har spelat tw3 än fc3

Tror många röstar utifrån hur kul de haft spelen, snarare än bästa ”skurk” menar the reapers….

Jag älskar mass effect men förutom 2 reapers så är resten bara ospecifika talande rymdskepp

Tycker spelet som grund är klart bättre en civ, saker som behöver justeras känns mer som balansering en större förändringar

Westwood
BioWare
Cdproject

Skrivet av DieZe:

Fast coop och pvp kan ju samexistera haha, vad är det med den här rädslan och avskyn för pvp. PVP i Helldivers hade ju inte behövt innebära att Coop försvinner? Herregud alltså.

De måste satsa sina resurser någonstans och pvp skulle garanterat ta upp en del resurser

Warhammer 40k rogue trader

Skrivet av Dudinkalv:

Jag skulle säga att det fortfarande klassas som open world, även om du är utelåst från vissa delar av den under vissa delar av spelet. Precis på samma sätt som vissa äldre GTA-titlar gör.

Jo, jag säger inte att det ”inte är”. Men finns också olika skalor av open world. Tycker witcher 3 lyckas bäst av alla RPG. Den är nog också den mest inskränkta som jag fortfarande skulle kalla open world.

Skrivet av Mirage:

Håller inte med. Båda är bra spel. Open world gjorde 3an bättre tyckte jag.

Skulle dock säga att witcher 3 inte är helt open world. Dom har gjort det intelligent och går inte i bethesda fällan. Områden är låsta tills du passerat visa story bitar. Det gör att de kan berätta en enhetlig story då det bara finns en viss andel saker spelarna kan hunnit göra.

Andromeda var även det långt mer öppet, vilket gör story berättandet svårare.

Skrivet av Alienshade:

Oj jag är precis så. Råkar jag älska/gilla väldigt mycket någon som inte gör det tillbaka och man har diskuterat det tillsammans. Så är det väldigt pinsamt att prata med personen igen. Och jag skulle nog undvika att träffa personen igen. Därför har jag aldrig (har tyvärr hänt några gånger i livet och det var varit jätte jobbigt) varit intresserad av arbetskamrater skolkamrater och människor som jobbar där man äter och handlar.

Jag menade specifikt i spelet

Skrivet av Mannagryn:

Skulle aldrig betala för det, men ska väl spela igenom det så småningom, när mer moddar och patchar släpps.
Det är alldeles för on-the-nose med sitt woke/ESG-skräp. Sett flera saker, här är en grej te.x:

karaktär som inte visat något intresse alls för romans med den andre. Det sitter ändå nästan på varandra:

https://i.imgur.com/sm5WCsg.png

Val som Larian tyckte var vettiga här:

https://i.imgur.com/gQAcTG4.png

dvs ha romans/sex med honom eller så är du en elaking och du hatar honom och vill inte ens ha vänskap. Man har valt att inte ha något mellanting där du (som en normal människa) kan säga te.x "du är trevlig men jag är inte inte intresserad av romans tyvärr."

Larians sätt att säga "du är nog inte så trevlig om du inte vill vara homosexuell i vårat spel."

Nåväl, moddar kan kanske göra det LITE mindre on-the-nose.

Den övre bilden är väl smaksak, har garanterat suttit så nära polare…
I ditt andra exempel: vad är det för fel på mitten alternativet?

Skrivet av NordhNet:

Jag delar inte alls din upplevelse. Visst kan man inleda en romans om man vill men man kan även tacka nej utan att den andre tar illa upp.

Så var det iaf i min spelrunda där den konversationen med Gale kom upp.
Valmöjlighet är bra och har inte fått något bakslag när man tackat nej till någon (hittills)

Delar din uppfattning. Ingen aning hur någon fått en reaktion som säger, om du inte älskar mig är du inte ens min vän.

Skrivet av Tomas Helenius:

Den var inte vår bästa, nej. Men vad menar du, är den här recensionen dålig?

Aldrig förstått varför ni valt att vara så defensiva angående er witcher 1 recension.

Witcher spelen är tillsammans med mass effect mina favorit spel någonsin.
Witcher 1 hör dock bara ditt pga av hela serien. Spelet vid släppt var en absolut bugfest som först löste sig 1 år senare med enhanced edition. Även om man bortser från detta var stridssystemet rätt trist, stirra på en ikon och tryck när den lyser. Menyerna fruktansvärda.
kritiken om att samla lättklädda spelkort var också korrekt, finns en anledning varför cd projekt tog bort den skiten till senare spel.
Återigen som den bug fest spelet var vid release förtjänade spelet en 1a. Efter enhanced förtjänade spelet kanske 2-3 som ensamt spel.

Gillat serien hela vägen. Tveksam till byte av skådespelare dock. Så får se hur säsong 4a blir.

Skrivet av kebbe:

Kanon, måste innebära att ingen annan har några som helst problem med spelet och portningen är helt perfekt. Bra att detta kunde redas ut.

Är väl lika relevant som random personer som beskriver sina problem.

Skrivet av noreason:

Dålig grafik, stela animationer, dålig story, dåliga voice actors. Allt kändes bara som ett billigt studentprojekt.

Var en rätt extrem tolkning

Mass effect 2

Skrivet av ZF:

Visst, precis så är det. Även om såklart Hollywoods utbud, vid tiden för respektive film, spelade in för den grundbild av galaxen en del personer mer eller mindre medvetet anser vara kanon eller whatever.

Men problemet uppstår när det inte längre passar in, då känns det forcerat snarare än naturligt.

Och det beror på att alla karaktärer numera är så uselt uppbyggda att något annat än forcerat helt enkelt inte är möjligt.

Mycket har sagts om Lucas regi och dialoger, men han lyckades åtminstone hålla någon form av fungerande karaktärsmotivation och röd tråd i de sex första filmerna.

Jag skulle utan problem kunna återberätta handlingen i de första trilogierna trots att jag inte sett dem på år nu. Men de nya är bara en kakafoni av lösryckt nostalgi och inpressade actionscener utan ens någon som helst fungerande inre logik. Det gör även att momentum saknas oavsett hur mycket som exploderar och flyger förbi.

Bara den där scenen när flyktbilen efter bankrånet förföljels av snuten och ett par rånare hoppar av i farten för att råna Biltema på en turbo så de kan komma undan medan övriga rånare fortsätter runt i rondellen sätter nivån för hela rasket tycker jag.

Det var verkligen mycket bättre förr. Och det hade inte särskilt mycket att göra med att Leja eller en korpulent trädpanda kunde vara tuffa utan att deklarera "we can do it (too)!".

För det ironiska är just att den typen av "subtilitet" motverkar sitt syfte. Kanske kommer det visa sig när världen återigen begriper ironi istället för memes. I den här galaxen, långt långt in i framtiden, om ytterligare 40 år.. Eller kanske inte.

Men jag tror i varje fall inte Disney-trilogin kommer åldras med samma behag.

Håller egentligen med om allt. Tycker dock det har inget att göra med pk eller att alla ska vara representerade. De 3 sista filmerna sattes upp av olika personer, när film ett gjordes verkar det inte varit klar vad storyn skulle vara i 2 och 3. Sen lyssnade man och gjorde om efter reaktioner från publiken. Blir på något sätt en självklarhet att det inte blir någon röd tråd.

Är säker på om samma person fått höra alla 3 filmer och bestämt handlingen hela vägen så hade filmerna blivit klart bättre, vem av dom det en varit.

Skrivet av heady89:

Och vad har Disney gjort ? Värre woke-företag får man ju leta efter. Identitetspolitiskt skitföretag som bland annat gjort sig av med bra skådespelare bara baserat på deras politiska åsikter, snabba att både censurera och dömma så länge det dansas efter deras pipa.

Mycket av deras material känns otroligt malplacerat & pk, klarar de av att göra något som är rätt nuförtiden ?

Snabba, hon fick rätt många chanser… att sparka folk som inte uttrycker sig som bolaget vill har alltid varit aktuellt i usa. Eller om du vill vara föräldraledig etc

Sen att kritisera dom för det och i nästa rad såga dom för pk etc blir rätt märkligt. Star wars har alltid varit diversifierat och jag hoppas de fortsätter så. Allt de har gjort har passar in, bara inte passat i en del personers världsbild om hur saker borde vara.

Skrivet av Ender:

Eller så är det exakt så det är. Det du kallar att "gå miste om" är snarare att inte lägga tid man kommer ångra när man bara trampar vatten så länge man inte betalar för en flytväst. Vad är det som gör dig så säker på att betygsättarna har fel? Det finns väl inte ett enda spel som inte är "spelbart", men hur subjektivt är inte det då?

Även ifall man inte får loot utan att betala går det ju att spela liksom...världens bästa spel!

Läser man recensionerna och tar betyget i beaktande så förstår nog de flesta vad det är för typ av spel.

Lämnar diskussionen då den bara går i cirklar. Men sista gång, för att vara ett mobilspel är det inte 0 av 10, därför är recensionerna fel. Folk sätter 0 för att de inte vill att blizzard gör mobilspel. Det sabbar hela meningen med review sidorna för andra personer och effekten på blizzard blir 0.
Tror blizzard skadad långt mer av en 5-6 i betyg, nu kan de helt enkelt säga, ”folk betygsätter inte spelet”

Skrivet av eld:

Det här var de första jag fick upp direkt när jag kollade på metacritic, det är väl ändå ganska beskrivande?

https://i.imgur.com/9gl9xrF.png

Är exakt det det inte är. Då sp kampanjen är helt spelbar utan alla problem dom skriver om. Pga av de där recensionerna skulle man kunna gå miste om vad många beskriver som en väldigt bra(för mobil) gratis kampanj.