Inlägg av Pada-chan

Inlägg som Pada-chan har skrivit i forumet

Som många poängterat så är det här en helt ny funktion som spelet inte var tänkt att ha, så det är självklart fusk. Det är ju även en kort-räknare i Hearthstone, även om ”alla” använder det.

Nästa steg för AI blir t ex att kunna räkna ut varje gång ett skottljud hörs i ett FPS-spel varifrån det kommer, vilket avstånd och vilket vapen det var och skriva ut på skärmen. Eller en mätare som räknar ut vilken fall-damage man kommer få beroende på hur högt upp man är. Osv. Ellerr det inte heller fusk?

I like! Ge oss det Settlers vi väntat på i så många år.

Jag är inget särskilt fan av Epic. Men jag uppskattar att Tim är ärlig i sin kommunikation. De gjorde en satsning för att få nya kunder och accepterade ett budgetunderskott i stunden för att uppnå det. Men det lyckades inte. Inget girigt eller korkat i det, det bara fungerade inte denna gång.

Epic gör många bra grejor och förhoppningsvis lyckas de bättre framöver. Men det är svårt att ta sig in på Steam-marknaden. Själv är det värt så sjukt mycket att ha allt samlat på ett ställe att de får hitta något riktigt revolutionerande om de ska få över mig.

Hunt Showdown. Ny patchen med regn gör mycket för atmosfären.

Köpte Dune Spice Wars på rean och ska ge det ett försök också.

Jag och tre polare körde en hel del 4on4 i WC3 när det var hett. En gång vann vi mot dem som låg tvåa i Europa.

Att kalla det Robin Hood är ju ett skämt!

Skrivet av gundemannen:

Spelar enbart på Steam Deck så handkontroll, tänkte jag skulle köra på min stationera med, men för smidigt med handhållet Diablo.

Hur fungerar Diablo 4 på Steam Decken?

Hoppas på en rejäl StarCraft 2-turnering!

Helt rätt!

Skrivet av Tassel:

Bara att inse att vi är för gamla och från en fjärran generation.
OS är inte längre bara brottning och springa fort. 😎

OS-grenar som har funnits är bland annat ”konst och litteratur”, krocket och motorbåt.

Skrivet av MulletDeluxe:

Jag vill ha vapen som inte faller i bitar.

Jag måste vara en av få som gillade vapensystemet i BotW. Var uppfriskande att hela tiden behöva ändra vapen beroende på hur svåra fiender jag mötte. Och att man aldrig egentligen blev ”maxad” med sin karaktär utan fortfarande blev glad när det droppade hyfsat bra svärd som skulle komma väl till pass sen.

Härligt skriven text! Man blev verkligen sugen på att ge sig ut i detta äventyr.

För att återvända till själva nyheten så ser jag mycket fram emot möjligheten att kunna minska svårighetsgraden på fienderna. Jag spelar med två yngre barn som njuter av samlande, basbyggande och spänningen när man är på upptäcksfärd. Men fienderna är på tok för svåra för dem.

Ja! Någon större expansion i framtiden känns självklart. Quidditch vore kul om de kunde implementera.

Kul!

Härligt! Bra beslut. Efter man spelat Immortal Empires går man inte tillbaka till kampanjen.

Hogwarts Legacy!

Älskar den grafiska stilen! På Steam finns det lite fler bilder från själva gameplayet. Hoppas det blir kul.

Skrivet av Querth:

Vi hoppas på Stormgate! Föredetta blizzard-anställda som skapar ett nytt modernt RTS i unreal-engine. Betan ska dra igång i år vad jag vet

Det blir förhoppningsvis superbra. Men det är svårt att släppa kärleken till Warcraft-universumet. Allt blir bättre om det innehåller karaktärer och platser därifrån.

Hur svårt ska det vara att göra WC4 istället?! Age of Empires 4 lyckades, i min mening, att återskapa precis rätt känsla där grunden är välbekant men allt är paketerat i modern stil med många nya tillägg.