Inlägg av SenapsBread

Inlägg som SenapsBread har skrivit i forumet

Snyggt att gå ut med rättelse, uppskattas, Blir lätt bara en feg notis i ett hörn annars.

Bra och moget sätt att ta det helt ärligt.

Det är ju absolut jävla genialt.

Alltså, tyckt att man överdrivit lite i drevet mot pewdiepie, jag pallaar inte kolla på mänskan men vem bryr sig. Men har han noll jävla självkontroll. Hur många år har han hållt på med streaming osv? Lite krav kan man fan sätta på en sån människa.

Roligt endå att det är ju länge dem sagt att någon av karaktärerna är gay, minns inte riktigt i vilket sammanhang. Men nu är ju det klart iaf.

Personligen hoppades jag väl på att Junkrat och Roadhog va ett par. Men aja, det är väl endå inte försent.

Det är ju nästan som att det lönar sig att släppa spel som inte är trasiga av buggar och krascher från början!

Fantastiskt spel föv.

Anser att bf1 är fantastiskt, men vill sluta spela ett tag tills HC kommer. Har lagt ca 60 timmar i det nu och i både BF3/4 så var HC det enda jag spelade. Blir tokig på att folk inte dör när man skjuter dom och vice versa.

Kill-cam är ju med bland det värsta någonsin tagits till spelvärlden. Fattar inte grejjen för 10 öre, förstör ju bara.

Inte ens förvånad, efter allt skit folk fick gå igenom med Bf3/4 så förstår jag att folk drog sig för att skaffa det. Dyrt som fan var det med.

Inget konstigt allt att folk drar sig för att skaffa det.

Alltså, tycker detta verkar som en intressant konsol. Men inget som egentligen skulle få mig att inte välja den över PS eller Xbox.

För mig har Nintendo/Wii stora styrka varit just rörelse och gemenskaphets delen. Det är förbannat roligt att kunna samlas en större mängd folk och tävla i typ Wii Sports och det är ett såntdär spel alla kan bara spela utan någon tidigare erfarenhet.

Saknade det redan på WiiU, fast de kanske är väldigt få som känner så.

Skrivet av egg1:
Skrivet av Vashgang:

Nassarna i tyskland tog över film och media dem också genom att politiskt styra innehållet och vem som fick producera.

Som SVT/TV4/expressen/aftonbladet/DN osv menar du?

Nu är de ju en jävla skillnad med medier som har en politisk agenda och som är statligt styrt. Sen har de ju inte en agenda men ganska olika, mer eller mindre. Sen är SVT opartiskt vare sig man gillar det eller inte.

Tycker de kan vara ok, är ju redan samma historia med skinsen. Så länge skiten är kosmetisk och frivillig. Problemet är ju att spraysen dock bara går att använda ett antal gånger innan dom "tar slut".
Vilket känns ganska skitigt.

Skrivet av Frezz0:
Skrivet av Robalicious:

Trodde aldrig jag skulle få se SD-tomtar propagera på FZ. Tappar hoppet på riktigt

Nej det är ju obekvämt när andra har en avvikande uppfattning. Jätte jobbigt tycker vänstermaffian och försöker med all sin tillskansade makt att stoppa Svenska folkets röst.

Nu är det ju ganska vanligt att det är just offerkofte högern som ballar ur så fort någon säger emot. Då är det "PK-maffia", odemokratiskt osv..... Sen är det inte det svenska folkets röst, bara de få som la sin röst på SD. Sen är de väl folkets röst om så många anser att SD är ett ganska dåligt alternativ, typ 90% av Sveriges befolkning, fast det passar sig väl inte då...

Konkret skulle det vara jätteintressant att använda spel som historie lärande verktyg och absolut om de mytologiska delarna av nordisk historia, men politiker ska inte ha ett finger med i spelen, vare sig det är nationalister, kommunister eller något imellan.

Sen känns de skitnödigt att "vägra ta i tång" i ett förslag bara för att det kommer från SD. Det är bara korkat och barnsligt. Och det kommer från en kommunist. Men det är en annan fråga.

Det var rått, gillar approachen. Undrar om namnen man ser är från riktiga människor.

Vilken löjlig artikel, inte någonstans likställer man spel med porr i artikeln och det var väl ett jävla moraliserande här om porr.

Det är väl heller ingen nyhet att folk använder spel, film, porr w/e för att fly sin vardag. Det måste ju bara vara nyttigt att man tar upp det.

Jag var inte mycket över för Fi, men förhelvete håll kritiken där den förtjänar det. Ser mest bara ut som hälften av de som kommenterar här bara såg "Fi" och ser rött utan någon som helst aning vad debattartikeln igentligen handla om.

Sluta va så jävla lättkränkta så ska ni se att livet blir bra mycket bättre.

Skrivet av Prixm:
Skrivet av SenapsBread:

Sådant civilkurage borde finnas hos fler människor, nog satte sig ungen sig i onödig fara men måste säga att jag är imponerad.

Så du menar att man seriöst ska försöka sätta sitt liv på spel för ingenting alls? Vad tror du att du hade fått ut av att försöka avvärja situationen? Du hade antingen fått en kula, eller ett "tack". Tror jag skippar det och gör precis som männen i pistol vill att jag ska göra.

Nej, det jag menar med onödigt. Som vid ett rån är det ju för allas bästa att bara lägga sig och låta det gå över. Men vid andra överfall. Som tidigare skrev, att göra det för att rädda någon annan, inte för att rädda innehållet i ett kassaskåp.

Sådant civilkurage borde finnas hos fler människor, nog satte sig ungen sig i onödig fara men måste säga att jag är imponerad.

Skrivet av Pretorian24:

NI som sett den här, vad ger ni den för betyg ?

Måste säga som tidigare talare, jävligt snyggt, storyon är bra men känns klämd och stundtals är saker bara korkade.
Men ja, kul att kunna känna igen karaktärer och platser, även om jag inte spelar WoW,

Fyfan vad jag hatar pappersvändare, easter eggs osv brukade det kallas. Halvt bitter på er rubriksättning med.

Ser lite kul ut, som e-sport dock vettefan. Men aja, bara att testa.