05.
Alan Wake (våren 2010)
Finskt svårmod i en mörk skog, hur kan det vara så lockande? Kommer #Alan Wake att spela tangofiol i sin ensamhet och var det faktiskt så att det var vodkan, och inte någon mystisk ondska, som drev bort frun? Svaret får vi nästa vår och precis som ni kan vi knappt bärga oss.

[video=3172]

04.
Mass Effect 2 (2010-01)
Med tre titlar på denna topplista går det inte att förneka att #BioWare lever på sitt rykte om att levererara rollspel av allra högsta klass. Vågar vi tro på en upprepning från 2007 då vår recensent Peter Eriksson gav det första spelet vårt allra högsta betyg?

[video=3256]

03.
Assassins Creed II (Julen 2009)
Med endast en handfull lågupplösta speldemonstrationer och en ynka skärmdump är det imponerade att #Assassin's Creed II lyckas knipa en tredjeplats i denna lista. Det visar hur pass omtyckt det första spelet var. Eller så lyckades Enzio lönnmörda de andra kandidaterna.

02.
Star Wars: The Old Republic (TBA)
Det renderade storyklippet från #Star Wars: The Old Republic fick redaktionen att gapa av förundran och det verkar ha gått hem hos er läsare också. Vi hoppas, och vågar tro, att #BioWare kan ge oss en rejält mysig spelupplevelse från en galax långt, långt borta.

[video=3188]

01.
Modern Warfare 2 (2009-10-11)
Namnseprationen från Call of Duty-serien till trots så drog #Modern Warfare 2 hem närmare en fjärdedel av era röster. Vi vågar därmed hävda att #Infinity Ward för närvarande är kungarna av förstapersonpangare. Nedan ser du trailen som fick många att förboka och boka semester i mitten av oktober.

[video=3127]

Om du vill se exakt hur rösterna föll hittar du omröstningen här. Tog det bästa spelet förstaplatsen eller är den stora massan ute och cyklar (på en väldigt lång cykel?) så vet du vad du ska göra i forumtråden.