Den officiella Star Citizen-tråden

Medlem
Skrivet av reaver:

Star Citizen är verkligen intressant, jag hoppas som Walter att det blir ett bra spel. Men jag har en fråga till er som har lagt 1000 kronor eller mer på det här spelet, har ni spenderat liknande på något annat spel? Vad är det som gör just Star Citizen så speciellt?

Jag ser givetvis också fram emot det, och var jättehypad för några år sedan, men när man blivit äldre och livit ändrar sig så känns dessa ändlösa spel inte lika intressante längre - det känns som att man kommer missa en massa om man inte lirar ett par timmar varje dag.

Som sagt, inget hat utan bara en ärlig fråga.

Som nämnts innan så är tex wow ett bra exempel. Jag lirade detta mellan 2005-2010 med 3 köpta expansioner för några hundra styck, och en månadskostnad på 120 kr. Detta borde bli över 6000 kr om jag räknar rätt, dvs mer än vad jag lagt på star citizen sedan 2013. Det är just denna detalj angående avsaknaden av månadskostnad i ett mmo som också är en av de stora anledningarna varför folk är villiga att öppna sina plånböcker lite mer, då de vet att på sikt så blir spelet billigare för slutkonsumenten.


signatur

Star citizen - swedish umbrella. Ett ideellt svenskt nätverk mellan organisationer och enskilda spelare.
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
Discord:
https://discord.gg/apN3dqYGM7

Medlem
Påskutflykt till Microtech

Vi genomförde en liten utflykt, i goda vänners lag, för att njuta av detta förbaskat väldesignade spel! Jag väntar med spänning på 3.23 patchen.

Skriv svar