Inlägg av SteelStrike66

Inlägg som SteelStrike66 har skrivit i forumet

Att det råder stora framsteg inom det grafiska området råder det inget tvivel om. Men utvecklingen är missriktad, det torde göras störe framsteg inom dessa områden istället:

- Gamplay. Spel med djupare inehåll än bara eliminera motståndare på rullband a la guitarr hero. Mer statsning på interaktiv story, socialt gamaplay och sido sysslor som är djupa och väl utvecklade (framförtallt inom MMO).

- AI. Större utveckling av den artificiella inteligensen, visualisera ett spel som Skyrim med fullständigt interaktiva och intelligenta NPC karaktärer som befolkar världen.
Eller tänk ett mil sim spel som Arma2 med motstånare som läser fienden, tar iniativ, improviserar och anpassar sig.

Här välkomnar jag ett lika agressivt utveckling tempo som inom det grafiska området.

Håller med Grimmy, har i mitt fall fått ut 140 h underhållning ur Diablo3, vilket är mycket speltid för pengarna (i fall lägger jag 40-50 h på ett singleplayer/coop spel).
Kör också väldigt casual och i kombination med andra spel, så risken är nog liten att man bränner ut sig på D3. Det är också så jag tolkar spelet, nått man hoppar in och spelar 1-2 h på kvällen, 2-3 dagar i veckan känns som det är designat så och blir mest kul då, jag har fortfarande kul i spelet

Skrivet av drawlz:

Älskar verkligen FZ. Alla bashar D3, om någon säger att dom gillar det så blir det dislike direkt.

Ni är fan söta.

Så är det alltid när FZ mupparna gaddar ihop sig om ett spel, nördorgie på högsta nivå.

Skrivet av Catweazle:

Det känns jätteskumt att inte ha spelat det här spelet än. men alla verkar inte speciellt nöjda, så jag vet inte riktigt om jag vill..

Du ska skita i vad vissa nördar på FZ säger åt dig vad du ska tycka. Spela det som ger dig ett leedende på läpparna och skit i allting annant.

Har spelat D3 cirka 180 h och är nöjd hitils, har tagit en paus för jag spelar SWTOR igen (Bounty Hunter storyn är underbar) men kommer givetvis spela D3 till och från i många år framöver.

Var nere och förbokade GW2 Collectors Edition för 2 timmar sen, blir bara GW2 framöver

Längtar!

Har spelat de flesta klasser i coop med vänner, inte märkt att min wizard skulle vara oövervinnling, tvärt om den kan dö väldigt lätt på de högsta svårtighetsgraderna även med schyst gear, runor och skills. Btw Diablo3 rockar fetast

Spelar både D3 och BF3 för tillfället, både spelen äger ju totalt.
Finns ju inget man köpt steam rean som har samma sjuka uderhållning och kvalitet. Det ända jag kommer adda är ju GW2 och Xcom enemy unknown sen har man allt man vill ha för lång tid framåt

Lätt ett givet köp!

Skrivet av Ztreek:

Spelar folk fortfarande D3?

Spelar det fortfarande och har väldigt kul. Dock kör jag casual, max 1-2 timmar om dagen, skulle jag köra mer så skulle jag nog tröttna fort. Men för mig är spelet skön avkoppling, jag pillar med runor och olika builds, experimenterar med taktiker på de högre svårighetsgraderna och ler ofta åt de underhållande monstrerna samt de visuella fyrverkeriet i striderna (tycker Diablo 3 har många sköna undertoner av humor). Sen vissa helger kör vi lite co-op med polarna, just som co-op är spelet oslagbart faktiskt

Blir så himmla trött att alla ska klanka på SWTOR.
Spelet hade ett otroligt stämningsfullt och välgjort quest system och pvp var väldigt underhållande stundtals också.
Det största problemet var att det var så linjärt och att man tvingades spela om klasser som endgame. Men många av flashpoints var riktigt riktigt roliga. Jag säger inte att SWTOR var utan brister, men att hävda att till och med WoW idag är utan brister är ren och skär lögn.

The Secret World har nyligen lanserats med massa brister, får vi se samma rage storm här på FZ över det, NEJ. Då är de flesta tysta. Det är bara för vissa inte gillar SWTOR så ska alla andra hänga på, till och med skribenterna. Så otroligt genomskinligt, dessutom Rich Vogel har jobbat 7 år på studion och spelet är redan lanserat, det är väl inte konstigt om han vill hitta på nått annat.

Grattis alla vinnare! Glöm inte att beta testing är till för att förbättra spelet, inte bara ha kul

Lycka till alla FZ medlemmar, hoppas så många kommer med som möjligt!

Sorry Petter GW2 är alldeles runt hörnet, så jag tänkter inte ens snegla på det här spelet, men bra recension annars!

Köpte LA Noire pc versionen som är 50% nedsatt, 134 kr!
Underbart spel och väldigt skönt att få använda sin hjärna lite, hade nästan glömt bort hur man gjorde

Härlig tävling FZ! Hoppas på en nyckel nu

Skrivet av spectrekz:

Kan inte svara för Monk, men DH är ju nästan simplare än barbar i mina ögon Dra på en crossbow, högerklicka upp all din hatred, vänsterklicka tillbaks din hatred, kommer nånting förnära - smokescreen.

Det var en intressant combo, kände inte till den :). Själv kör jag entangling shot med fyra kedjor för att låsa min motståndare, använder även vault och caltrops för att forsätta låsa dom och hoppa runt om kring dom för att hamna i bästa position. Jag lägger på rapid fire + withering fire, vilket ger en väldigt lång burst med pilar som fulltsändigt pulveriserar dom. Som AoE använder jag multishott som sprayar ett område med pilar (ganska kraftfull attack den med). Kommer dom för nära använder jag fan of knives och sedan vault igen för att flytta position. Ibland använder jag också det gulliga piltornet man kan deploya. I stora drag håller jag mig rörlig och låser mina fiender, med kraftiga burst damage rätt ofta.

Kan dividera i evigheter om designval, men för min del kvarstår faktumet att Diablo 3 är riktigt kul att spela.
Det är ju en smaksak, och förutom att det ser underbart ut samt att munk + deamon hunter klassen har ett super underhållande stridsystem så kan jag inte sätta fingret mer på vad jag gillar, men kul har jag! Loggat 7 h speltid bara idag, och längtar verkligen till pvp

Håller med att dagens spel är repetetiva och designade att göra en beroende. Till och med EVE onlines combat är repetetivt där man pumpar hotkeys i följd om och om igen. Eller jumpar eller minar om och om igen. Det enda spel jag kört på senare tid som inte kännt repetetivt är Skyrim, även om det kanske är det så känns det inte det tack vare dess combat system och open world.

Diablo 3 är oerhört repetitivt, men spelglädjen finner jag i de oerhört vackra miljöerna, de fantastiskt underhållande monstrerna och combaten som är ett visuellt fyrverkeri. Så visst Diablo3 är nog ett väldigt casual underhållande ögongodis som funkar att spela igenom några gånger innan man tröttnar, men jag antar att jag också kommer få ut 100h innan jag ledsnar vilket ändå gör de 500 kr väl värt spelet. Men ärligt talat letar man ju fortfarande efter det där "speciella episka spelet" man kan köra i år efter år, någon gång kommer det förhoppningsvis

Anstar att jag måste vara väldigt mycket casual gamer, har spelat Diablo 3 ungefär 30-40 timmar, klarat normal mode och börjat på en extra karaktär och har tonvis med kul.
Detta spel är sjukt snyggt, underbart combat system som är extremt underhållande och bossar och monster de bästa jag sett. För mig kommer detta spel tillsammans med ett annat jag spelar räcka minst ett år. Speciellt med tanke på att GW2 kommer också. För att summera Diablo3 är nog ett av de mest underhållande och polerade spel jag spelat