Inlägg av CAP0ne

Inlägg som CAP0ne har skrivit i forumet

Jag tar gärna en till nyckel då jag körde på PS5 och testar gärna på PC

Jag vill ha en nyckel

Snyggt Mike! har suttit och väntat på detta, nästan lika ivrigt som när du tittade förbi syrran och dumpade av Resident Evil 2 för hundra år sedan

Om man ändå kunde vinna något någon gång hade varit drömmen!

Ja

Ja

Får också hämta min nu, mail dök upp för hämta i butik MediaMarkt Göteborg Torpavallen, bokat 18/9 med skiva.

Well, nå andra sidan så är inte December slut än, de har ju 2 veckor på sig till

Återkopplar lite. Var på Mediamarkt Torapavellen i Göteborg idag angående min PS5(Med skivläsare) som beställdes 18/9 tidigt på morgonen.. (Valde alltså hämta och betala i butik)

Jag har fått mail om leverans i December. Pratade med dom i butiken och de hade inte ens fått in konsoler denna veckan och tyckte det lät märkligt att MediaMarkt Bäckebol hade fått in...

De lät iaf på personalen i butiken att jag inte kan förvänta mig att få en i December.. De har inte heller fått någon bekräftelse när dom i butik skall få in fler..

Så ja, det bådat tyvärr inte gott för den så kallade "December" leveransen från MediaMarkt som utlovat..

Inget nytt om MediaMarkt? bokade 18/9 hämta i butik Göteborg Torpavallen, fick mail om December men de känns lite kört :/

Skrivet av bent toe:

Håller med till 100%
MW var nytt och fräscht på många sätt.

Dock så är dem inte hastigt utslängda då det är 3 (eller är det 4?) studios som jobbar med cod franchise. Så dem arbetar på spelet i 3 år innan det släpps.

Jo men oavsett om det är olika studios, så blir ju release window ett per år vilket är lite väl och ta i.. känns spontant inte som att vi "behöver" ett nytt cod förens 2-3 år efter lanseringen av modenr warfare

Förstår inte poängen med att släppa COD årsvis... Cold War MP var riktigt riiiiiiktigt B... stelt generellt, stela animationer ingen känsla.. kändes som en billig rip off av Modern Warfare där man bara hastigt slängt ut något med nytt tema...

Ställer gärna upp! är lite av en pryl tok, så brukar i stort sätt alltid ligga i framkant när det gäller att testa ny teknik!

Är med intresserad!

@Jeehao: Ta en kaffekopp och läs på lite pöjk.. Battle Royale var dessutom inte något som kom först i Minecraft....

Däremot så är Battle Royale precis samma sak som "Last man Standing" med lite nya modernare funktioner... Dvs bomberman 1983 var först med detta https://en.wikipedia.org/wiki/Last_man_standing_(gaming)

Och för övrigt så föddes PUBG (BR) som grund av https://www.youtube.com/watch?v=N0p1t-dC7Ko

Skrivet av HaZe303:

@blackidus: OK tack för att du sade det, uppskattart!

Igår gick det inte att starta spel om man var i grupp med vänner, enbart gå in i solo sen joina squad in-game... gick inte heller att joina direkt på en polare i listan utan att det strula för någon av parterna...

Skrivet av Milky_81:

Ser fram emot att testa betan på fredag, se om det blir något köp. Än så länge verkar det jag sett bra.

Blir dock orolig när du säger att flygningen är magisk... Är det lättare att undvika att bli nerskjuten och få hög K/D i planen än i BF1? Mötte många piloter i Bf4 som kunde hålla sig uppe länge och väl och var enormt svåra att skjuta ner trots alla 3000 lås-missiler

Håller med om det där med att se folk. Det är något som man lär sig med tiden, det var ju lite halvsvårt i början när man körde PUBG exempelvis.

Jag ser fram emot se den fullständiga produkten och tror tveklöst att man kommer ha en del trevliga timmar framför sig!

Det beror väl på hur duktig du är kontra dina motståndare syftade mer på att de känns lite mer "skill baserat" att flyga runt med en spitfire med kanoner och inte massa spotting och radar osv osv.. Jag höll mig väl uppe i ca 20-25 minuter och sänkte folk i luften och dök även ner och myste lite fotgängare också :D.

Ja gud ja, sen kanske man inte står och stirrar mitt i ett fält utan fokuserar på lite mer taktiska positioner där det troligtvis står någon. eller någon äcklig torrboll som sitter bakom en låda och trycker så får man väl hoppa förbi och säga halllååå ja...

Tror att samtliga CoD fanboys och allmänt negativt inställda människor får ta en kopp kaffe och sätta sig in i spelet mer .

Det är ett mycket trevligare lyft bara exempelvis från BF1. Taktiskt sätt så är de självklart att du kan springa runt hela map:en och knäppa dig 50+ kills solo, men att se 20 st dö i 30 minuter av en pansarvagn för att folk verkar ha den spelstil som ni som klagar..

Det krävs ofta en squad med vänner för att göra vettiga taktiska manövrar. Det krävs en squad för att dra in med bombplanet och göra maximalt med förstörelse för fienden eller taktiskt droppa squad mates över en position och ta över den..

Första dagen av betan var extremt buggig, squads funkade inte och mycket annat gameplay crap som började lösa sig fram mot nattetid.

Flyga i BFV är magiskt, och man slipper ha 3000 automatiskt låsta missiler som sänker dig 5 sekunder efter du har startat... Pansarvagnarna kan inte dra en 360 med 2000 i sensitivitet och knäppa dig direkt.. Det är delay numera när man skall vrida sig i skjutposition, vilket också är välkommet och tacksamt!

Om man inte kan se fienden för att spelet är för snyggt... kanske man behöver brillor eller vänja sig lite vid fps, läsa av spelet... camouflage är ju inte heller tillverkat för att man ska synas? :D.

Som sagt, spelet har potential för er som inte har testat det och rekommenderar starkt att testa spela det med någon vän, det höjer spelet mycket!

De ska väl presentera sitt nya spel på blizzcon, tidigare under kodnamn "Titan"..

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av CAP0ne:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Rakoon:

Jag antar dom spelar på versionen som finns på piratbukten vilket saknas 8 GB content och har en väldigt nerdummad grafik.
bättre vänta tills release/final versionen släppts, tills dess får man ta detta med en nypa salt.

Dessutom har jag testat spelet och jag diggar det hur mycket som helst. Har inte hunnit speciellt mycket, men lär mig väldigt mycket fort och när man väl kommit in i spelet kan man nog ha riktigt kul i free roam.

Eller ännu bättre, sluta diskutera vilka piratversioner av spel du tycker man ska ladda hem. Läs forumreglerna.

Han skriver ingenstans att du skall "LADDA NER" final versionen. Han kan likaväl mena att det är bättre och vänta till spelet har släppts. Folk intresserar sig för mycket för "flame" och annan helt meningslös skit.

Regel 1.4: "Allt prat samt förfrågningar och/eller tips om piratkopior, fildelningsprogram, och/eller försäljning/köp av stöldgods, är förbjudet."

Vad i denna regel är det du inte förstår?

Vad är det inte DU förstår i det han nämner? att de som har gjort jämförelsen KANSKE har spelat PIRATVERSIONEN som enligt information skall vara utav sämre kvalite och sakna 8gb av den data retail versionen kommer ha i butik!