Inlägg av Passe

Inlägg som Passe har skrivit i forumet

Skrivet av tuxsmasher:

Kan man modda spelet om man kör via gamepass?

Ja, det går bra. Bara art hämta mods från Nexus

Mycket gnäll här, jag blev iallafall ännu mer hypad på Starfield!

Skrivet av Levi:

Fyfan.. jag formaterade datorn och testade med allt.
Blir att testa på en ny dator. Hoppas det är som ni säger för det är nog jävligt roligt när det är laggfritt.

Hade samma problem på min förra dator. Grymma specs, andra spel fungerarde utan problem men Dishonored 2 flött riktigt dåligt trots flera försök att få det att lira..
Har tyvärr inte tagit upp det igen, älskade ju ettan.

Man kan skriva upp sig för play-test på steam i detta nu!

Håller inte med folks åsikt i denna tråden. Även om spelet har sina brister och är väldigt oförlåtande (på gott och ont?) så är PUBG fortfarande det spel med bäst gunplay och där man efter alla "chicken dinners" ändå sitter med förhöjd puls när de sista två ringarna drar sig mot mitten och man antingen måste förflytta sig eller hålla koll på var fienden kommer att röra sig mot en.
Uppenbara fuskare har jag inte stött på sen jag vet inte när.
Hoppas fler blir sugna på att ge spelet en chans!

Taggad! Både Prey och Dishonored är personliga favoriter när det gäller SP, Arkane sviker en sällan.

Mycket intressant, ser fram emot fler avsnitt!

PC, tack på förhand!

Tar gärna emot en inbjudan om någon har över. Skicka PM.

OnT. Bra initiativ, ettan hade ju så mycket potential. Riktigt fin atmosfär, minns fortfarande första gången man hoppade in i spelet.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Natrium:
Skrivet av Passe:

Vore intressant att få veta mer om denna nya teknik för AA. Undrar om det är något i stil med TXAA, och/eller om den kommer till PC versionen.

Så länge det inte är bättre än TXAA så är det inget att bry sig om för PC, eftersom vi har redan teh yberness that is TXAA ^^

Som jag skrev tidigare har PC versionen problem med AA. Ska bli intressant om PC versionen patchas så den blir lika bra eller bättre än konsolversionen.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7114232/ibmCkMUVDSlee3.pn...

Jag tycker då det ser ganska bra ut redan!

Eller?

Vore intressant att få veta mer om denna nya teknik för AA. Undrar om det är något i stil med TXAA, och/eller om den kommer till PC versionen.

Skrivet av Dulee:

Allvarligt,

Jag begriper fan ingenting av den här kritiken. Låt mig specificera - jag förstår a) inte kritiken mot FZ eller b) mot DICE.

A) Enligt mitt förmenande gör FZ för få, för korta och för ytliga inslag om våra svenska spelproducenter! Jag vill läsa mer om Starbreeze, DICE och Mojang!

Att inte FZ bättre bevakar paradigmskiftet runt Frostbite3 gör mig tokig! Vi har för första gången (rätta mig gärna om jag har fel, jag har OFTA fel) en svensk spelmotor som licensieras ut till ett flertal utvecklare och inte för vilka spel som helst! Command and Conquer! Dragons Age! Need for Speed!

Skulle älska att få djupintervjuer av Frostbite-gänget på DICE och genierna på Avalanche gällande deras motorer.

B)= b) Ni gillade inte BF3. Eller, vissa gillade det lite. Andra inte så mycket. Nu "känner" ni att BF4 inte kommer att bli bra. Ni "känner" att det kanske/sannolikt/nästan-helt-säkert kommer att bli ett "BF 3.5". Ni känner hur EA mjööölkar er.

Låt mig vara tydlig. Jag blev besviken på BF3. Mest för att jag älskade ihjäl 42 och BF2. 2142 var skumt nog inte min kopp, inte Vietnam heller. De gjorde mig också besvikna, för de var inte VÄRLDENS roligaste spel. 42:an och BF2 var - då - världens bästa spel. Tyckte jag. Varje gång DICE släpper något som inte är BÄST I VÄRLDEN blir jag lite, lite sur.

Men. Jag blir inte sur INNAN jag testat spelet ifråga. Jag dömer inga spel på trailerbasis. Fattar inte hur ni kan se så bra in i framtiden och liksom känna in rummet där och då.

W.E.I.R.D.

Jag kunde inte sagt det bättre själv!
Vad har hänt med denna attityd som man ser på var och varannan sidas kommentarsfält, det brukade vara en trevlig stämning med människor som såg det positiva. Det kvittar nästan vad artikeln handlar om, man får ändå läsa i versaler hur förbannade de är, och i detta fallet är det mer än ett halvår tills spelet släpps, hur kan man klaga när vi inte ens fått se multiplayer.

Tack för mig.

Skrivet av Ankh:

Attan , jag vill ha ett kort som denna - men den får inte plats i datorn. Mina 3 grafikkort tar samtliga platser

Dagens I-landsproblem.

Skrivet av anon_276063:
Skrivet av Passe:
Skrivet av anon_276063:
Citat:

GTA V släpps i vår till Playstation 3 och Xbox 360. En ny trailer får vi se den 14 november.

Så ni ljuger om att det kommer till PC?! *smått förbannad* Här sitter jag och försöker lugna ner mitt pekfinger inför förköpet av spelet, och så kommer det inte till PC, trots att ni säger på spelets informations-sida, att det kommer att komma ut till PC, Xbox 360 och Playstation 3!

Fast det kommer ju självklart till PC, bara det att det dröjer, tyvärr...

Ursäkta om jag låter irriterad, men hur länge då - 2 år efter konsoll-lanseringen?!

Räkna med ett halvår, om man ser på hur det var med GTA IV.

Skrivet av Nightswipe:

Men orka...
Vem fasen ska ha tid att sitta spela 702 timmar för att klara ett spel?

Detta är utan tvekan det dummaste jag någonsin läst i ett kommentarsfält på FZ (ni känner ju alla till nivån)

Skrivet av anon_276063:
Citat:

GTA V släpps i vår till Playstation 3 och Xbox 360. En ny trailer får vi se den 14 november.

Så ni ljuger om att det kommer till PC?! *smått förbannad* Här sitter jag och försöker lugna ner mitt pekfinger inför förköpet av spelet, och så kommer det inte till PC, trots att ni säger på spelets informations-sida, att det kommer att komma ut till PC, Xbox 360 och Playstation 3!

Fast det kommer ju självklart till PC, bara det att det dröjer, tyvärr...

Quake?

Skrivet av cute_ninja:

borde dice ta lärdom av, hade gärna sett mer svenskt krigsmaterial i bf3, borde väl vara fler än jag som vill köra över folk i en galt

Ja som man hoppades, men ack nej..
Det enda vi fick var G3A3:an som AK-4:an är en modifierad version av, men nu kommer ju Battlefield Premium

Skrivet av totte1015:

Usch, för mycket action, för lite stealth

Jupp, men slutet var ganska skönt!
(ser kan man ju lira spelet som man själv vill )

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av Passe:

ska man verkligen såga det innan man har provat?

I detta fallet anser jag det berättigat. Har spelat BF spelen sen det hette "Battlefield 1942", och har spelat igenom alla banor i alla uppföljare ett otal gånger. Och jag kan säga på rak arm, att "Close Quarters" kommer vara en flopp för dom flesta långtids-veteraner i BF genren.

RPG, Grenade spam, tom "Spas-12" som du nämnde... Och TeamWork då: Du tror verkligen det blir mycket sådant när alla springer omkring och ska spränga så mycket som möjligt hela tiden?

Har också spelar Battlefield sedan 1942, men jag sågar inte allt bara för det...

Det är klart att det kommer att bli lite mer "CoD-känsla" över det, och eftersom den serien har varit död länge (enligt mig) så tycker i alla fall jag att det kan bli kul med lite mer intensiva banor, då utan masa explosiva vapen.

Och med färre spelare, tror jag att det ändå kan bli ganska så taktiskt med ljuddämpare osv, men alla får ha sin åsikt.