Inlägg av Alarcron

Inlägg som Alarcron har skrivit i forumet

Tilläggas bör väl att majoriteten av samtliga lösenord är krypterade, dock inte alla av någon oförklarlig anledning. Gissningsvis endast dem korta.

Ytterligare verkar det som om det är en gammal användasdatabas. D.v.s. dem lösenord som användes vid betatillfället är dem som finns lagrade. Skumt val av DICE/EA att lagra gammal data om så är fallet.

Im in love

Min mobiltelefon kommer att klara det här...

Vänta här nu... Har inte det här redan genomförts. Då hette det N-Gage (inte att blanda ihop med n-gage 2 som är en ypperlig tjänst). Den gången gick det åt skogen, minst sagt.

Nej, absolut inte. Finlands viktigaste kulturexport är dess musik, oavsett om de drar in mindre pengar än spelen. MUSIKEN!

Det är USA, de stämmer säkert Obama på samma gång för att han är president. Även Gud/Allah för att han "är" på båda sidor av "terroristkriget".

Så, ja, de kommer att lyckas stämma dem, ingen tvekan om saken. Även om vissa spel rönt framgångar vad gäller stämningar i USA. Alltså att inte finnas skyldiga och på så sätt slippa betala.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAAAAA!!!

Det verkar ju fan vara klart? Det här är alltså ett PR trick från 3Drealms sida?

F1 2001 var underbart, likaså det du nämnde i artikeln till N64, ägde däremot aldrig en N64 själv när det begav sig så det blev till att spendera loppen hos kompisarna som hade en istället... Men nog blev det några varv alltid!

@Frux, har ju aldrig varit mer folk än nu... D.v.s. det är massor nu, men FÖRE (titan)patchen var det dött.

Kan det vara Mythos som återuppstått? Det spelet var helt underbart, låt oss hoppas att endast namnet ändrats...

De kanske skulle satsa på BÄTTRE mjukvara till att börja med? Sedan kan de börja diskutera diverse olika "bekämpningsmetoder". Vilket inte ska göras med hjälp av lag, snarare svårare att flasha maskinen.

Give me give me give me!!! En månad kvar? Underbart!

Skrivet av Xay0r:
Skrivet av Ojojojoj:

Kanon, Nu finns det hopp för PC-spelsmarknaden igen.

Du skämtar va? Även om TPB stängs ner så kommer det tankas precis lika mycket som innan.

Pirate bay kommer aldrig att stängas. Finns en viss anledning att de flyttade ut alla servrar från landet efter raiden av de korrupta poliserna.

Förbjud LIVET, det finns idioter som bryter mot lagar! Rada upp de sittande politikerna i riksdagen och spärra in dem. OMGÅENDE. Civilolydnad är det enda vi har kvar för att försvara demokratin, UT PÅ GATOR OCH TORG.

Man ska ALDRIG förbjuda ett spel. Görs det, ja då är vi fan inte bättre än Kina.

Vänta här nu. Wii börjar tappa marknasandelar, nähä? Det finns något som heter utbud och efterfrågan. Har man fullständigt mättat efterfrågan, tja... Då är det ingen mening med att fortsätta sälja.
Varenda jävla japan äger en wii.

Ska jag inhandla någon ny bärbar konsoll så ska de... Nä det händer inte igen, tiden för bärbara konsoller är ute, nu är eran av mobiler här. Det går inte att undvika. Folk vill inte ha 20 olika prylar på sig när de lämnar huset, de vill ha EN. Simplare än så blir det inte.

Snart blir han CEO för "Idiots of america" såvida detta inte var ett april skämt.