Inlägg av WolfGrin

Inlägg som WolfGrin har skrivit i forumet

Skrivet av ecHo!:

Tror du verkligen dessa gnällspikar klarar av att spela poe2. Ett mer komplicerat diablo där man dessutom måste grinda mycket mer. Näääe, gnällspikarna vill ha god mode så dom slipper dö, hjärndött gameplay så dom slipper tänka själva. Dom vill ha abilities som dödar allt på 1 sek och självklart då utan att behöva specca några defensiva abilities. Och till råga på allt vill dom ha det bästa gearet utan att jobba för det. Tur för dom att det finns sidor som visar vilken build man "ska" ha, annars hade dom inte klarat main storyn.

Looten som droppar så jävla tråkig oavsett vad det är som droppar sedan som en som kör Necro med minion spec som main för jag hatar allt som har med jävla "meta" att göra så känns klassen ganska värdelös vilket den aldrig gjorde i dom tidigare spelen.

Slutade spela för en 4 veckor sedan, känner noll lust att komma tillbaka till detta ogenomtänkta beta skräp. Märks ju att dom själva inte spelar sina spel alls.

Hade varit en 4 om det inte varit för hur dåligt dom gjort online delen de tvingar på en så blir en 3a. Känns tyvärr som ett gäng amatörer kodat online delen med hur dåligt det funkar.

Skrivet av JohannaBjärred:

Tråkigt. Jag tycker manusförfattarna förtjänar att bli rejält kompenserade eftersom de gör ett så bra arbete.

Säger det motsatta, är mest skit och remakes nu för tiden så känner väldigt lite sympatier med dom. Är ju för fan oftast manuset/story som det är fel på gång på gång. Nä träna en AI och låt den göra jobbet om dom bara ska ge samma skit i olika förpackningar.

Skrivet av Watts:

Håller inte alls med att det är värdelöst.
Gillar att träffa andra spelare i stan och se hur de ser ut. Känns mer levande än att bara ha stela npc:er överallt.

Trevligt också att stöta på någon då och då ute i världen och köra ett event, ger lite omväxling och mer exp. Tackar med en emote sen är det vidare på solo quest igen.

Endgame och känslan är bra hittils och att servrarna har pallat releasen bättre än de flesta spel i denna storlek tycker jag visar att de har lärts sig något på 20 år i allafall.

Så fort jag är nära någon annan spelare så börjar det lagga så nej det är skit, sitter för fan på 1GB fiber med monster dator. Inget annat spel som varit MP har jag haft så här mycket problem med, det är som dom satt en jävla praoelev på att sköta deras online del.

Är bara online delen jag kan klaga på, helt värdelöst och förstör mer än det ger. Samt hur dom implanterat den så skulle man tro dom inte lärt sig något av de senaste 20+ åren. Må den som var involverad i online delen av detta spel drabbas av olägligt diarré resten av livet.

Hoppas det blir något bra, blev ganska sur när dom la ner Fable Legends man var testare för och mer eller mindre dödad Fable spelen.

Jävligt glad.

GTX 980 ti, inte känt värt pengarna dom korten man köpte efter den när man uppgraderat. Brorsan fick den och funkar perfekt förutom en av fläktarna har lossnat vilket jag aldrig varit med om med något kort.

Har dom inte skjutit upp det nu rätt många gånger, känns lite som dom har dålig koll på sin utveckling. Tröttsamt med utvecklare som inte kan hålla käften tills dom är mer säkra.

följare

Skrivet av mobmoben:

Jag gillar att du gång på gång bara ignorerar hyckleriet. Ok låt oss göra detta lite enklare för dig. Förklara för mig vad Chris menade när han sade "don't think anyone that crowdfunded the game would be very happy about that either, if I was snapping pictures on the back of a Yacht somewhere

Och länkade gärna hur denna Reddit användaren doxxade Chris familj, kollade up honom och det va en random Reddit användare. Men jag antar att Star Citizen kultisterna har någon hemlig information?

Oj vad tyst du blev nu när någon bemötte dig med fakta. Ingen som lärt dig kolla dina källor, du är väl antagligen en Q följare:P

Skrivet av anon_319967:

Tog på allvar och började titta in på detta spel för en månad sedan efter att ha blivit intresserad av rymdsimulatorer. Deras sida är så ovanlig ur gamersynpunkt att jag inte riktigt förstod vad Star Citizen egentligen är. Gick ut på Youtube och... låt mig säga att det finns en hel del kritik mot spelet och dess utvecklare.

För den som inte förstår vad Star Citizen är så är det ett online spel som endast kan spelas vida utvecklarnas egna tjänst - ej Steam - och som endast går att spela om man först köper ett rymdskepp för riktigt pengar. Då är man låst till detta rymdskepp och vill man flyga något annat rymdskepp så får man punga ut med mer riktigt pengar. Ni kan säkert förstå att denna slags affärsidé kan ifrågasättas. I No Man's Sky gör man ett enda köp för spelet och kan sedan skaffa sig vilket skepp som helst som finns i spelet.

Det blev i alla fall inget köp för mig. Jag är väll suss på företaget som helhet inte bara spelet. Att kalla ett ej färdigt spel för "version 3.17.2" är ju synnerligen konstigt. Att ha lagt miljoner och åter miljoner under en herrans massa år utan att leverera en slutprodukt minskar ju också förtroendet. Videos jag sett på Youtube får spelet att framstå som ett snyggt grafiskt demo men i övrigt saknar det mycket.

Som svar på Tomas Helenius kommentar "Andra intressanta siffror från Roberts är att det har 50 000 spelare per dag i snitt i år, med flera toppar på 130 000. Det hade placerat Star Citizen bland de tio mest spelade Steam-titlarna om det hade funnits där." Jag skulle då sannerligen önska att spelet fanns tillgängligt på Steam! Då skulle spelarantal OCH spelaromdömen vara allmänt tillgängliga, något jag skulle se fram emot.

Jösses det är inte speciellt svårt att tjäna ihop pengar i spelet att köpa eller hyra ett skepp, snacka om att du bara visar hur lite du vet om detta spel.

Nice det är i UK han kommer ifrån lär åka på det hårt med deras lagar samt om han blir utlämnad till USA, såna kräk ska straffas hårt.

Nog blev man sugen igen men väntar nog tills DLC kommer om det är nu polisen som kommer fixas bland annat.

Dom kan ju börja med att släppa färdiga spel när dom begär fullpris istället för någon jävla inofficiell beta i ett år eller två.

Polisen är ju fortfarande ett skämt, kommer alltid kännas som ett gäng amatörer gjort spelet med hur polisen fungerar och agerar.

Jävla diktatur land världen hade klarat sig så mycket bättre utan om vi radera det från jordens yta.

haha ännu ett bevis på deras grova inkompetens, spelet känns fortfarande som en beta med så många grova fel och lata lösningar. Första riktiga DLC kommer över 3 år efter släppet av deras ofärdiga spel, kan bara säga fuck off.

Känns som denna studio knappt klarar av något nu för tiden, fortfarande inte ens fixat Cyberpunk beta skiten dom släppte.

Microsoft hantering av hela Fable serien och Lionhead Studios har varit så grovt inkompetent det är svårt att förlåta det lärde jag mig ganska fort som testare hos Lionhead. Chefen över Microsoft spel beslut var nog bland dom mest korkade personer jag träffat på, hade sitt huvud så högt uppkört i sitt eget arsle du kände lukten så fort han prata.