Inlägg av WolfGrin

Inlägg som WolfGrin har skrivit i forumet

Om Switch 2 känns lika plastig och som något billigt skit från Kina som när jag testa den första så nej tack, hade fan drift med kontrollen efter 3 dagar efter köp så blev att återlämna skiten.

Skrivet av Scream112:

Bara för att det är fullt möjligt att man som val (whale) inte "dominerar" andra efter man köpt sig saker med sina pengar, exempelvis för man inte är fullt så skicklig, eller slarvar osv. Så tar inte det bort det faktum att det är så kallad "P2W" i ett spel.

Varför du skall klyva hårstrån och göra hjärngymnastik, eller "dö på den kullen" som man säger på engelska, förstår jag inte.

Men ändå glad att man kan tjäna ihop till "penga-skeppen" via ingame, vi får ju se när spelet väl släpps, hur mycket grind och "lätt vs svårt" det kommer vara att få fatt de "bästa" och fetaste skeppen som vissa kunnat eller kan köpa direkt. Förhoppningsvis är spelet bra trots P2W.

När det väl kommer.

Är väl fan tur det finns folk som givit dom pengar så dom kunnat göra spelet för inte verkar du göra det.
Inte fullt så skicklig? Hur tror du jag ska kunna dominera i pvp med industri skepp? Du verkar verkligen ha noll koll på detta spel och hur det fungerar.

Skrivet av Scream112:

Är det inte enklare att enbart erkänna att det är per definition P2W i Star Citizen, men att du är OK med det?

OM spelet någonsin släpps i fullvärdig version så kommer jag absolut att testa, då conceptet intresserar mig, men att påstå att man inte kan köpa sig till bättre saker med pengar aka. P2W, är ju att ljuga för sig själv.

Jag har lagt ner närmare 3k$ men skulle knappast dominera en server med dom skeppen jag har fast mitt dyraste ligger på 1k$. Men visst jag har fördelen att kunna hoppa in i dessa skeppen direkt istället för att grinda ihop dom på det vanliga sättet vilket i den nuvarande ekonomin i spelet är löjligt enkelt om du bara joinar någon med tex en Reclaimer.

Lär väl begå samma misstag igen, inte förvånad när det inte finns en enda talang hos dagens Dice kvar.

Majoriteten av dom som slutade hos cig(Star Citizen) var för dom inte kunde/ville flytta till deras nya studio i UK där dom nu håller på att försöka samla majoriteten av de som jobbar med spelet.

Skrivet av Metroid:

Nu har inte jag någon jättekoll på deras finanser, men är det inte så att backers har dragit in 65 miljoner dollar och resten av alla pengar de har fått är från investerare? Hur många kopior måste de då sälja för att betala tillbaka allt och sedan gå med vinst? Det är ju inte lite pengar vi snackar om här. Förutsatt att spelet faktiskt kommer ut då...

Nej, du kan hitta deras finanser på deras sida som dom publicerar varje år dom är ganska öppna med det.

Skrivet av Molotov:

Så nyheten är att snittpriset gått upp.
För att köpa skepp för monstruösa summor är inget nytt vad gäller själva crowd fundingen av spelet.

Det där filmklippet ovan visar rätt tydligt rundgången bland mainstream media ang nyhetsrapporteringen av spelet.

Är ganska tydligt vilken åsikt denna tönt till "skribent" har

Verkar tyvärr vara ett gäng amatörer som jobbar hos Starbreeze nu för tiden, kan inte ens göra basic saker små indie utvecklare klarar.

Haha!

Tycker inte synd om dom alls, skapar man skräp så förtjänar man förlora jobbet. Kanske tänka på kvalitet och lyssna på fans igen.

Om dom inte fixat allt lagg pga av att man måste ladda in andra spelar hela jävla inventory som dom haft sen stängda betan så kan de dra åt helvete.

Bara orkat med 3 avsnitt, suger hårt än så länge. Är inte imponerad alls och kommer inte ens i närheten av den andra som är bland mina favoriter.

Den jävel kan dra åt helvete, kommer aldrig röra något han är involverad i. Gav honom en sista chans med Godus men där visa han bara sin rätta sida som bekräftat allt man sett och hört genom åren.

Cyberpunk 2077 var inget mer än early access sålt som om det var färdigt och nu med 2.0 är den "klar" efter massa planerade saker som multiplayer och mer än en expansion skrotats. Jösses....

Skrivet av Jönsen:

Vad har dom hypeat med 2.0? Dom har väl varit väldigt tydliga med vad uppdateringen innebär?

Inte 2.0 utan när dom släppte spelet, 2.0 är hur det skulle varit vid release(och det är ändå utan massa saker de snackat om) och sedan släppt expansioner. Liksom har folk glömt detta spel skulle ha multiplayer?

Är jävligt glad dom förlora så mycket pengar och deras rykte förstördes som det gjorde efter släppt ett sånt ofärdigt ogenomtänkt spel.

Tycker fortfarande det är pinsamt hur mycket dom hypa upp det och även med denna 2.0 uppdateringen så är den fortfarande inte ens nära det dom snackade om genom åren. Så nej något förtroenden för dom finns det ej, ljugande manipulerande jävlar.

Jösses så mycket dom ljugit om detta spel, något förtroende för dom har man fan inte längre.

3a och det är mest för dom tog bort så mycket i akt 3 pga konsolerna klara inte av det, saknas större delen av staden. Väldigt besviken, förstör verkligen akt 3.

Är i slutet av akt 3 och känns lite "Jaha var detta allt?" Känns som det saknas en akt 4, mest för att akt 3 känns som den svagaste/kortast av dom än så länge.

Skrivet av ecHo!:

Tror du verkligen dessa gnällspikar klarar av att spela poe2. Ett mer komplicerat diablo där man dessutom måste grinda mycket mer. Näääe, gnällspikarna vill ha god mode så dom slipper dö, hjärndött gameplay så dom slipper tänka själva. Dom vill ha abilities som dödar allt på 1 sek och självklart då utan att behöva specca några defensiva abilities. Och till råga på allt vill dom ha det bästa gearet utan att jobba för det. Tur för dom att det finns sidor som visar vilken build man "ska" ha, annars hade dom inte klarat main storyn.

Looten som droppar så jävla tråkig oavsett vad det är som droppar sedan som en som kör Necro med minion spec som main för jag hatar allt som har med jävla "meta" att göra så känns klassen ganska värdelös vilket den aldrig gjorde i dom tidigare spelen.