Inlägg av Saurz

Inlägg som Saurz har skrivit i forumet

World of warcraft, vänsterhänt så anpassat alla keybindings, kan trycka på rätt knapp i sömnen, spelat sen wow beta

Skrivet av Kaptens:

Kan tycka att tre månader är för kort per säsong också. Ser hellre längre säsonger med större skillnader så man faktiskt hinner spela ett tag. En annan som har barn som ska skjutsas runt på träningar, orkester-övningar, och så vidare, hinner ju inte spela så mycket så det är svårt att uppleva en hel säsong på tre månader.

Jo håller med.
Önskar att tankklasser vs damage hade mer skillnad i instancer, nån som behöver stå först o tanka o nån som gör damage osv, ända röra just nu

Skrivet av EYEtriforce:

Om vi tar diablo 4 som exempel som jag också spelat mycket, lvl 100 hardcore och är nu strax över lvl 80 hardcore season 1.
För mig är endgame i Diablo 4 näst intill NOLL.
Jag tycker spelet är hyffsat roligt fram tills att man når world tier 4.
Sen är det roligt några timmar när man är ny i world tier 4.
Sen har man kanske inte BIS gear men man får riktigt bra gear väldigt snabbt.
Så väldigt tidigt hamnar man i en situation där man kanske behåller ett item varje 1000e item man hittar så själva "loot game" dör väldigt väldigt fort.
Så vad gör man endgame i diablo 4 ? pvp är dött så ingen pvp.
I PvE vad gör man ? helltides är hyffsat bra tidigt för att geara upp men inte bra för xp.
Nightmare dungeons är bra för loot och xp. Så i princip har man ett enda val, köra nm dungeons.
Det är det enda man kan göra endgame i diablo 4, att spamma tråkiga enformiga dungeons utan några som helst endgame bossar. Allt dör på 1 sekund och rince and repeat.
Diablo 4 har ALDELES för lite content, och man når BIS gear och max level ALDELES för lätt och för fort.
Ett endgame för mig måste vara att det dels tar lite mer tid att expa upp och att nå perfekt gear, men sen ska det finnas något att göra när man fått näst intill perfekt gear och max level också, stora svåra utmaningar som ger bra rewards, variation på utmaningarna, valmöjligheter på vad man kan göra. Måste finnas något som man kan grinda för som man sedan kan använda sin super xp och super gear emot, för att känna att man utvecklas på ett bra sätt och för en bra anledning.

Håller med till 100%. Inför säsong 2 känns det också meningslöst att börja på en ny char igen, kul ett tag men varför harva upp till 100 igen för att sen börja om återigen inför säsong 3, för lite nytt innehåll i säsongerna för att det ska vara värt det, kommer invänta en expansion för mer meningsfullt innehåll. Har två 100 gubbar nu, får räcka på ett tag.

Ultima Online

Slå det mesta vad det gäller utforskande ock skills med tanke på vad man pysslar med i spelet, gör vad du vill o bli bra på det du gör

Faktiskt en seriös önskan eller halv seriös ivarjefall, som vänsterhänt får jag alltid göra om all keymaps för att inte ligga dubbelvikt när jag spelar vissa spel, liten smartkey för vänsterhänta som flyttar om keybindings lite smidigt.
Tack o hej

Säga vad man vill om World of Warcraft men det är kvalite, bra flyt på de flesta datorer, modern spelmekanik, suveränt ljud mm, så Blizzard

Simma och smyga låter inte så typiskt mafian men jag kan ha fel

"Världens ondaste astmatiker", kan i te bli annat än succé

Jag körde beta-versionen av Wow, blev helt såld, spelat UO innan. Inte spelat Wow sen Burning Crusade, ingen aning hur det är nu

Kul med snygga spel men nu börjar det bli tjatigt, snacka gameplay eller nåt vettigt

Träning har samma funktion, löpning några gånger i veckan gör hjärnan alert och pigg, kroppen blir naturligt trött och du slipper gå ner i varv mha benzo

Alla läkemedel har biverkningar, läkemedel som höjer prestationsförmågan kräver inte helt sällan andra läkemedel för att lyckas gå ner i varv igen och somna vilket leder in i ett beroende.

Spelat länge, minst 25år, spelet ser underbart ut, allt som man önskat sig genom tiderna. För att vara gammal o grinig så hade jag för 20år sedan fastnat fullständigt i ett sånt här spel, gör vad du vill och bli vem du vill, lockande, lätt att fastna och bli beroende hur kul det än verkar, låter värre än Wow(spelat sen betan) vad det gäller spelberoende. Jaja ska sluta gnälla, ps4 som gäller för min del, inte tid att fastna i dessa spel med barn osv hur mycket speldjävulen än lockar.

Trist om man behöver betala för vissa sorters ligor, spellägen osv, har varit självklart tidigare att allt ingått när man köpt spelet.

Har alltid kört Diablo på pc, alla versioner. Testade D3 på Ps3 och det är rätt gott att luta sig tillbaka i soffan med en handkontroll, känns dock som det är mer "djup" i Pc versionen men det väger ändå upp att sitta i soffan. Borde blir ännu bättre på Ps4

Ingen uppdatering till Ps4, kommer väl när det kommer som det brukar heta

Folk blir ju förbannade om det går dåligt i en fotbollsmatch, kassa domare eller vad som. Inte konstigt folk blir förbannade när det går dåligt i ett spel.

Spelat det över helgen, snyggt och välgjort. Rent innehållsmässigt är det ungefär som föregångarna, lite IQ brödrost och ganska repetitivt, dock helt ok tidsfördriv enligt mig.

Bara testat det lite snabbt på min iPhone, känns igen från förr, detaljerna finns där, känns dock som det lämpar sig bättre på iPad då allt känns lite plottrigt och litet på iPhone.

Jag har spelat på dator sedan ABC80, nu med familj osv har jag gått över till TV spel pga att det är smidigt.
Har redan förbokat en Ps4, denna nyheten får mig inte att avboka min Ps4, älskar alla Half Life spel men denna satsning känns lite sne, tyvärr