Inlägg av Legalinn

Inlägg som Legalinn har skrivit i forumet

Jag är så gammal så det var Pong på svartvit TV
Gissningsvis runt 1982

Kul att ni kört igång med Krönikor igen!

Kan bara hålla med, mitt Steambibliotek är fullt med mastodontspel som jag kört 70-80% av men aldrig spelat klart dem då man tröttnar en bit in. Antingen av enformiga uppdrag eller att något nytt spel hägrar vid horisonten.

- Alla tiders Nintendospel: Där jag växte upp hade alla Vic20, C64 eller liknande dator. Ingen i min klass eller någon jag kände hade ett Nintendo.

- Diablo: Blev helt enkelt aldrig av att jag testade.

En gång i tiden var dom bland mina favoritutvecklare med riktigt bra simulatorspel som Silent Hunter serien och IL-2 Sturmovik som någon nämnde innan. Sedan lade dom ned allt sådant och satsade på sitt copy paste dom kör numera med alla spel.

Oj det är många lir som spelats under den tiden, men det första som slog mig var: The Witcher 3. Ett utav väldigt få spel jag spelat igenom 100% två gånger. Ett mästerverk helt enkelt.

The Artful Escape

Välkommen herr Skägg!

Cinemaware saknar jag med hits som bl a : Defender of the Crown, It Came from the Desert, Wings, TV Sports: Fotball och TV Sports: Basketball.

Försöker just nu att klara mig igenom Assassins Creed Valhalla (mitt andra försök). Sedan har ett gäng polare köpt Blood Bowl 2 på Steam-rean, så blir en hel det sådant i värmen.

Shit vad tråkigt att höra. men önskar dig all lycka till i framtiden Calle!

Låter spännande att ge sig in i spelbranchen, efter att ha varit skribent i så många år.
Hoppas vi får se mer av ditt skägg i framtiden

Blev en med Jubileums logga på och en kaffekopp.

Blir Assassin's Creed Valhalla, Chivalry 2 om man känner för lite köttande och Hell Let Loose om man känner för lite taktisk FPS.

Har inte spelat sedan BF4 och har egentligen inga större förhoppningar på BF 2042, men ett sug infann sig efter trailern och Calles artikel om spelet. Nu återstår bara att se om DICE kan leverera.

Kent-Yngve stannade hastigt upp, när han insåg att "glockenspeilet" hängde ut.

Jade Empire, var helt uppslukad av storyn och karaktärerna minns jag.
Ett av Biowares mer underskattade spel i mitt tycke såklart
Håller tummarna att det en dag kommer en 2:a.

Trodde aldrig jag skulle säga att jag ser fram emot ett Harry Potter spel, men Hogwarts Legacy ser lovande ut ja.

Brukar köra igenom Mass Effect trilogin under Julen, men med tanke på att det kommer en remake i början på 2021 så blir det nog Cyberpunk och Valhalla för hela slanten denna jul.