Inlägg av YmerXE

Inlägg som YmerXE har skrivit i forumet

2 konsoler till min yngre bror. något jag bör fundera på?

Hej, tänkte göra mig av med två konsoler som bara ligger och dammar. så tänkte att min yngre bror kan ha intresse av dom. är det något jag bör fixa, göra eller så? Den ena är en xbox one x, den andra är en ps4. till ps4 har jag fysiska exemplar så som the order 1886, horizon zero dawn complete edition, days gone.
Har en del också till xbox one x. Som sagt, något man bör göra eller så? :).
Skulle verkligen uppskatta svar.

Skrivet av LancelotSwe:

Var lite orolig över Age of Mythology Retold skulle drabbas av något men verkar inte som att Relic är inblandade i de spelen.
Relic har man hållt högt om jag inte minns fel, vore trevligt om de hittade sin kvalité igen.

Company of Heroes 1 var en sådan jäkla höjdare, 2an var helt ok. samma med dawn of war 1 och 2. space marines. (också höjdare)
Så synd för man höll dom också väldigt högt. när jag tänker på dom så kommer det gamla introt med deras namn på en sjömina fram.

Skrivet av Lokritz:

Det kommer dem absolut att göra. Sen släppa massa gamla Activision-spel som plåster på såren.

flipping flip (kollat på fader ted). Jag tror att du har rätt.
Några nämner att skippa prenumerationstjänster, jag har själv börjat gå ifrån gamepass (har denna månaden, hade en massa poäng). köpte chaos gate igår för 13euro på steam, är nöjd. 😁

Relic är en relik av sitt forna jag

6 standard koppar enligt en standard kaffebryggare, inte dom små mätt grejerna. vilket blir runt 600-700ml kaffe om jag går efter hur mycket av ens 460ml mugg som fylls. massa sötningsmedel, en liten skvätt mjölk. kör på morgonen och sedan undviker jag koffein för resten av dagen

Skrivet av Thane:

Men just i CS2 måste du köpa en nyckel för att kunna öppna lådorna. Varje gång jag har behövt göra det så har det krävts BankID. Problemet med halvligg utanför CS2 är svårare för Valve att göra något åt.

på steam? känns som dom är ganska slappa när det kommer till bankid. man slår in sina ccv siffror och det brukar räcka för dom flesta köpen 🤔

The great patriotic console?

vilar med south park till höger av skärmen och eu4 till vänster. haft ett par rejält hårda dagar, åkt för att kolla in en stad, gått på visning, städat för en visning som var idag. knappt sovit på sistone så man känner sig nästan lite borta. köpt scan hamburgare, frisco bröd och kavlis burger cheese cheddar. ska försöka få i mig lite mat och mer vätska innan man krashar.

Skrivet av Alienshade:

Att "Dog" får vara med känns ju bara som att ideérna på skurkar tog slut.

Skrivet av gundemannen:

Har svårt att tro att 30miljoner potentiella kunder är något som tredjepartsutvecklare skulle se någon vinst i att skippa. Att bara prata jämförelse mellan playstation och Xbox ger ju inget när siffrorna ändå är så otroligt höga. Sedan har den ju troligtvis (om alla siffror stämmer) redan sålt mera än Xbox One.

Håller helt med, därför det är så synd att Playstation verkar överge den styrkan mer och mer… Även om nu Microsoft istället är snabba på att ta över den variationen.

håller också helt med. ge oss resistance, killzone och liknande. inte bara 3rd person

The coalition arbetar väl redan på 6an? en till spin-off, judgement stil?

gammal tråd. men nytt år. fyller 70 i år. något förslag på vad som kan passa från nallebudet?

skit möter skit. vad kan gå fel?

ugh. free 2 play. jag gillade likt många bad company 2, kunna förstöra en hel del av miljön. gillade 3:an, 4:an då man kunde fälla en byggnad, en dam etc. men den senaste även om den blivit bättre har inte samma känsla. jag vill att battlefield serien igen blir en tungviktare men som det ser ut nu, så är man genuint orolig

Xbox play anywhere. påverkar det era köp?

För mig har det gjort det en del, köpte back 4 blood ultimate, köpte nyligen aliens: fireteam elite och senast Outriders då dom släppte en Complete edition i februari, vilket förhoppningsvis innebär att serverna lever vidare ett tag till.
Så, vad är eran syn på det hela. blir ni mer lockad av att köpa något som ni kan köra på xboxen och sedan på pcn? Vissa dagar vill jag själv bara köra framför tvn efter att ha suttit framför datorn med seriösa saker, andra dagar vill man bara köra pc.
Uppskattar folks syn på det hela

Blir ett köp från min sida. dock inte runt släppet, försöker hålla i mina pengar för tillfället 😁

Skrivet av Ruskendrul:

En sparfil per new game/karaktär. Sluta hetsa upp er <3

så funkar det inte i 1an på ens xbox. Så eftersom dom nämner en sparfil så kan man nog anta att det faktiskt är så att dom kör på samma spår som med ettan