Inlägg av YmerXE

Inlägg som YmerXE har skrivit i forumet

vilar med south park till höger av skärmen och eu4 till vänster. haft ett par rejält hårda dagar, åkt för att kolla in en stad, gått på visning, städat för en visning som var idag. knappt sovit på sistone så man känner sig nästan lite borta. köpt scan hamburgare, frisco bröd och kavlis burger cheese cheddar. ska försöka få i mig lite mat och mer vätska innan man krashar.

Skrivet av Alienshade:

Att "Dog" får vara med känns ju bara som att ideérna på skurkar tog slut.

Skrivet av gundemannen:

Har svårt att tro att 30miljoner potentiella kunder är något som tredjepartsutvecklare skulle se någon vinst i att skippa. Att bara prata jämförelse mellan playstation och Xbox ger ju inget när siffrorna ändå är så otroligt höga. Sedan har den ju troligtvis (om alla siffror stämmer) redan sålt mera än Xbox One.

Håller helt med, därför det är så synd att Playstation verkar överge den styrkan mer och mer… Även om nu Microsoft istället är snabba på att ta över den variationen.

håller också helt med. ge oss resistance, killzone och liknande. inte bara 3rd person

The coalition arbetar väl redan på 6an? en till spin-off, judgement stil?

gammal tråd. men nytt år. fyller 70 i år. något förslag på vad som kan passa från nallebudet?

skit möter skit. vad kan gå fel?

ugh. free 2 play. jag gillade likt många bad company 2, kunna förstöra en hel del av miljön. gillade 3:an, 4:an då man kunde fälla en byggnad, en dam etc. men den senaste även om den blivit bättre har inte samma känsla. jag vill att battlefield serien igen blir en tungviktare men som det ser ut nu, så är man genuint orolig

Xbox play anywhere. påverkar det era köp?

För mig har det gjort det en del, köpte back 4 blood ultimate, köpte nyligen aliens: fireteam elite och senast Outriders då dom släppte en Complete edition i februari, vilket förhoppningsvis innebär att serverna lever vidare ett tag till.
Så, vad är eran syn på det hela. blir ni mer lockad av att köpa något som ni kan köra på xboxen och sedan på pcn? Vissa dagar vill jag själv bara köra framför tvn efter att ha suttit framför datorn med seriösa saker, andra dagar vill man bara köra pc.
Uppskattar folks syn på det hela

Blir ett köp från min sida. dock inte runt släppet, försöker hålla i mina pengar för tillfället 😁

Skrivet av Ruskendrul:

En sparfil per new game/karaktär. Sluta hetsa upp er <3

så funkar det inte i 1an på ens xbox. Så eftersom dom nämner en sparfil så kan man nog anta att det faktiskt är så att dom kör på samma spår som med ettan

Skrivet av reaver:

På film är det ju oftast vanliga AR-15 etc (går att köpa billiga för typ 500$) som har blivit ombyggda till helautomat och för att skjuta blanka skott. Jag antar att det är betydligt billigare att hyra in dom här vapenfirmorna ("armorer") som har mängder med ombyggda vapen än att göra allt med CGI. Bland annat serien "The Rookie" skulle ju byta till soft-airguns och göra hylsor etc. med CGI, men dom verkade tyst dra tillbaka det löftet.

Olyckor händer och vapen bör hanteras med stor säkerhet med professionella s. k. "armorers", men det hänger en del på skådespelarna också att ordentligt kolla om ett vapen är laddat eller inte och hantera dom på rätt sätt för även blank ammunition kan vara livsfarlig. Alec Baldwins revolver som "sköt av sig själv" är ju ett perfekt exempel på kass vapenhantering av både skådespelaren och folk runt omkring. Om någon ger dig ett vapen bör det första man gör vara att kolla om det är laddat eller inte.

så dom bryter villigt mot lagen för att spela on dessa filmer? inte lagligt att konvertera en semi till en automatisk.

Skrivet av JRA:

Det är just det som är grejen. Du kan inte påstå att du haft speciellt mycket stul med din PC på länge vilket också innebär att du ändå HAR haft strul, även om det inte varit speciellt mycket eller på länge. Tröskeln är inte så hög menar du vilket också innebär att det alltså ändå finns en tröskel och du kan själv inte förneka att PC blir aldrig lika lätt som att bara starta och sätta i skiva/kassett. Det handlar inte om att man inte hade kunnat spela på PC, men vi vars hela liv inte kretsar kring spel, vi som bara vill kunna slänga oss i soffan och spela lite emellanåt, vi vill inte ha något strul eller någon tröskel överhuvudtaget. Vi vill kunna bara sätta i skiva/kassett och bara starta direkt. Vi sätter värde på detta. För många är detta värt mer än antalet bildramar per sekund och annat trams som ingen vanlig människa ens lägger märke till i 9 fall utav 10.

Så om du spelar upp en film i vhs kvalite och sedan spelar upp samma i 4k så hade 9 av 10 inte märkt det?

så det var ett sätt att sälja ett "ransomware" program som inte funkar?

Drygt 1,4 miljoner har väntat i cs2 pga timeout. 🤪.

Skrivet av Gertzy:

Tyckte det var lite tråkigt avslut på tvåan med "pensioneringen" men har å andra sidan uppskattat perspektivskiftningen i de tre nya Spider-Man-spelen så om PP bara gör ett inhopp i någon spelbar episod gör det mig inte så mycket. Fler karaktär och intressanta skrivna scenarion är viktigare än att spela som en och samma karaktär genom hela spelet. Hoppas de tar in multiverse-perspektiven från de två senaste animerade filmerna i spelet också! Skulle vara spännande Men innan dess hoppas jag Spider-Man 2 får ett par story-DLC också (inte bara NG+ alltså).

Spider-man Squad?

Skrivet av Sarato:

Lika illa skött av Sony som av Microsoft.
Tycker fortfarande att det är chefer och VD:er som borde få fråntagna bonusar och avdrag på lönen när man som ledare misslyckas så hårt.

Fler borde ha gjort som Satoru Iwata som gav sig själv lägre lön för att slippa sparka anställda. Det behövs fler chefer som han var.

tror jag hört om detta innan (Satoru). respektabel man. 🙂
900 numera utan jobb, det känns. håller tummarna för dom och att dom hittar något