Inlägg av MiaNemesis

Inlägg som MiaNemesis har skrivit i forumet

1

Köpte Jedi Survivor på PS rean så det blir rymden för mig 🙂

Vad som än händer, kommer jag alltid köpa PlayStation eftersom jag föredrar deras kontroll. Behöver ha styrspakarna bredvid varandra.

Jag tror inte det men jag hoppas.

Jag älskar open world, men hade gärna sett mindre pluppar, mkt mindre pluppar. Dock vill jag ha dem kvar. Gillar att går runt utan att nån säger åt mig vad jag ska göra. Försökt spela Gta men hatar det. Red dead redemption och Saints Row tycker jag om men Gta och jag har aldrig kommit överens.

Jag hade gärna spelat det om det är offline 😊

Släppt det till PlayStation istället era as!

Men jag vill ha ett Far cry spel. Ingen stress, det finns det nog av i livet som det är. Jag vill ta över läger, möta galna personer i Vaas och Pagan Min anda och kör runt i bilar. Jag vill inte ha nytt helt annorlundagameplay, jag vill ha Far cry med en ny story, ny plats och en ny tokrolig boss eller vad man ska kalla det.

Tack Fredrik för att du väljer att översätta citaten 😊

Jag har spelat igen Cyberpunk 2077 tre gånger. Inte för att jag gillar storyn utanför att jag gillar att skjuta, köpa bilar och lägenheter i en för mig väldigt vacker stad. Jag älskar spelet. Däremot har jag bara lyckas spela igenom The Witcher en gång. Vet inte varför jag inte gillar det men jag gör det helt enkelt inte. Har sällan hype inför spel. Är en enkel människa som vill ha ett lätt spel i en öppen värld där jag får vara ifred med mkt skjutvapen till hands. Kanske jag helt enkelt gillar bilar mer än hästar.

Har inte spelat ett enda Souls spel men fick högre än vad jag brukar 😂

Inget skulle göra mig så glad som en remastered av detta fantastiska spel 🥰 Har inget emot att spela om gamla favoriter i bättre grafik. En remastered på Fallout 3 vore inte heller helt fel. Lär aldrig få hända men låt en kvinna drömma 😊

Nämen!

Alla rätt och då är jag ändå inte Sagan om ringen fan. Riktigt förvånad blev jag 🙂 Sett filmerna, läst nån bok, försökt läsa en annan och spelat nåt spel. Jag som knappt minns vad jag själv heter 😂 Tur att jag har kort namn annars hade det slutat riktigt illa.

Skrivet av Verdurakh:

finns det verkligen någon med tom backlogg idag?

Min är sorgligt tom

Konvent - Puritan masochism

https://youtu.be/NdR24AURUwU

När jag kom ut ur valvet för första gången på Fallout 3. Känlsan när jag klev ut i ödemarken, musiken, som jag annars alltid stänger av på alla spel fick vara på, det ögonblicket är förevigt förknippad med glädje för mig.

Jag fick ps2 i 18 års present 2003. Har den fortfarande kvar Dock är jag mer förtjust i ps4 och dess spel. Mina föräldrar förstod sig varken på mig eller spel så dom bad butiken om hjälp att hitta spel. Och som tjej fick jag "tjej" spel medans jag är mer för killspel. Så min upplevelse med ps2 blev aldrig bra tills jag hittade Timespliter. Det spelet blev som ett lite familjespel som jag och min äldsta son älakade att spela. Nu har vi gått skilda vägar. Han till CS och jag till Far cry och liknande spel

Skrivet av Tabula:

Köpte detta precis till PS4.. Bara jag som tycker kontrollerna är klumpiga och gör det nästintill ospelbart? Lite synd när man gillar de andra spelen i denna serie.

Jag kände exakt samma sak!

1