Inlägg av one63

Inlägg som one63 har skrivit i forumet

Skrivet av lonian:

https://youtu.be/oI3wHROc31c?si=Wb65DQPUwGAnG4-B

Ingen aning om det suger. Men det ser inte jättekul ut.

Misstänker att det gör det, men när originalet kom så spelade man igenom mycket skräp som inte hade blivit installerat idag

Skrivet av Managor:

Trespasser är fan kult

Skulle älska att se en remake som inte suger. Hade mycket kul med trespasser trots att det var världens buggigaste spel

Chrono Trigger!

Skrivet av Slimebeast:

Jag är rädd att jag är en av relativt få som tycker det ser degenererat och äckligt ut.

Nja tror inte du är en av få, Skulle säga att hela poängen är att det ser degenererat och äckligt ut.

Hade varit trevligt om ni sammanfattade lite av slutsatserna för oss som inte har tid att kolla videon 🙂

SNES ligger nära hjärtat men måste säga att förra generationen (PS4) var riktigt vass den med.

Kör 1password för alla mina lösenord. Privat och professionellt. Väl värt några hundralappar per år, körde lastpass ett tag men inte alls lika bra.

Kör i regel slumpgenererade och byter endast vid intrång.

Annars tycker jag att xkcd förklarar bra hur man skapar ett vettigt lösen: https://xkcd.com/936/

Skrivet av Metroid:

Det enda som utmärker sig i Dark Souls är svårighetsgraden (jämfört med de flesta andra spelen), men resten är ett klassiskt ARPG som följer samma recept som nästan alla andra i genren. Tycker jag i alla fall.

I see your point men vill även lyfta fram level designen, världen sitter ihop förbannat bra och känslan när man Låste upp en shortcut var ju magisk. Tycker inga av deras spel efteråt har lyckats lika bra (I blame fast travel!)

Skrivet av Vojvoda:

"Verkligen låg nivå givetvis"

We talking assembly?

Mao så räcker en brödrost

Testade massa spel för att försöka få min fru intresserad, i slutändan var det lite oväntat Diablo 3 hon fastnade för

Skrivet av Gesturr:

Handhållna enheter mår bäst av AArch64, inte x86.

Om de bara haft Apples muskler, hade inte klagat över denna med en M1 Processor och Rosetta2 😁

Är sjukt nöjd med min Macbook Air även om det inte direkt är en gaming maskin.

Avklarat:
Ori and the Blind Forest (Switch)
Ori and the will of the wisps (Switch)

Dessvärre missade jag att ta screenshots

Skrivet av Dudinkalv:

Varför skulle man vilja sitta kvar på den absolut sämsta Windows-versionen som släppts, speciellt när det är gratis att uppgradera till 10 som är ljusår bättre?

Förstår inte riktigt varför folk säger att det är den "absolut sämsta" det är i princip startmenyn som är annorlunda och användningen är mer eller mindre densamma (tryck på win tangenten + skriv det du vill öppna + tryck enter).

Jag håller med om att det inte var någon höjdare men mil bättre än Windows ME och Windows Vista och framförallt mkt stabilare.

Skrivet av Shamanfox:

Vi har ingen insikt eller vetskap hur Capcom kom över texturerna förutom att de har skaffat hennes bok som troligen insipration och hittade snarlika eller liknande bilder genom Stockphotos eller andra populära ställen där man kan köpa texturer. Och det är där jag misstänker (då varken du eller jag är expert inom området, eller arbetar som juris i USA där stämningen äger rum, så google-sökningar är helt irrelevant) kommer vara att hon inte riktigt äger rättigheterna till det Capcom har använt.

Oavsett så får vi se hur det blir när stämningen har gått igenom.

Fair point ungefär som när personen på förpackningen på Turkisk Yoghurt (som ironiskt är Grek) stämde mejeriet men de hade köpt bilden från en bildbyrå som e.v. i sin tur hade saknat tillstånd (vet ej hur det slutade).

Skrivet av serdyllon:

Edit:

Kollade kravlistan nu:

Hon vill bland annat att Capcom skall förstöra alla kopior av spelen och övriga produkter som innehåller hennes texturer. De skall också betala skadestånd baserat på det faktiskta inkomstbortfallet men även baserat på intäkter från deras egen försäljning.

Ja det kändes ju jävligt rimligt ( /facepalm) man får ju hoppas att det är en linje för att få till en settlement för annars lite väl uppblåst ego kring de delar Capcom snott

Skrivet av Kyraal:

Tror ni hennes advokat lämnat in stämingssökan utan att gjort sitt jobb först? Misstänker att han-/hon inte bara slänger ut slumpmässiga åsikter ogrundade i fakta på ett papper. Till skillnad från t.ex. forumkrigare.

Läser man lite (tar kanske 2 minuter) så verkar det vara som så att om man tar fotografier på byggnader som byggdes innan 1990 så har man all rätt att sälja bilderna, och har också copyright på bilderna, så länge man kan ta dem från offentlig plats utan att bryta lagen för att få tillgång. Av bilderna att döma är de alla från innan 1990.

Men visst, det är väl klart att man ska försvara ett företag som ser ut att ha gjort fel, och vända på det hela och börja anklaga offret. FZ communityn i sitt esse

Sen så har vi ju frågan om verkshöjd, jag skulle anse att det är lite mixed bag där. Som någon var inne på är bilden på tegelstenar på marken ganska generisk och jag personligen tycker att det går att hävda att de inte när verkshöjd medan andra gör. Men verkshöjd är fluffigt och definieras olika inom olika jurisdiktioner från vad jag förstår.

Oavsett så håller jag med ang Capcom, ser inte varför man ska försvara detta. De har varit lata och använt resurser rakt av istället för att göra egna / skicka ut en fotograf och har därför fått ekonomisk fördel av att använda bilderna. Sen så om det är värt 10 kr eller 10 miljarder är en annan fråga

Skrivet av Miindz:

Jag är sjukt sugen på att testa. Men TBC var roligare förr, när man hade mer tid över, fler kompisar och mer ORC för grind.

☝️ Någon behövde fixa posten...

Hoppas verkligen det blir en hit men har på känn att det är 7/10, bra men inte hela vägen fram

Verkligen ett spel jag velat spela på min switch :/

"har emellertid gått vidare till aktuella Mortal Kombat och Sonic-filmen"

Epic crossover!