Inlägg av keffkebab

Inlägg som keffkebab har skrivit i forumet
Sida 1

Kan mycket sannolikt bli The Witcher 3..

Ja, det är trist, men som en som varit en del av handeln, så förstår jag inte varför stora delar av den branschen existerar. Allt den gör är ju att lägga på en ytterligare kostnad för köparen.
Nu är det ju lite dumt då, i och med att MS inte har några egna affärer i Sverige (vad jag vet), men det finns det ju i alla fall i USA åtminstone.
Personligen kommer jag köpa min direkt av MS oavsett i och med att jag föredrar att handla så direkt av "källan" som möjligt.

Haha, det var längesen man körde mIRC.. Men var tvungen att rösta på dinosauriealternativet pga roligt hehe.

Njae, det blir att vänta ett rätt bra tag, klarar mig gott med PS4 Pro, Xbox Series X ett bra tag framöver...

Skrivet av marsson90:

Nej. Sony påstod aldrig att PS4 skulle vara bakåtkompatibel med PS3

Nej, men man låste ute spel som var digitalt köpta på en annan plattform, och som sedan i en hel del fall fanns att köpa igen, på den nya plattformen...

Skrivet av marsson90:

Det kommer nog absolut att gå att ladda ner spelen du tidigare köpt via PSN. Sony hade fått rejält med skit ifall de av någon anledning frös ute de som köper sina spel digitalt

Du menar som de gjorde mellan PS3 och PS4?

Series X förhandsbokas nu på tisdag och en PS5 kommer införskaffas någon gång under generationen garanterat och då med optisk läsare, givetvis.

Jag väljer helt klart Nintendo Switch!

Skrivet av Mortaigne:

Bruh, plz. 10/10 !

;-P

10/10 enkelt juu

@Mortaigne upp till bevis

Den första konsolen jag köpte själv, var faktiskt Xbox 360, relativt nära inpå dess release, då jag insett att min dator inte skulle orka att dra runt The Elder Scrolls IV: Oblivion men att den var mer än kapabel till övrigt jag använde den till (spelmässigt StarCraft: Brood War i huvudsak). Så jag slog till på en Xbox 360, och jag har aldrig ångrat mig. RRoD till trots.

Då hade jag redan ett PlayStation och en PlayStation 2, vilka jag hade fått. Men det hade mest varit datorer som gällde i övrigt.

Sedan blev det en Xbox One, som ett naturligt steg. Det blev dock inte speciellt mycket spelande på den det första året. Uppgraderade Xboxen först till en modell S när den släpptes. Gav den gamla till en kompis i hopp om att vi skulle kunna spela lite ihop igen, som förr i världen. Blev inte mycket utav det.
Köpte en X på release, sålde S för ett fånigt lågt pris till en annan kompis, som julklapp åt hans son. Spontanköpte en PS4 på tradera när Hellblade: Senua's Sacrifice släpptes. Kände mig då tvungen att komplettera med en PS3 som jag köpte billigt med några spel av en kompis.
Uppgraderade TV:n för att kunna få ut mesta möjliga ur min One X, och uppgraderade i samma veva min PS4 till en Pro eftersom varför inte?
Sålde PS4:an till brorsan (@JonseredRocks) för en slant.
Köpte även NES-mini och SNES-mini på release, mest för att...

Och nu väntar jag spänt på att få händerna på en Xbox Series X senare i år! Det ska bli smarrigt, och min Xbox One X ska få flytta in i sovrummet.

Var ju ändå inte så fasligt dyrt.
Mer pengar än vad jag någonsin kommer vara värd, men ändå en ganska låg summa när allt kommer omkring.

Spelandet har haltat lite mer än önskvärt... Men blivit lite grand i alla fall och är äntligen klar med The Witcher Tales: Thronebreaker - ett trevligt lite spel som ger trevligbakgrundsinformation! Kan varmt rekommenderas!

Avklarade spel 2020: 19
Antal spel checkade från backloggen: 14
Inköpta spel 2020: 6
Värde: -5

Kan man spendera sina pengar på en tillbringare med tid?

Har samma problem. Chrome, One plus nord

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi konstaterar att man inte ska äta gatmuffins?

Ja, det är korrekt, men det känns ändå lite rumphugget. Det är helt okej, saker i livet känns ju ofta så, bara lite oväntat.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Hängde du kvar till efter loggsnurren?

Det tar ju slut mitt i en inandning av herr Unge?

Lite konstigt slut, eller?

Skrivet av Sisyr:

När kvalificerar man in som gubbe?

It's a state of mind.

Sida 1