Inlägg av Pirazy

Inlägg som Pirazy har skrivit i forumet

Jamen det här firar vi med en kulturell välgärning, se och lär små knott som inte var påtänkta när det gibbades i fornstora dar.

Trodde jag inte om mig själv

Varför försöker FZ vrida det här till något negativt? Ett problem upptäcktes och anmäldes till både HR och polisen och alla agerade korrekt och den skyldige dömdes utan att något sopades under mattan.

Håller med resten att det här är inget annat än en sensationsjagande önskedröm och hetsjakt efter pageviews. Jävligt ruttet beteende av FZ. Acti-Blizz är ett äckligt företag men när de för en gångs skull gör något rätt kanske man ska lugna sig med högafflarna?

Hardcore är kod för "Det kommer vara riktat till minsta gemensamma nämnaren som vanligt men om vi säger det får vi mindre preorders".

Vad skönt och okomplicerat det är med konsoler, inte som på PC där man måste börja patcha och modda för att saker ska fungera.

Spontanköpte en longboard nu när sommaren nästan är slut, ska bli kul att glida runt om man hinner få den innan kylan och regnet kommer.

Betyder det här att de kommer gå tillbaka till en intressant, övergripande story som binder ihop de senare spelen i nutid? Har varit rätt så jävla menlöst sen trean..

400 år var alldeles för lite, de borde ha backat ett par tusen istället eller siktat på Ruusan-reformationen för 1000 år sen som avslut. Jag vill se fullskaligt krig i galaxen med tusentals jedi och sith som dödar allt i deras väg.

Börja från ruta 1, jag vill se upproret och kriget mot the Precursors.

Över 10k.. 😐

Bra, krig och konflikter är mörker och elände, inte en moraliskt svartvit michael bay film.

Då fick man det äntligen svart på vitt, EA har helt övergett spelutveckling som inte har någon sorts löpande betalningsplan, antingen genom prenumeration eller mikrotransaktioner.

Bojkott.

F-Zero plz.

Ett multiplayer FPS kanske? Känns passande.

Tippar på ett nytt Division, du blickar ut över ett stort hav men när du sticker ner tårna i vattnet märker du att du inte kunde dränka en myra i det, repetivt och massor med bullet sponges.

Givet köp, har redan trilogin till GameCube och Wii så det är ju lika bra att köpa den till switch också. 😁

Våldet i själva spelet vette tusan om barn kan hantera eller ej, men jag är hyffsat säker på att de andra spelarna inte är något som småbarn bör utsättas för, sällan tamt språk eller mysiga samtalsämnen i onlinespel.

Att streama spel låter som en dystopisk mardröm men det kanske bara är jag som gillar att spela om gamla spel. Kul när utgivaren bestämmer sig för att ta bort en klassiker ur sortimentet pga nåt svammel och spelet försvinner för att aldrig synas igen förrän det behövs cashas in på lite nostalgi med ett mobilspel.

Men herregud, ännu ett jävla stickspår in mellan gammelfilmerna. 25000 år historia och de ska tvunget alltid in i samma jävla 30-årsperiod och härja.

"FZ, om gamern själv får välja"