Inlägg av Pirazy

Inlägg som Pirazy har skrivit i forumet

De enda som inte snubblat på sin egen hybris och förfallit i mikrotransaktionselände och hafsjobb är Nintendo.

Skrivet av Earthscum:

Varför är ny grafik så MÖRK för? Varför är allt i skugga? Tycker originalet ser klarare ut. Man kan faktiskt se vad man tittar på. Här är allt bara Svart.

Var samma sak i Dead Space Remake. Allt var MYCKET mörkare. Tråkig utveckling tycker jag. Mörkare grafik är inte bättre grafik men vissa verkar tycka att ju mörkare ett spel är ju bättre ser det ut. Jag vill kunna SE vad jag spelar. Klarhet är 100% bättre än hur RTX ser ut i denna. Originalet ser bättre ut för man kan faktiskt SE detaljerna.

Banorna designades ju med gammaldags färdigbakad ljussättning i åtanke, klart det ser annorlunda ut när raytracing beräknas i realtid.

Vad nostalgiskt. Minns att på stenåldern, dvs under CS betatid, så inkluderade en viss grafikkortstillverkare wallhack i sina drivrutiner en gång, de försvann illa kvickt i nästa uppdatering.

Vad har hänt med den stackars dvärgens skägg?!

Dags för nästa mjölkko att kramas ur.

Ser ut som vad jag hoppades 1313 skulle bli.

Skrivet av lasselason:

Men det finns väl inga spel på Ps5 eller Xbox som drivs i 4K/60 heller? Man får ju alltid välja performance eller bildkvalité. Jag skulle säga att på Switch har det vart förvånansvärt mycket 60 fps, Splatoon, Mario Kart, Odyssey, Smash Bros, mm. Snygga spel trots att det inte är lika tekniskt krävande, det bärs upp av snygg estetik och smart programmerande. Jag vill självklart också ha en uppdaterad Switch med bättre hårdvara men om om den inte behöver vara i samma klass som ps5 men ändå förväntas leverera 4k/60fps när de kraftfullare maskine4 inte gör det så blir det konstigt för mig. Jag kanske missar nåt i resonemanget och isåfall ber jag om ursäkt.

Det är lugnt, uttryckte mig kanske otydligt, vad jag menar är att jag skulle vilja se Nintendo släppa en maskin som kan driva _deras_ spel i 4k@60 då de är bra mycket mindre grafiskt krävande än Sony och MS AAA-titlar, det är rejäl skillnad på Mario och God of War vad gäller hårdvaran de kräver för att trivas.

Hade inte haft något emot en uppdaterad Switch med bättre hårdvara, det behöver inte vara något i klass med vad sony och microsoft släpper, så länge det orkar driva deras titlar i 4K@60 är jag nöjd, de behöver inte tävla med andra i grafiskt lullull för deras design och stil är tidlös. Wind Waker och Mario Galaxy ser fortfarande fantastiska ut uppskalade till moderna upplösningar.

Älskar snö och hade gärna haft mer och inget jävla töväder, Tahoe-området i Kalifornien har fått 2-3m snö senaste dagarna och över 10m totalt under säsongen, helvete vad avundsjuk man blir. I riksgränsen brukar det komma 3-4m på en säsong och en dump på över 50cm är rejält sällsynt.

Mitt kungadöme för stenhård regionindelning, orkar inte med gormande ryssar i 20 år till. 😩

Hellgate: London del två?

15k dollar för åtta timmars arbete känns rätt najs men kanske inte dugar åt alla..

Imponerande att glömma bort stadens mest välkända byggnad, för att inte tala om en av de mest ikoniska byggnaderna i världen. Men det är väl Bethesdas utveckling i ett nötskal, finns en anledning till att samma buggar kan återfinnas i varje spel sedan Oblivion och patchas av moddare dag 1 av release.

Sålänge de inte rör ljudfilerna tror jag det här kommer bli fantastiskt, Michael Ironside ÄR Sam Fischer! Hoppas de gör Pandora Tomorrow, Chaos Theory och Double Agent också, resten kan de låta ruttna. Ska bli kul att se hur de tar sig an ljussättningen..

Men om de lägger in lite torn att klättra på för att kunna gå vidare i spelet?

GBA, DS, 3DS, Wii, WiiU, Switch, PS3, PS4, PC.

Funderade på om man ska köpa en PS5 Pro när det väl kommer men om Sony ska börja släppa alla sin exklusiva storspel till PC också så kanske det inte behövs, får vänta och se.

Låter mer som att de köpte hennes tystnad och- eller lite beröm och en jämställdhetsstämpel.

Som redan nämnts så är inte dclone "riktiga" endgame, det var mer en nödlösning för att få ordning på problemet med SoJ som dupeades så brutalt att det var den huvudsakliga valutan för all trading med resultat att det började bli rejäla inflationsproblem. Således lades inte allt för mycket jobb ner på att balansera fighten och göra det utmanande.

Det riktiga endgame är uber-tristram som är sjukt mycket svårare (men fortfarande busenkelt för en gearad smiter, 20 år gamla balansproblem), tror det bara finns 2-3 builds som klarar den fighten solo.

Själv har jag mycket kul med spelet men det är ett bra tag kvar tills man kan försöka sig på uber-tristram då jag fortfarande är i fasen att MFa gear med min sorc. Är dock lite besviken över att de inte ändrade proceduren för att spawna dclone till något liknade uber-tristram, ~120 SoJ är ett massivt åtagande som kräver att du är en del av en enorm, organiserad och välfinansierad grupp som dessutom har tiden att ta sig an utmaningen att farma och tradea till sig så många SoJs. Känns konstigt att det betydligt mer utmanande uber-tristram kan tacklas av en ensam individ.

Men första prioriteringen borde vara att få ordning på lobbyn och annonsbottarna, när det väl åtgärdas skulle det vara kul att se lite nya utmaningar och balanseringar.

Skrivet av kebbe:

Efterkonstruktion så det skriker om det.

Håller med, svaret på frågan ingen ställde.

Får bara errors när jag försöker betala så jag antar att Blizzard inte behöver mina pengar.