Inlägg av Dulee

Inlägg som Dulee har skrivit i forumet

MIn farfar dödade ett gäng nassar i WWII. Mycket stolt över honom.

Han har varit och besökt DICE ett flertal gånger också. Stort BF-fan tydligen.

Det kan ha varit detta. Oerhört intressant. Inget övernaturligt dock.

http://failuremag.com/feature/article/the-dyatlov-pass-incide...

Fantastiskt jobb av AMD och Johan Andersson på DICE. Vilket jävla geni. Detta driver hela industrin framåt.

Men visst: Gsync/Freesync OCH Mantle vore ju drömmen!

Skrivet av bjorlebeach:

Är det bara jag som skonats från alla buggar?

bjolebeach: you and me both, pal. Inte ett strul. Har tydligen haft tur?

Inte haft problem innan, har inga problem nu. TA I TRÄ. För - kill me - jag gillar spelet som fan.

Har haft tur kanske, aldrig ett problem med BF4. Jag gillade även BF3, så jag kanske är diskvalificerad, men alltså - BF4 är sjukt bra tycker jag.

Disclaimer: talar om multi, har inte testat SP.

Var på Gamescom igår - fick spela 45 minuter. Jag har ju iofs alltid varit extremt positiv till DICE och BF även om jag inte skulle beskriva mig själv som ett fan. Tex var jag inte helt förälskad i BF3.

Men. Detta. Var. JÄVLIGT BRA.

"What we found out yesterday confirms practically all aspects of the leaks we previously reported on - and yes, GPU-wise, PS4 is indeed more powerful than the Xbox One."

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-spec-analysi...

Ok. Varför blev mitt b) till en flinande gubbe med solglasögon? Jeez, jag suger på the intewebz.

Allvarligt,

Jag begriper fan ingenting av den här kritiken. Låt mig specificera - jag förstår a) inte kritiken mot FZ eller b) mot DICE.

A) Enligt mitt förmenande gör FZ för få, för korta och för ytliga inslag om våra svenska spelproducenter! Jag vill läsa mer om Starbreeze, DICE och Mojang!

Att inte FZ bättre bevakar paradigmskiftet runt Frostbite3 gör mig tokig! Vi har för första gången (rätta mig gärna om jag har fel, jag har OFTA fel) en svensk spelmotor som licensieras ut till ett flertal utvecklare och inte för vilka spel som helst! Command and Conquer! Dragons Age! Need for Speed!

Skulle älska att få djupintervjuer av Frostbite-gänget på DICE och genierna på Avalanche gällande deras motorer.

B)= b) Ni gillade inte BF3. Eller, vissa gillade det lite. Andra inte så mycket. Nu "känner" ni att BF4 inte kommer att bli bra. Ni "känner" att det kanske/sannolikt/nästan-helt-säkert kommer att bli ett "BF 3.5". Ni känner hur EA mjööölkar er.

Låt mig vara tydlig. Jag blev besviken på BF3. Mest för att jag älskade ihjäl 42 och BF2. 2142 var skumt nog inte min kopp, inte Vietnam heller. De gjorde mig också besvikna, för de var inte VÄRLDENS roligaste spel. 42:an och BF2 var - då - världens bästa spel. Tyckte jag. Varje gång DICE släpper något som inte är BÄST I VÄRLDEN blir jag lite, lite sur.

Men. Jag blir inte sur INNAN jag testat spelet ifråga. Jag dömer inga spel på trailerbasis. Fattar inte hur ni kan se så bra in i framtiden och liksom känna in rummet där och då.

W.E.I.R.D.

Skrivet av p4k3:
Skrivet av Sgt. Stinger:

Räknade lite på detta och det verkar som att mojäng har dragit in ca 1,79 MILJARDER kronor brutto på minecraft år 2012. Det är rätt häftigt.

Mojang har inte utvecklat vare sig mobilversionen eller konsollversionen, så tror att hans del i vinsten från dem är rätt begränsad..

Jag har inte de direkta siffrorna, men Mojang tjänar BETYDLIGT mer per såld enhet än de som utvecklat mobilversionen. Xbox-versionen har de dessutom varit direkt inblandade i, så där är intjäningsförmågan super.

Kort sagt: det är en sedelpress; volymerna är fortsatt hisnande och Mojangs kostnadskostym är fortfarande extremt låg.

Sinnessjuka kommentarer här.

IMHO är BF3 ett jävligt ambitiöst och bra spel. Det har sina KLARA brister, precis som BF42, BF2, Vietnam (fa-an vad det tog lång tid innan vi fick tunnlar och annat gött!) samt 2142 hade.

Att DICE släpper en patch är väl bra. Blir spelet perfekt nu? Kommer EA huxflux att inse hur de ska maximera vinsten till sina aktieägare (typ: lyssna mer på er community...) - nej. Spelet blir inte perfekt och EA har mer att lära.

Men det är ett JÄVLA gnäll här alltså.

Allas bak är olika, Some Girls Are Bigger Than Others, men helt kort: jag har spelat MÅNGA timmar BF3 och haft svinkul. Jag har inte haft lika kul med CoDs olika iterationer. En annan bak tycker sannolikt precis tvärtom. Precis som det skall vara alltså.

Det här är tungt! Från repis Twitter: @repi Hideo Kojima absolutely loved the tank battle footage. Congrats!

Värt att kolla in: tekniken bakom BF3 och FB2: http://www.slideshare.net/DICEStudio/lighting-you-up-in-battl... (det finns en hel del andra presentationer från DICE finest också)

Väldigt mycket Jante här. Men hey, man bli kanske inte profet i sin egen stad. Jag tycker dock - ärligt - att DICE är en av världens bästa utvecklare. Gillade tom Mirrors Edge....så det kanske säger mer om mig.

Jag förstår DICE fullständigt och håller med. CoD/Activision är rätt lata. Jag vill mena att de är vassa på att berätta en story, men där slutar talangen.

Med BF och - ffa med BFBC och den destruerbara terrängen - har vi äntligen fått ett spel som är värt något. Att de nu tar det hela ett stort steg längre med Frostbite 2 gör det hela mycket spännande.

Jag önskar innerligt att fler utvecklare gjorde egna motorer. Även om man då och då får grandiosa misslyckanden bär detta ändå branschen framåt. Tack DICE. Tack Avalanche! Tack Crytek! Much love till Carmack och Epic också såklart, men det vore å-så-tråkigt om alla körde deras motorer...

Ingen Gordon Freeman i Portal 2

"Valve planerar att bjussa på några ledtrådar till vad uppföljaren egentligen handlar om inom kort. Men en sak är säker: Half-Life-kopplingarna kommer att vara sublima."

Det är möjligt att kopplingarna kommer att vara just det - sublima. Men den gubbdoftande språkvårdaren i mig skriker *NÄ, NÄ, FZ menar att kopplingarna kommer att vara SUBTILA!*

Förlåt, jag inser att det är patetiskt, på gränsen till sjukligt, att reagera över detta en fredagkväll. Särskilt som barnen sover och min tjej ropar från sängen. Men, hey, Portal 2 blir säkert asbra. Ja, ja. Ska skärpa mig.

Skrivet av FortuN:

DeM hAr InTe StÖd fÖr DeT i MoToRn...

Bullshit.

Frostbite kan göra vadsomhelst utom att typ stå upp och spela squash. Skämtåsido: en polare jobbar på DICE (ända sen Refractiontiden...) och jag såg en tidig alpha/beta där prone fanns.

Det handlar BARA om att inte få för många campande snipers. Men hey, jag hade velat kunna, dock förstår jag gameplay-beslutet.