Inlägg av anon2088

Inlägg som anon2088 har skrivit i forumet

Jag vill gifta mig med Emil.

Skrivet av Gen:

Om du är Fire så borde du L2P lite imo. Just Firemages är riktigt vassa i PvP om man kör full fire med Dragon talenten. Du har då tre instants - Fire Blast, Blastwave och Dragon's Breath som dessutom stunnar och ger dig chans att ladda en scorch eller fireball. Imp Fireward ger 20% chans att reflecta en spell vilket inte är fel.

Visst, flera locks kör med resists vilket suger och jag håller med att fearen är jobbig, därför ska man helst vara UD mage + trinket Är man inte det så finns som sagt var trinket och CC. Fear har ju 1.5sec casttime.

Får en känsla av att han inte är 60.

Funkar den till den här patchen som kom i onsdagds?

Du får det snart jag lovar.

OT:Är det "riktiga" JägarN från CS tiden?

Provat PvP trinket?

Om du nu vill lira på en server med mycket Svenskar så börja lira på Shattered Hand. Det är 90% svenskar där, vilket suger ganska hårt.
Om någon vill lira instance kommer aldrig "Hello, wanna join UBRS?" Utan "TJENA, SWE+++ Skaru meh till UIBRS???"

Alltså MMORPG spel handlar om att du själv ska ta eget ansvar. Kan du inte göra det så ska du fan inte börja lira sånna spel heller.

Skrivet av henko:

minus med wow:
gear > skill
pvp är värdelöst
fruktansvärt tidskrävande om man vill komma någon vart

Du säger "gear>skill" det är fan inte sant. Jag har inte så himla bra gear. Men jag dödade fortfarande en level 60 warrior med asscandy och aq40 gear. Jag är också en 60 warrior med OeB och lite plock delar från Mc/Z'g.

Att det är tidskrävande handlar om att det är ett MOO spel. Du kan aldrig klara ut spelet. Du kan alltid göra något nytt när du väl är klar. Det är det som är meningen så om du inte tycker att det är värt för att det är trivskrävande ska du inte spela MOO's alls.

Skrivet av TixFrix:

Haha. Shattered Hang är bäst. Den servern är helt jävla förlorad. Man får PM på svenska från folk som heter svordommar och olika prylar på svenska så som lampfot och buskrunkare och allt vad de heter. Oavsett vad du heter eller var du är så vill folk spela med dig . Jag har fått erbjudande om att questa i zones på andra sidan världen och erbjudande om att spela SM hur många gånger som helst, trots DND msg om att jag inte vill spela så kommer 3-4 tells från samma person. Ångrar varje gång jag loggar in att jag valde att levla upp på den servern. :/

Vi ska migrera så fort ni plockar 60. :heart:

puss

Skrivet av repet:
Skrivet av dismembered:
Skrivet av repet:

Hej!

dismembered behöver lära sig att spela

Hej då

Var god utveckla dig.

Hej!

Jag bara skojja, du är typ bäst. Det märks för att du dissar så hårt.

Hej då

Alltså Repet tänk på vad du skriver. Tillför ditt inlägg något till disskusionen? Tror inte det.

Sen vill jag säga att Disarm är sjut nice i melee dueler / pvp.

Skrivet av Dvorak:

Det står ju att det är ett virus i en av rutorna

Skämt åsido, jag rekommenderar en fin formatering. Det är vad jag gör när jag får virus/jobbiga spyware/adware program. Ha gärna en extra partition för windows och program (helst inte spel, tar för mycket plats) om du inte har det. Då blir det lättare att formatera ofta om du har alla viktiga filer som du vill spara på en annan partition.

Grejjen är den att det är inte första gången det här händer. Sen är jag så jävla lat att jag inte orkar.

Fear
Deathcoil
Sheep
Stunlocks

Virus? Pop ups?

Tjenixen. Nu är det så här att igår laddade jag ner någon codec som jag behövde för att se på film. Nu är de så att det förmodligen inte var en codec då jag helt plötsligt får pop ups om allt möjligt. Sen längst nere i det högra hörnet finns det 2st ikoner om det. Jag har avinstallerat codecen men det händer inget...

Bild; http://img166.imageshack.us/my.php?image=virusjd8.jpg

Som ni ser på bilden har jag gjort en liten röd ruta där ligger det och blinkar 2st ikoner som ibland popar up och säger att jag måste installera något skit som jag inte vill.

Skrivet av seppuko:

Kommer ju fortfarande vara ofantligt mycket bättre och snyggare än majoriteten av wow-spelarna. Men visst, dom som slösat bort sitt liv på oändliga raids kommer väl bli lite arga. Men det spelar väl ingen roll, måste ju skapa mervärde för alla andra spelare också

Det vet vi inte förens TBC släpps.

Jag kommer ihåg när jag köpte WoW. Då gick jag in på en Expert butik där jag bor beställde det. Så fick jag hämta det på reales dagen. Men TixFrix som hänger här på FZ hade gjort samma sak fast beställt från webhallen eller något liknande. Men han fick det senare. Så jag vet inte hur jag ska göra.

När man köper P-lvl så missar man så mycket av spelet. Även om du redan har en 60 gubbe så missar du så mycket saker. Folk man träffar och håller kontakten med ingame osv. Jag anser att det inte är värt att köpa p-leveling. Sen har några av mina polare gjort det och dom säger att det är säkert.

Vad är detta för addon/ui?

Tjenix, jag undrar vad detta kan vara för addons/UI
http://img222.imageshack.us/img222/8272/kottnsui2vw0.jpg
Tycker det ser riktigt mustigt ut och bekvämt.

Förbeställa TBC?

Jag såg i min guildchatt igår att någon hade förbeställt TBC. Går det eller snacka han i nattmössan? Om någon vet kan ni gärna länka en sida där man kan förbeställa TBC EU.

Peace out.

Inte för att krossa din ide men det finns redan en sådan WoW shop över nätet som man kan köpa kaffe koppar från samt andra saker.

Skrivet av V!ruS!:

Jag skulle vilja joina. Trots all jag spelar ju på Draenor men jag är Undead Warlock!

POWER TO THE FORSAKEN!8)

Är du warlock och level 60 har ska du inte ha några problem med att hitta en BWL / A'q40 guild. Alla servers har typ low pop på Warlocks.