Inlägg av Halenthir

Inlägg som Halenthir har skrivit i forumet

1
Skrivet av ThaSchakal:

Lyckas inte se andra spelare å spela med. Endast lvl 9 ännu. Gör jag nå fel eller för tidigt in i spelet?

Andra spelare börjar du springa på först efter att du nått staden Kyovashad.

Nyckel tack

Jag vill ha en nyckel 🔑

Tack så mycket. Då kanske det funkar när det släpps får vi hoppas 👍

Fråga om FIFA23 på PC

Tjena, vet ej om detta är rätt plats att ställa frågan men jag gör ett försök.
I morse förinstallerade jag FIFA 23 på pc genom EA Access. Installationen gick bra men när jag sen försökte starta spelet möts jag av följande error - ”EA anti-cheat tjänsten råkade ut för ett fel” följt av att fönstret stängs ner.
Är jag för tidig med att starta spelet eller är det EA som muppat upp sig?

Nyckel

Jag tar gärna en nyckel kära ni 😇

Jag har hört att inspelningarna var en kattastrof

Alien gav en mardrömmar som ung, men att se Sinister som vuxen var riktigt obehagligt. Rekommenderar den sistnämnda starkt.

Smutt!

Skrivet av BadMF69:

Jag älskade Rainbow men kommer inte ihåg vilken del i serien dock. Det är minst 12-15 år sedan eller mer. Men jag minns att jag skapade en strategi för AI'n att följa och att jag hela tiden försökte förbättra den. Till den punkt att jag själv inte behövde avlossa ett enda skott för att klara uppdraget.

Du syftar nog på Rogue Spear. Riktig klassiker!

Skrivet av realcyngken:

Valve's Day of Defeat: Source är efter typ 15 år fortfarande enda bra ww2 lir.

Rekommenderar Hell let Loose om du kan tänka dig en stil lite mer åt mil-sim hållet.

Jag tyckte kampanjen var rätt trist och enformig. Storyn kom inte i närheten av den i MW. Jag har däremot rätt kul med MP, även om man inte kan se skillnaden mellan lagkamrater och fiender.

"Question: What can I do if, while playing through the introduction and trying to start matchmaking, I get kicked with the error 0x20010006?

Answer: Attempt to enter the mission for Red Dead Online as a solo player instead of choosing to match-make when prompted."

Kommer inte förbi första uppdraget online då jag varken kan få matchmaking att fungera eller lyckas spela uppdraget solo som de skriver att man ska göra...

Testat spelet med 1080Ti SLI och det blir rätt mycket lagg i upplösningen 3840x2160. Till skillnad från BF1 vill jag tillägga.

Kan spela det pa mitt Xbox, men inte pa PC p.g.a. okanda anledningar. Forsta gangen jag kopt ett spel, och inte ens kunnat starta det. Jag har forsokt med allt, men varkar behova vanta pa en patch. Riktigt dalig launch maste jag saga, aven om jag verkligen gillar spelet.

1