Inlägg av Megagurra

Inlägg som Megagurra har skrivit i forumet

Extremt bra spel, få spel som har så levande världar nu för tiden.

Sonys spel är de enda jag pyntar överpris för. Men AAA från deras studios brukar hålla måttet. Säljer alltid skivan samma vecka spelet kommer ut (om jag har hunnit klara det ofc) på Blocket för ~600kr, så spelen blir billiga i längden.

Annars så är Helldivers 2 och Outpost: Infinity Siege de bästa köpen jag gjort på länge, två spel jag har 180 timmar styck i och betalade mindre än vad Stellar Blade på 25h kostar.

Tar på mig foliehatten redan nu för all tracking den enheten skulle ha

Nyhetstorka? Denna patch kom ut den 12e, kom igen nu!

Riktigt weak launch, Trist att det går dåligt för svensk studio.

Skrivet av Gaara:

Låter kul, har dock haft spelet lagt på hyllan efter de nerfade min railgun och shield.

Lägg ner mannen, in och kötta. Dom buffade massor av grejer!

Skrivet av Alienshade:

Nyheter man hörde för någon vecka sedan. Men visst det är skönt att fler får ta del av nyheten. Folk som inte har tid till att lyssna youtube klipp hela dagarna. Jag vet inte alls vad jag ska tycka om detta faktiskt. Kan bli jätte mysigt eller ett nytt spel som inte igentligen har en marknad. Jag är väldigt skeptisk till att det ska bli ett Monster Hunter liknande spel(om jag inte har fel) Kommer antagligen inte att känna mig färdig med Monster Hunter world innan Wilds kommer. Så jag är tveksam till vad detta spel ska passa in någonstans för mig personligen. Och sen när man har fastnat för Monster Hunter också så är allt annat rätt svårsmält.

Hur många timmar har du i MH:W?

Skrivet av itsnotme:

Det finns inga 'releaselistor', och det har aldrig funnits.
Utöver det så utannonseras spel kortare och kortare inpå lanseringsdatum, jag tror vi kan förvänta oss överraskningar

https://www.gamespot.com/articles/2024-upcoming-games-release...
Tror han syftar på något sånt här, anser att det är en releaselista.

Sen när utannonseras dom kortare? Är det inte ett Sony spel som brukar hålla sig inom 24 månader så det nästan alltid 3 års väntan på ett AAA spel. (Helldivers 2 var 8 månader vilket är ett rekord, väldigt tacksamt. Dock inte AAA)
Indiespel kan ju självklart också överraska, dom har ju inte råd med samma marknadsföring.

Efter allt som händer i världen har det blivit ännu värre, gäller inte bara spel. Många serier har man fått vänta i 2 år/delat upp säsonger. Lame.

8k.

Skrivet av trickeh2k:

https://www.youtube.com/watch?v=WXxJ_66ksD4

Länkar ganska ofta hans eller deras recensioner och intryck, men av en anledning. Det finns ingen jag stött på som har så otroligt bra recensioner som här. Oavsett om spelet hyllas eller sågas så motiveras varje subjektiv åsikt med varför på ett enkelt sätt för att förklarar varför recensenten landade i beslutet och är alltid noggrann med att redogöra att alla kanske inte håller med om varför och vem/vilka som kan hålla med eller motsätta sig uppfattningen.

Lägg därtill att han även har en väldigt bra röst och betoning som gör det hela väldigt levande.

Du har rätt. Det är extremt bra reviews. Men det är ofta jag inte håller med honom. Dessutom är reviews alldeles för långa oftast. Upp mot 40 min. Men är väl de som krävs för att täcka allt som är värt att nämnas.

Lite tråkigt att han inte är så teknisk och pratar bara om performance i 30 sekunder för att sedan hänvisa till Digital Foundry. Iofs gör ingen det bättre än dom men fortfarande.

Kollade igenom techtreet i spelet och jag tror det kommer bli markant enklare om du tar dig en bit in. Sen tömmer man vartenda hus i varje uppdrag och sköter bilen hyfsat, då tror jag du kan ha så mycket skärp samlat på lager att några wipes inte spelar någon roll.

Har man en njutbar spel-loop spelar det ingen roll om ett spel är "repetitivt" (Enligt mig är alla spel det i det stora hela) så länge jag får en belöning som gör min nästa run ny på något sätt så blire i alla fall att lira tills bilen är maxad!

Skrivet av General_Omoral:

Ett tips som funkar på första försöket 9ggr av 10 (PS5): fastnar ni i titelskärmen, stäng spelet och anslut till någon på vänlistan eller i ett party UTAN att först startar spelet.

Sluta avslöja episka hemligheter som gör att man kan spela trots kö. Om alla använder sig av tricken kommer dom sluta fungera!

Sjukt nice spel, demo finns att prova på Steam. Inventory är inte så jobbig som ovan påstår, finns till och med autosort knapp om man är lite uppmärksam.

Längesedan jag förhandsbokade ett spel men så blev de. Svajig performance på pc så blev en ps5 preorder. Väntar med spänning för lite solospelande!

Skrivet av Nocturnal77:

Sant iofs, men det svårare att hitta tid och ork för Co-Op av alla typer. Kan inte ens hitta gemensamma lediga tider för Zoom-samtal med gamla vänner. Allas liv är så bokade och tiden flyger iväg.

https://i.imgflip.com/1wb4ep.jpg

Spela med dom som har tid, tex främlingar! Internet är ett kraftfullt verktyg.

Det är ditt liv och din fritid, hur du spenderar den är upp till dig. Sluta vänta på dina polare och ha skoj på egen hand!

Skrivet av blackidus:

För en som inte har några kompisar som är spelintresserade eller intresse i just denna typen av spel, går det köra singel player?

Spelet är gjort för att köra squad. Du kan nog lira solo upp till svårighetsgrad 4-5 av 9. Beroende på hur duktig/tryhard du är som spelare. Jag körde mycket solo Day 1 eftersom matchmakingen var svajig, men det är inte inte ens nära lika roligt som i grupp.

Lägg till 9416960 (Godmorgon) på Steam om ni är sugna på att gruppa upp! Letar andra spelare än amerikanare att köra med. Blir så sena kvällar...

Jag kan hjälpa till med medaljfarm/requisition, mechanics, eller bara sitta och snacka skit.

The more the merrier!

Kul för dom som missade när IGN postade, lite sent av er FZ!

Var det verkligen så oklart varför dom skrotade Last of Us MP?

Sjukt taggad på det här!

Folk är så salty nu för tiden att dom nästan har en negativ review redo innan launch. Att klaga på krasher på release känns helt meningslöst, man kan inte förvänta sig att allt ska funka problemfritt på release längre. Håll i pengarna och vänta på patch om du är känslig. Och har inte detta anti-cheat funnits i Valorant i flertal år? Ett av världens största E-sports spel.

Jag har superkul i spelet, men håller helt klart med om att det är klent med uppgraderingar. Progression är superviktigt för att man ska vilja komma tillbaka i längden.

Skrivet av MassEffect:

Behövs det verkligen? Har köt HZD på PC i över 750 timmar.....

Vad har du gjort så länge? Klarat 100% på varje svårighetsgrad? Platinum är typ 50-60 timmar.