Inlägg av KnäckeHäxan

Inlägg som KnäckeHäxan har skrivit i forumet

Detta verkar inte vara direkt för gamers, väntar med spänning på hur Valves nästa headset kommer bli!

Så störande att det inte finns något "paket" som både funkar på PC och Konsol. Alltså att kan lira en stund på PS5 sen stänga ner och sätta sig vid datorn och lira vidare med samma konto. Nä man måste punga ut och köpa spelet 2 ggr istället... Lite sniket kan jag tycka.

Jag testade Betan på PC och PS5 och föredrog PS5 versionen. Det kändes så jäkla naturligt att springa med gubben med kontrollen. Man slapp hålla inne mus 1 eller klicka sönder som man alltid gjort i D1,D2,D3.

Minus minus på konsoll är när man ska grejja med inventory och välja runt bland sina skills. Då känns det lite yxigare, men jag har förhoppning att spelet kommer stödja mus och tangentbord sömnlöst på PS5 lite senare då får man bästa av 2 världar.

Samt att man inte blir lika exakt när man ska casta spells osv med sorc/necro. Men det kan jag leva med

Synd att den inte har varifocal linser.

Om det kommer som gratis uppdatering, ja tack! Coop vore kul också, men det kanske blir i ett nytt spel?

Skrivet av Deekar:

Du kan växla mellan båda, ja.
Spelet är gratis, ja.

Åfan! Nice 😀

Jag antar att man bara köper 1 kopia och då kan välja att spela på pc eller mobilen?

Fick lite gåshud! Annat än de spykänslor man får när man hör musiken i senaste BF spelet.

Jag gav upp på ettan! Fick aldrig kläm på combat systemet, och blev förbannad när jag dog hela tiden. Sjukt tråkigt att hitta skins and what not.

Fan vilket skämt!
Intressant hur "stora" streamers blivit sponsrade av EA och ingen vågar säga något allt för kretiskt om spelet.
Då syftar jag på : Stodeh, Jack frags, Westie, Aqulite mfl.

Började spela BF V igen och satan vilken skillnad!

Gör om gör rätt...

Skrivet av Rafner:

Har problem med prestandan. Sitter iofs på en gammal skräpburk med en 6600K @ 4,4 GHz och ett GTX1080, men får inte till något riktigt flyt. Även när jag drar ner alla inställningar på lägsta så lyckas jag inte matcha skärmens uppdateringsfrekvens med bildrutor/sek. Går ju att lira ändå, men jag upplever även "microstutters" lite här och där vilket dödar flytet och spelglädjen.

Hade verkligen velat skaffa en ny burk, men med första ungen på väg så kanske det inte är helt rätt läge.

Jag har samma cpu men ännu sämre GPU...får se om det flyter något.
Tips från farsa. Planera aldrig jag ska spela den och den tiden, ungen kommer styra hela vardagen. De gånger du kan lira är typ, när mamma och barn sover och allt är undanplockat och diskat

Prioritera inte att spela i första hand

Undrar om de uppdaterat fysikmotorn något? Sjukt frustrerande att försöka göra något i skogen då stockarna inte beter sig som de ska.

Skrivet av Hussmannus:

🤣 Säger uppenbarligen någon som aldrig kört trådlöst. Säg till när du kan ta med din Index vart som helst och köra på vilken yta som helst. Kanske inte ens ha några gränser så du kan köra utomhus på en jättestoryta och går runt fysiskt i dina favvospel. Nä, tänkte väl det...

Angående Facebook krav, so what? Är alla sååååå himla rädda om sin kära data nuförtiden? Sverige, landet där man inte vill sätta upp kameror för att brottslingar och annat avskum inte ska bli kränkta...

Tragiskt

Hail Oculus Quest!

Oculus quest ska tydligen inte fungera i direkt dagsljus, så köra utomhus på en fotbollsplan är nog inte att tänka på

Jag följer utvecklingen men spelar heller inte aktiv, min dator pallar inte med det och det gör inte heller mitt tålamod med alla buggar som härjar.
Det blir helt enkelt sjukt intressant om de lyckas få ihop spelet som Chris vill, lyckas han så kommer det bli enormt stort. De har ju faktiskt lyckats med väldigt mycket redan nu som ingen trodde på i början.

Tex att kunna flyga ner på planeterna sömnlöst.

Skrivet av nilo:

Bara jag som tycker det ser ut som det råder helt andra fysiska-lagar på det videoklippet? Ser nästan ut som enorm ytspänning vid varje liten ö.

Håller med, man får känslan av att spelare är i miniatyr och vattnet agerar som på micronivå.

@Dudinkalv:

Det är en laggig jankfest när du interagerar med andra men ibland också med objekt i miljön som hissknappar, dörrar osv. Servrarna går redan på knäna vid 50 användare och det väntas inte bli bättre förens nätverkskoden städats upp och server meshing dyker upp.

Grymt spel!
Papplådan står kvar hemma hos föräldrarna

Najs price! Bara att skippa en utelunch och ta matlåda en dag.

Skrivet av Hussmannus:

Inte en FOV slider. Mest troligt en manuell IPD justerare. (IPD, avståndet mellan dina pupiller). Men jag säger som en användare skrev på ett annat forum.

1. Det måste komma med knuckles kontrollerna
2. Det måste vara bättre skärm+upplösning
3. Det måste vara nöjligt med standalone, eller bara standalone

Om inte så tror jag Oculus Quest kommer sälja mycket bättre. Är Vive ägare själv, så själv hoppas jag på en hyfsad uppgradering i själva HMD:n, att det INTE är standalone samt att det släpps med KNUCKLES. Spelar ingen roll om de bara släpper knuckles ihop med headsetet jag köper det ändå isåfall

och lägga till
4. Eye tracking för Foveated rendering. Annars kommer inte 4k funka bra alls.
5. bättre system för att kunna fokusera nära och långt bort.
6. Kunna korrigera synfel i mjukvaran. (Drömma kan man ju)

Jag spelar endast Reacon med den nya TTK. Det är den enda klassen där man får flest fördelar. HS är fortfarande 1 skott och man dör inte lika ofta av Assults som pew pewar en från halva banan. Men jag är helt klart för att den gamla TTK ska införas igen.