Inlägg av Brutulv

Inlägg som Brutulv har skrivit i forumet

5a reserverar vi till 5an.

Grymt sa grisen. Tusan måste man sitta och fundera ut vilken build man ska köra ';..;'

Kul:
- Ja det är väl kul?
- Lagomt svårt för farbror.

Störande:
- Achievement pop ups eg. Kan farbror stänga av sånt? Känns som ett kasino.
- D2 resurrected hade sköna "immersive" animationer när man sprang och hastigt vände sig eg, d4 har inte det.

Perfekt att man blir utkastad när det är läggdags, ser det som en feature!

Helt ok. D2 Resurrected bättre.

Skön cyberpunk look.

Skrivet av Mathiaaas:

GTX 1080ti, hållit jäkligt länge, börjar nu bli dags att uppgradera dock!

Japp bästa kortet.

Bannerlord (goty)
Warhammer 40k Darktide
Vermintide 2
Steel Division 2
Warhammer 3 Total War
Age of Conan

Slit med hälsan.

Möta noll micro storm, colossus och charge zealots som mozart terran i WoL.. fruktansvärt varje gång.

Segt missade heroes of the storm

Nu ska vi se;
Ser "produktiv" lite här i tråden, kan vi få en lös definition på det först.
OT är småbarnsförälder, går en utbildning och jobbar.

Som småbarnsfarsa och heltidsjobbare själv, så är det väl ca 14-15h med barn, jobb, hushålls, handel och tvätt eg. per dygn som gäller, 365 dar om året. Utbilda mig gärna med "produktiv" tid.

Spela, eller inte, stirra i väggen eller på TV. Läs en bok, läs en serie. Vem bryr sig. Du gör redan ditt produktiva

Bannerlord! Klockat typ 450h bara i early access. Paus när kidsen vaknar till eg. helt perfekt. Be who you wanna be (fast du kommer såklart rulla med dina banditrövare på häst med båge i näve som alla andra)

Skrivet av Ugly_Bob:

Slutade någonstans mitt i RDR2 ett par veckor efter släppet, men det är fortsatt installerat och jag ämnar spela om det någon gång så jag kanske inte ska döma ut det än..

Gillade även verkligen Monster Hunter World men efter ett knappt hundratal timmar kände jag mig färdig även om min questlog inte höll med.

Jag fick ett infall för några år sedan där jag intalade mig om att det var dags att återuppta en genre jag älskade som ung - isometriska RPGs. Pillars of Eternity 1+2, Divinity: Original Sin 1+2 samt Wasteland 3 köptes och fyra av de fem spelen har testats. Inget av dem orkade jag dock med längre än ett par timmar och vissa inte ens det så det är tydligt att vi har glidit ifrån varandra

Oj vad jag kan relatera. Har också glidit isär och separerat från isometriska RPGs. Mycket sorgligt.

Grymt spel, man får chilla lite med inställningar bara! Känns nästan hemskt när ett par ogryns mejar ner en horde med dom där ork liknande automatkanonerna..

Dåliga fläktar/chassi som gör att nya datorn låter som en traktor, då jag vet att jag kommer behöva pynta ännu mer för att åtgärda på en redan klämd budget.

Skrivet av Ziern:

Just idag bytte jag endast kylpastan på mitt fem och ett halvt år gamla 1080ti, vilket sänkte maxtempen avsevärt.
Från att i vissa spel gå upp över 85C och krascha trots maxfart på fläktarna, till att maxa på ca 70C med fläktar på halvfart.

Den gamla originalpastan hade efter flera års användande tryckts ut etc så det knappt var något kvar där det behövdes.

Bort det gamla och på med färsk smet så blev det som nytt igen.

Usch jag hade ju precis ett 1080ti, bästa kortet någonsin... ångest att jag inte gjorde som du.. usch usch usch

Råkade köpa en ny dator själv (som låter som en diesel traktor vad i hlv...), efter min kära och knäpptysta började klappa ihop med bsod och långsamheter. Egentligen tror jag att en sån här rengöring hade varit perfekt och gett den ett år till, men istället gick den till sonen som är under 4. Skär fortfarande i hjärtat när jag ser kadavret som återstår. Inte alltid lätt med "det är bara saker" filosofin.

Ohyggligt.. ideligen ideligen

Skrivet av ulrik.borg:

Det är väl samma sak med Darktide som Vermintide? I grunden ett rätt kul spel som förhoppningsvis blir bra med tiden, men släpptes - som så ofta nuförtiden - i ett ofärdigt skick?
(Det konstiga är hur sanslöst mycket skit NMS fick när en liten studio släppte det, men större studios suckar man bara åt och förväntar sig det.)
Anyway, gillar inte WH särskilt mycket, eller fantasy i allmänhet, så Vermintide var jag rät ointresserad av. WH40k däremot är ju rätt underhållande. Så ni som lagt ett antal timmar på det: Är det värt ett köp för en som egentligen mest lirar solo? Ska man vänta några månader till?

Är stort vermintide fan och gillar WH. Måla figurer ftw!

Även småbarnsfarsa med nån timme på kvällen efter 14-16h "icke-spelande", kör enbart solo utan någon voip. Har extremt kul, game play loopen är svinbra, vapen är tunga och allt är WH40k skitigt. Är immun mot gnäll om ena och andra, så bryr mig inte om nån nätverkshaveri, krash eller annat. Inte heller om att det finns en cosmetic shop med FOMO setup.

Vissa saker är rätt quirky, typ gear, siktet, var kulor hamnar och sånt, men jag bryr mig inte heller där.. inlevelsen är det enda som betyder något och den är maxad. När man pangar meningsmotståndare med sin bolt gun, så det blir en grandios fontän av blod och delar, kan man inte hjälpa en liten fist pump och brinnande äpple.

Kör med en ryzen 5 3600x och gammalt 1080ti, nemas problemas på 1440p. (bryr mig inte heller här om jag inte har constant 1337 fps).

Skrivet av employed:

Succén med Darktide visar att pc-spelare förtjänar buggigt skit fyllt med mtx.

Du tror inte att pc-spelare gillar att spela spel med bra game loop? Darktide på 4+ är ju ett sällan skådat kaos.

24% bannerlord
17% Vermintide 2
16% Total war Warhammer 3
11% Darktide
5% Fallout 4

Sjukt bra spel!