Inlägg av Brutulv

Inlägg som Brutulv har skrivit i forumet

Bommade på Todd ahhaha damnit

Skrivet av Brona:

Lite förvånad är jag att Vermintie 2 inte är med på listan.. För mig är det ett av de allra bästa coop-spelen som gjorts. Det lyckas ta inspiration från Left 4 Dead men ändå göra nåt eget med sitt utmärkta närstridssystem. Kanske är det inte med för att spelet kommer till sin rätt först på högre svårighetsgrader med max level karaktärer. Smaken är fortsatt delad precis som baken

Precis vad jag satt och tänkte på. V2 seglar över samtliga titlar här.

Fett

Skrivet av Knalle:

Om det där är vardagen på din arbetsplats så måste jag säga att det är otroligt priviligerat att kunna snacka bort halva arbetsdagarna och få betalt för ingenting. Mycket bättre betalt än vad jag har, skulle jag tro, och jag får fan i mig jobba.

Jag är inte emot hemarbete och absolut inte för att man ska slita ut sig och bli bränd men i min värld låter det knas att lalla runt 8 timmar om dagen. Att sedan skylla på att produktiviteten är sämre för att man inte får vara hemma och jobba när man i själva verket bara dricker kaffe och pratar är extremt bortskämt om du frågar mig. Någonstans har man väl ändå ett ansvar?

Låter som anställning i statligt ägt bolag

Skrivet av Darktoastern:

Den team känsla som byggs genom att jobba 8 timmar per dag med sina kollegor kan aldrig kan byggas på distans.

Nej det är annorlunda helt klart. Grymt om man gillar olika kulturer dock, svårt att jobba med irländare, engelsmän, portugiser, amerikaner och italienare på ett och samma projekt, på kontor.

Skrivet av Darktoastern:

Jag kan förstå att det känns surt att gå tillbaka till kontoret, jag är en av dem som nyligen blev tillbaka ”tvingad” till kontoret, men glöm inte….det är ingen välgörenhet som företagen jobbar med. De betalar dig för att utföra en tjänst så att de kan tjäna pengar….simple as that.

Ja och som anställd/kontrakterad får man välja Finns företag som är remote first.

Skrivet av gorbatjov:

För mig som inte jobbar på kontor känns det så otroligt främmande att inte "vara på jobbet" när man jobbar^^. Självklart hade jag förmodligen också föredragit att jobba hemifrån men det är väl upp till arbetsgivaren att avgöra vad som är bäst..

Jobbar hemifrån, internationellt. Företaget är remote first. Det finns!

Ja, bästa erfarenheten någonsin.Var urusel timing och ställde till det rejält, men valde att växa från upplevelsen istället för gå ner sig.

Skrivet av ActualAir:

Man skippar Svensson-kontraktet och lever med en likasinnad fru utan barn 😅

Vänta nu, kan man leva utan kronisk trötthet och konstant ångest?

Skrivet av HappyPie:

om man vet vad man gör.

Bruh

Squad och Steel division 2

8/10 rätt gissningar!

Fixar dom laddtiderna så blir det en till genomspelning

Ubersreik

Skrivet av lajklajk:

Laddskärmar 24/7

Tack.
Vad jag fruktade.
Finns inte en chans att jag (hehe vem bryr sig) plockar upp ett spel med massa laddskärmar. Antar att dom är lika långsamma som tidigare? Som småbarnsfarsa finns inget värre än laddskärmar. Min favorit FO4 är helt ospelbar, även med sån där snabb ny ssd sticka.

HAHAHAH OMG BILDEN!!!!

Sjukaste pitchen, måste skaffa det här spelet asap när livet bjuder på mer tid om nåt år.

Var inte ens speciellt imponerad av FO2 turbaserat och skytt systemet sen dess.
BG3 oändligt/5 i betyg.

Fantastiskt bra.

Var den största skeptikern när det annonserades. Spelade DOS 1 och 2 ca 10 min innan dom åkte på tippen. Helt förtrollad måste spela varje minut tillgänglig... 10/10. Skönt att slippa känna sig skinnad för en gångs skull (d4).

3 kids under 5 år. Brutulv avvaktar tyvärr

Är en hemsk person men tappade intresse efter några minuter av första avsnittet pga val av skådisar eg.

Vermintide 2