Inlägg av bond12

Inlägg som bond12 har skrivit i forumet

Skrivet av baxtex:

Yes, än en gång är det fördelar för piraterna. Att spel som Riddick försvinner är förkastligt men ISO:n lever säkerligen kvar på olika trackers för den som vill spela det.
Vi skulle behövt någon slags open source tracker där man måste typ betala för att lägga upp spel och ladda ned dem.

Med det sagt så är det extremt sällan jag spelar någon som är äldre än 5 år skulle jag säga. Då får det vara något riktigt speciellt.

Problemet är att spel kommer att försvinna från tjänsten.

Personligen ser jag spel numera som slit och släng produkter. Kul i stunden men inget jag förväntar mig kunna spela om 10-20 år. Min xbox och xbox 360 slutade fungera för länge sedan, spel idag som kräver internetuppkoppling kommer vara helt ospelbara om bara några år när servrarna stängs ner, licenser går ut för t ex musik så att spelet slutar säljas etc. Tyvärr så är det ju bara crackade spel som överlever detta. Personligen tycker jag att spel som kräver t ex DRM, uppkoppling osv borde patchas bort efter 2-3 år när det inte säljer längre och är crackat sedan länge. Då finns det åtminstone någon chans att spelet går att lira (lagligt) om 20 år.

Spel kommer och går vilket kommer öka mängden spel som helhet att upptäckas, tror inte det skulle vara ekonomiskt hållbart att pumpa in varenda spel som någonsin existerat i en sådan tjänst pga alla avgifter de måste betala utgivare, serverunderhåll etc.

Battlefield 2142?

Känns som att tex Microsoft försöker ändra på den bilden med sitt game pass som exempel, oftast är vi människor rädd för att ”kasta pengarna i sjön” vad gäller spel men med liknande tjänster ökar möjligheterna att man upptäcker något ny/gammalt som man kanske tycker inte var så dumt ändå 😊

Skrivet av r4v3nl0rd:

Din källa var fyra år gammal, när BC fortfarande var ganska nytt. Ju mer MS har marknadsfört BC och ju fler titlar som fått stöd för BC så känns det rimligt att anta att även användandet har ökat.

Jag vet många och även jag själv använder BC med jämna mellanrum. Skulle ljuga om jag sa att jag använder det dagligen, men har fortfarande 360-spel i min backlog. Att kunna köra dessa på min Series X med vissa små förbättringar ser jag endast som något positivt.

Kan styrka detta, alla av mina bekanta som har ett Xbox One/Series S-X kör bakåtkompatibla spel ett par gånger i veckan i regel, mer vissa än andra, kör även själv en hel del titlar som man missat under Original Xbox Eran, 360 samt Xbox one.

Grafiken, animationer och sånt känns väldigt utdaterat till och med om man jämför med Age of empires 2: DE, men kanske visar sig vara roligt gameplay i alla fall

Jo de är rena skitstövlar, minns data intrånget som ägde rum förra året fick 0 info angående det varken notis på Switchen, e-mail och några månader senare hade de dragit flera tusen kr från mitt konto som spenderats på Fortnite V-bucks som giftats iväg, cred till Paypal som var snabba med återbetalning, tog bort alla kortuppgifter och diverse från Nintendo kontot och har inte rört min Switch sen dess.

Skrivet av MarMan Hollow:

Ofan? Vad har du för producent på dina ögon?

XD

Skoja bara lite, känns som att de som inte ser skillnad mellan 30/60hz samt 120/144hz måste lida av någon utvecklad version
av grå starr samt gulsot.

Skrivet av Dudinkalv:

Där har du väldigt fel! Sätt dig med en 144hz-skärm och skifta mellan de två så ska du nog se.

Men...men... ögat kan inte se mer än 23,976 fps

Skrivet av Fatmajk:

Jag kommer dra ut på det så länge som möjligt när jag får barn. Det samma gäller mobiler. Barn blir sjukt rastlösa och ibland aggresiva av skärmtid i för unga åldrar.

Själv började jag lira hos polaren runt 8-10 års ålder. Jag fick min gameboy color när jag var typ 10år, min första mobil (nokia 3310) när jag var 12. Innan dess var det lego som gällde, pjätt på lekplatsen eller så spelade man fotboll på gården. Jag är född 1991 kan jag tillägga, inte på 50-talet. Samma kommer gälla mina barn oavsett hur mycket de skriker och frågar efter det. Det är föräldrarna som bestämmer och lägger grunden för sina barns framtid. Jag tror på att om man spenderar mycket tid med sina barn så får man tillbaka det i form av kärlek, även i framtiden. Det finns ingen skärm på jorden som kan ersätta den tiden.

Men många föräldrar viker undan för lätt och "pallar inte tjatet", så då åker mobilen eller paddan fram. Det kommer inte hända i mitt hus kan jag säga.

Håller med känns som att dagens barn och ungdomar har tex telefonerna fastklistrade i händerna när de går omkring, flera gånger ser man att de går över vägar utan att ens höja blicken från telefon då börjar man fundera hur mycket skärmtid de blir hemma.

Duke Nukem Forever, tyckte det var riktigt roligt och underhållande och blev nästan förvånad över all skit spelet fick, dock skapar jag inga förväntningar på spel som släpps utan spelar spelen som de kommer utan att hålla på hypa upp osv.

Skrivet av CEO:

Kan nog bli en separat tråd men ville bara lägga in ett svar

Håller med dig att utgångspunkten för alla människor är nästintill alltid att må bra och vi är färgade av vår egen hjärntvätt med dess fördomar. Fast vi kan inte undvika politik i denna värld. Om vi gör det kommer extremisterna att ta över oavsett vilken falang det är. Problemet idag skulle jag säga att vi är så pass beroende av politiken och dess influens över våra liv. För 1000 år sedan var politiken i princip högre skatt eller inte. Kriga eller inte. That's it.

Politiken idag är väldigt närvarande och påverkar familj, jobb och skola i hög grad. När jag pratar med en familjemedlem och dom berättar att dom mår dåligt är det alltid en gemensam nämnare. Politik.

När vi gräver djupare är en del i det att dom inte längre vågar gå ut när det är mörkt på grund av kriminalitet (politiskt). Dom är också deprimerade för att jobbet är stressigt (politiskt). En annan säger att skolan är tuff och stressig (politik).

Ifall man summerar problematiken från människor härledes det nästan alltid från politik där man har väldigt begränsat maktinflytande. Rösta på ett parti om 4 år kommer med största sannolikhet inte påverka min situation och mycket är status quo med enorm byråkrati ovanpå. Det är maktlösheten att vara beroende av stat och företag utan autonomi som gnager i oss. Aldrig har vi varit så beroende av dom som nu och därav att vi aldrig varit så politiskt kopplade och färgade. Ju mer politiken influerar våra beteende desto mer kommer vi bry oss om den.

Därmed bör utgångspunkten vara att depolitisera samhället i min mening.

Tekniskt sätt så kan vi delvis strunta i politiken då tex inom majoriteten av alla yrkesområden har vi fackligt förtroende valda som sköter detta på olika nivåer som ett exempel?
OT: Så trodde jag i stort sett de flesta av alla indie-spel skulle vara lågbudget "trams" men som i själva verket visade sig många av dem vara roliga och riktigt underhållande bara man gav dem några timmar, kan tänka mig att många andra har den uppfattningen och det kanske beror på att idag har vi ofta kanske inte så mycket tid över på vår fritid om man studerar, jobbar etc heltid.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

*ba dum tss*

Misstänker också en del nyheter angående next-gen update för PS5/Xbox Seris X för Fallout 4, Fallout 76, Skyrim osv.

27, ganska sjukt att man är yngre än de flesta här

Har väl varit såhär sen urminnes tider att folk köper på sig större partier och sedan säljer av för att tjäna en slant, är väl inget större fel i det egentligen, vi svenskar älskar ju att gnälla och vara avundsjuka så fort det går bättre för någon annan än tex en själv, är ju inte så att man direkt trillar av pinnen bara för att man behöver vänta några veckor/månader för att få den där prylen som inte är livsnödvändig.

Måste nog säga Red Dead Redemption 2, länge varit fascinerad av vilda västern tex det mesta med Clint Eastwood, spelet Gun, Call of Juarez och alltid gillat att utforska dessa världar så när RDR2 kom var det som en barndoms dröm blev uppfylld med storleken och detaljrikedomen ända in i märgen.

Är väl endast prenumerations baserad via Discord och ej cd nycklar som säljes.

Hade en polare som tidigare klagade på att muspekaren släpade efter (Han hade datorn kopplad till tv'n) och då visade det sig att Motionplus funktionen skapade ordentliga förseningar, så slå av alla sådana funktioner om ni har datorn kopplad.

Låter som att någons advokat firma går lite dåligt i dessa Corona tider.

Bloodborne Threaded Cane new game plus 4+.