Inlägg av bond12

Inlägg som bond12 har skrivit i forumet

Duke Nukem Forever förblir en av mina favoritspel

Skrivet av Siegfried:

Här skriver vi vad vi köpte senast.

Det senaste jag köpte var en laptop

https://www.komplett.se/product/1223654/demovaror/datorer/dem...

Skrivet av skurk:

E-sport är inte sport, de kan hänga med schack och dart och andra spel i riksspelförbundet. För övrigt bör också Curling uteslutas ur svenska riksidrottsförbundet då det är boules på is.

Detta riskerar att utarma medlen för de riktiga sportföreningarna med tanke på E-spelandets höga antal spelare.

Skrivet av Freakon:

Intressant.

Har provat flera Naruto- och Dragon Ball-spel men aldrig fastnat för något. Vill så gärna då jag älskade mangan och animen. Men gameplay klickar inte.

Måste prova demot på detta.

Har varit samma här faktiskt, närmaste jag kommit att gilla är nog Dark Chronicle och på senare tid Ghost of Tsushima 😊

Skrivet av Hipshot:

Men Skyrim och GTA5 är inte remasters eller remakes, det är samma spel som tumlas runt i en oändligt långtgående torktumlare.

Special Edition var väl en remaster dock med bättre grafik osv?

Skrivet av Hipshot:

Remakes och remasters har blivit ett sådant träsk, det är mycket pga att förläggare tror att de bara kan casha in på det. Vilket de KAN GÖRA, om kvalitén är bra och man jobbar lite effektivt och inte utvecklar spelen lika länge som ett AAAspel.

Undra hur många gånger Skyrim släppts nu? 😊

Skrivet av Freakon:

Mums! Vad kör du för protein? Kyckling?

Jajamen i 90% av fallen, ibland blir det att man skivar ner fläskkarre eller ytterfile som alternativ 😁

Kör lite Thai-röd curry i slow cookern

Skrivet av Tor:

Där i krokarna ligger jag också så det borde vara okej, får väll ge mig på att testa och refunda ifall det skiter sig helt

Jag funderar på något roligt build med dex och int eller något, hade gärna gått helt ur min comfort zone och kört ren magi men jag är inte tillräckligt modig (plus att magiska samurajer är ju alltid coolt). Brukar alltid köra strength med sköldpaddetendenser så det blir nog skoj (om jag får igång det när jag testar om en stund).

Det som varit kanon med Elden Ring är att många olika builds funkar fint, ett tips är dock att försöka fokusera på en i taget istället för att sprida ut statsen och försöka få en jack of all trades så att säga 😊

Skrivet av Tor:

Hur illa är Elden ring till PC nu? Har det blivit något bättre än vid launch eller är det fortfarande katastrof? Börjar bli ordentligt sugen nu men vill inte ha en total stutterfest och fipplande i dagar med inställningar för att få det någorlunda spelbart

Tycker det funkat kanon kör med följande
cpu: intel core i7 8700k
Gpu: 1080 ti zotac amp extreme core
Ram: 16gb 3200mhz g.skill

Skrivet av Snake Plissken:

Eller så häller man det i en stor skål och sen bara ner med huvet i skålen och bara tugga på, inget smet på händerna då heller

Brukar köra på denna metod rekommenderas =D

Tror många är så van att få allting "serverat på silverfat", alltså minimal insats från spelaren som att läsa av fienders rörelser och därefter anpassa sig och lära sig (Zelda Breath of the wild fast för masochister), det + eventuella prestanda problem för övrigt tycker jag att de är lätt en av mina top 5 spel.

Har förövrigt spelat det i ca 100 timmar nu på både PS5 + PC (Kompisar som spelar på olika format)

Träklubba, väst och grön gubbe om det går att göra.

Zelda Breath of the Wild just häromdagen, lätt en av mina favoriter tillsammans med RDR2, Bloodborne samt Fallout serien.

Zelda Breath Of The Wild blir det här, 2 divine beasts nere än så länge =D

Andra världskriget i färg på Netflix, tycker de lagt upp berättandet riktigt bra för att hålla en intresserad och tar upp en del händelser som man annars inte lärde sig i skolan tex 😁

Matlådor för hela Januari månad blir det.

Red Dead Redemption 2 om du ännu inte har kört det

Börjat blåsa igenom Fallout New Vegas nu när fps boost patchen kom till Series X, känns som natt och dag nu när de är så responsivt.

Skrivet av Tomas Helenius:

Det här är väl mer varumärkesskydd skulle jag gissa.

Ah tänkte om det kunde vara också för att behaga kinesiska aktie innehavare i bolaget eller dylikt om man bortser från KFC logon.