Kansken

Fear-spelen skrämmer skiten ur oss. Oftast med välregisserade skräckmoment, men ibland med tafflig design. Vi hoppas på det förstnämnda i den tredje delen.

[video=5487]

#Hunted handlar om två legosoldater som slåss mot en mängd fiender i co-opläge. Så #Army of Two i fantasymiljö, alltså. Kan bli riktigt bra.

[video=4949]

#Homefront är en shooter där USA intas av ett med våld återförenat Korea. Ja, det är fånigt, men de som provat jämför närmast med #Half-Life 2, och det kan inte vara dåligt.

[video=6685]

Enligt utvecklarna själva en rollspelshybrid av något slag, och dessutom världshistoriens andra finska filmlicensspel – baserat på en finsk science fictionfilm!

[i]Need for Speed-seriens styvbarn Shift står för ren, oförfalskad fartkänsla. Och får vi bara tillräckligt av det [i]#i tvåan så är vi nöjda.

[video=6463]

#Duke Nukem Forever har varit med på varje sådan här lista sedan 30-talet. Kan det verkligen komma första kvartalet 2011? Allt är möjligt i teorin...

[video=1649]

---

I och med det har vi sammanställt vinterns hetaste spel (januari- och februarilistorna nedan), och det ser som synes ut att finnas en hel del godsaker att fördriva tiden med. Om vi missat något, eller om du har tips eller andra åsikter är du välkommen att sjunga ut i kommentarstråden.

Januaris hetaste spel
Februaris hetaste spel