[center]South Park: The Fractured But Whole (PC/PS4/XONE)[/center]

Efter det tunga och tidskrävande arbetet med rollspelet #South Park: The Stick of Truth, svor Trey Parker och Matt Stone att aldrig mer återvända till spelbranschen. Men nu är de ändå här igen, beväpnade med ett nytt stridssystem och ännu fler skämt om fisar.

Allt om South Park: The Fractured But Whole

[center]Divinity: Original Sin 2 (PC)[/center]

Här på FZ är vi inte direkt frikostiga med de högsta betygen i våra recensioner. Rollspelet #Divinity: Original Sin var dock så bra att det lyckades norpa en solklar 5/5 utan större problem, vilket gör förväntningarna på den crowdfundade uppföljaren skyhöga.

Allt om Divinity: Original Sin 2

[center]Steep (PC/PS4/XONE)[/center]

Orkar eller vågar du inte ge dig ut i snön för att ägna dig åt vintersport så kan du istället göra det i digitalt format. #Steep beskrivs av Ubisoft själva som ett öppet actionsportspel där det bland annat går att använda snowboard, skidor, vingdräkt och fallskärm tillsammans med vänner.

Allt om Steep


[center]Spel utan datum[/center]


I vanlig ordning har vi ett knippe titlar som ännu inte fått något officiellt släppdatum. Vissa av dem kan mycket väl skjutas upp till nästa år, men förhoppningsvis ser vi merparten av följande spel innan nyårsafton:

  • #Cuphead (PC/XONE) är en animerad film från 1930 i spelformat.

  • I rollspelet #Tyranny (PC) från Obsidian är det du som är skurken i en värld där ondskan redan segrat.

  • Cliff Bleszinskis lagbaserade online-shooter #Lawbreakers (PC) har än så länge bara visats upp i stängda alfatest. Hinner spelet ut på marknaden innan året är slut?

  • #Rollercoaster Tycoon World (PC) övertygade inte till en början, men utvecklarna lyssnade på fansen och designade om stora delar av spelet.

  • #Star Citizen (PC) har dragit in rekordbelopp via crowdfunding, men än väntar vi på ett officiellt släppdatum för det ambitiösa rymdspelet.