[center]November[/center]


[center]Call of Duty: Infinite Warfare (PC/PS4/XONE)[/center]

Den stora shooter-giganten trampar vidare i bekanta fotspår och bjuder än en gång på framtidskrig. Denna gång är det #Infinity Ward som står för actionfesten som tar oss hela vägen ut i rymden. Med vissa utgåvor av spelet får man en remastered-utgåva av klassiska #Call of Duty 4: Modern Warfare från 2007.

Allt om Call of Duty: Infinite Warfare

[center]Dishonored II (PC/PS4/XONE)[/center]

Snart är den fyra år långa väntan på en #Dishonored-uppföljare över. #Dishonored II hittar upp i butikshyllorna strax innan det är dags att handla julklappar, och kan kanske vara en bra present till snälla barn som gillar en kombination av stealth och action.

Allt om Dishonored II

[center]Gran Turismo Sport (PS4)[/center]

#Gran Turismo Sport är det första Gran Turismo-spelet till Playstation 4. Det blir runt 140 bilar och 19 banor (med 37 variationer) i spelet som kommer ha en större inriktning mot tävlingsspel och e-sport jämfört med #Gran Turismo 7 (som är nästa del i huvudserien och som ännu inte avtäckts officiellt).

Allt om Gran Turismo Sport

[center]Watch Dogs 2 (PC/PS4/XONE)[/center]

#Ubisoft lade ribban högt när de utannonserade det helt nya varumärket #Watch Dogs under E3 2012. Sen rev de ner den när spelet lanserades 2014 och inte levde upp till hypen. Men hacker-temat var uppfriskande och bakom lökiga karaktärer och tråkigt manus fanns emellanåt en ganska underhållande actionrökare. Kan #Watch Dogs 2 bli allt det originalet borde varit?

Allt om Watch Dogs 2

[center]Killing Floor 2 (PC/PS4)[/center]

De som skyr early access-modellen som pesten kan glädjas över att co-op-slaskaren #Killing Floor 2 lämnar den utvecklingsfasen bakom sig i november. Resan mot lanseringen har inte varit problemfri, bland annat blev det ramaskri när utvecklarna försedde det ännu ofärdiga spelet med mikrotransaktioner. Nuförtiden verkar spelarna dock överlag vara nöjda med zombiespelet.

Allt om Killing Floor 2