[center]Battlefield 1 (PC/PS4/XONE)[/center]

Länge har spelare världen över suktat efter mer variation i onlinekrigandet. #Dice hör äntligen bön och förflyttar sin shooter från modern tid hela vägen tillbaka till första världskriget. Eller snarare en alternativ version av konflikten där underhållande gameplay går före historisk autenticitet. Vilket vi tycker låter helt okej!

Allt om Battlefield 1

[center]Civilization VI (PC)[/center]

Det skulle dröja ett par expansioner innan #Sid Meier's Civilization V blev så där grymt bra som alla hoppats på. Förhoppningsvis kan #Sid Meier's Civilization VI skippa den processen och leverera fläckfri och fantastisk strategi redan dag ett. Med ny grafisk inriktning, bättre diplomati och nytt system för att hantera städer finns potentialen där.

Allt om Civilization VI

[center]The Last Guardian (PS4)[/center]

2009 var året då det mystiska äventyrsspelet #The Last Guardian utannonserades till Playstation 3. Att äntligen kunna sätta upp den mytomspunna titeln på en sådan här lista, med spikat releasedatum till Playstation 4, känns smått surrealistiskt. Nu återstår det att se om den långa utvecklingstiden inneburit stora problem för den slutgiltiga produkten där en liten pojke slår följe med en gigantisk best.

Allt om The Last Guardian

[center]World of Final Fantasy (PS4/VITA)[/center]

Yngre spelare som är nyfikna på japanska rollspel kan förmodligen inte få en bättre introduktion till genren än #World of Final Fantasy. Spelet är konstruerat i den gulliga chibi-stilen, riktar sig mot just en yngre målgrupp och innehåller gameplay som påminner om de tidigare delarna i spelserien. Går allt vägen kan rollspelet även bli en anledning till att damma av Playstation Vita.

[center]Titanfall 2 (PC/PS4/XONE)[/center]

En salig blandning av shooter-action, parkour och robotslagsmål gjorde #Titanfall till en väldigt trevlig online-fest för ett par år sen. Höstens uppföljare ser vi därför fram emot med förtjusning, och vi hoppas att #Respawn Entertainment vågar vidareutveckla det intressanta konceptet istället för att bara ge oss “mer av samma med lite bättre grafik”. En annan stilla undran är hur överskuggat spelet kommer bli av #Battlefield 1 som släpps ungefär en vecka tidigare.

Allt om Titanfall 2