Infinity Ward har öppnat en ny studio i Austin i Texas, avslöjar en platsannons hos Activision som Eurogamer snappat upp. Den nya studion ska arbeta med *trumvirvel* Call of Duty, och enligt fluffet i texten ska den "skapa nya och innovativa Call of Duty"-upplevelser. Jobbet går ut på att snickra på användargränssnittet, och titeln är "expert UI engineer".

I pressreleasen kallas Austin-studion "brand new", men den tillkännagavs faktiskt redan för två år sen. Hur som helst så är det den femte studion under namnet Infinity Ward (övriga finns i Kalifornien, Polen, Mexiko och Spanien).

Infinity Ward grundades 2002 och debuterade med Call of Duty året därpå. Sedan många år delar man ansvaret för de årliga CoD-spelen med Treyarch och Sledgehammer Games. Årets upplaga – Modern Warfare 3 – var det Sledgehammer som ansvarade för. Med tanke på att det fått seriens överlägset sämsta mottagande är nog de andra två tacksamma för det... Svinhögt pris fick det förresten också, utan att någon ansvarig förklarat varför.