Inlägg av trion

Inlägg som trion har skrivit i forumet

Hoppades att Bioware blivit inspirerade nog av Witcher 3 för att skapa något storslaget. Men tyvärr verkar det inte vara så...

Awesome!

Oh....my....god...

R.I.P

Äntligen!

Ser riktigt fränt ut.

För ett tag sedan ryktades det om en remake på Resident evil 2 (Vilket enligt mig är det bästa i serien). Hoppas innerligt att det är på G.

Men i väntan på det kan man ju åtminstone hoppas att 7an blir bättre än 6an i varje fall, för det var verkligen ingen höjdare.

Oh....my....GOOOOOOOOOOOOD! Håller tummarna!!

woohoo! Hoppas!

Hoppas!

Christian Bale vore awesome!

Låter som ännu en tredje person shooter, önskar dom hade hållit säg till den gamla stilen. Men men, får hoppas att det kommer längre ner på vägen.

1 rätt haha

Efter att ha kört Dragon age 2 så kan jag säga att jag föredrar Origins över DA 2.. Men så dåligt var det inte som vissa försöker få det som. Dragon Age 2 är ett helt OK spel, som var riktigt underhållande.

Neeeeej! Känns som man aldrig kommer få den charmiga DA: O känslan tillbaka.

Kan erkänna att jag blev lite glad när hörde att DA 2 skulle vara lite snabbare i striderna osv. Men nu är det ju överdrivet snabbt. Skulle vilja se en balans mellan DA O och DA 2 i det området. Förutom det så är Origins ett av de bästa spelen jag spelat och jag hoppas innerligt att BioWare går tillbaka till det i 3an.

Förutom 1an har alla sugit hittills, hoppas det blir ändring på det nu då.

Jag tycker spelet är riktigt kul än så länge.

Hade peronligen velat sett ME2 på första plats eller iallafall top 3, men men Nu har jag ingen aning om vilka spel som ligger top 3 förutom black ops.

Fy fan så gryyymt!! jizzed in my pants..

Mycket bra spel, har längtat som fan på uppföljaren sen jag spelade klart första. minusen är att det är lite för likt 1an och att det borde varit lite längre.

Verkligen älskar conceptet och ljudinspelningarna som gör att upplevelsen blir grymmare.