Inlägg av Veqtor

Inlägg som Veqtor har skrivit i forumet

Ett annat problem förutom att det bara kör vettigt på nvidia-kort är det att allt nvidia gamework, trots att det bara funkar på nvidia, är betalvaror. Alltså kan inte indie-utvecklare nyttja dessa saker då dom inte ens svarar på mail från små utvecklare.

Vafan? Räcker det inte med att dom använder skiten för att sälja grafikkort? Stora utvecklare är ju ökända för att va sega med att experimentera med nya teknologier, då allt ska funka på alla gamla plattformar... Låt små indie-devs ta del av det här gratis!

Blev särskilt sur när jag såg att VXGI är licensbelagt...

Länge varit intresserad av denna teknik... Funderat på att göra en unity asset av Gsound som jag tycker låter bättre än det demot ni postade.
https://www.youtube.com/watch?v=buU8gPG2cHI

Visa tortyr och hur människor lemlästas och dylikt: Inga problem
Visa ett naturligt organ på kroppen i ickesexuell kontext: SKANDAL! Satanism! Jordens undergång!

'Murica!!

Detta är ju absurt, visste att ps4/one var svaga lådor, men vafan, bättre kan ni, riktigt snålt att göra dem till motsvarande en medelklass gaming pc med dagens mått.
När 360 o ps3 kom ut var dom ju långt mer kraftfulla än den pc hårdvara som gick att köpa för 3 gånger det priset och det är ju därför vi har haft en så lång konsollgeneration, vad hände med den mentaliteten?

Även om jag älskar wipeout så... eller särskilt som jag gör det, så måste jag säga att skeppen ser förjävliga ut, musiken var helt tarvlig, låter som om dom hyrt in nåns brorson som gör "värsta technomusiken höhö".

Det blir inte samma sak utan the designers republic som art directors och musik handplockad av folk med fet-koll.

Skrivet av rewoX:

Mer styling, mer trimning, mer av allt! Gör en Underground 3 uppföljare tack...

kommer aldrig hända, EA lovar att i detta NFS spel ska det garanterat finnas mindre stylingmöjligheter!

Min, PC, som är fetare än både xbox one o ps4 redan.... Suck, kunde dom inte impat med lite fetare specs. 8 kärnor? är det amd kärnor då? jaså, så då är det egentligen bara en quad core... 8 gig ram till systemminne? jag har 16 gig ram systemminne....

Ge mig nånting som är next-gen även ur PC standard, nehe, var det för mycket begärt? ZZZZ

Låter iaf som om microsoft gör en NEXT-GEN konsoll, PS4 känns som en två år gammal gaming-pc.

Skrivet av NaxoS:

Jag har haft 8GB i mina PC's och ALDRIG fyllt dem, kör ändå alla spel på absolut högsta.

Självklart inte, det finns inga spel som utnyttjar det då de flesta spel är mer eller mindre portar från konsoll. När 360 och ps3 kom ut låg dom före pc-marknaden så pass att, jag vet inte hur många som minns detta men ex: det fanns bara dubbelkärniga pc-datorer och dom var hardcore, ps3 har 3 kärnor.

För att en konsoll ska vara en värd investering för en konsument så anser jag att den bör ligga 3-4 år före pc-marknaden, det måste finnas utrymme att växa. Det är som att köpa något för stora kläder till sina barn.

Tycker faktiskt detta verkar vara ett rätt kul koncept... Steams acheivments har varit rätt tradiga länge nu o det är kul att se att dom gör nånting med själva plattformen. Tror faktiskt det är helt olika utvecklare som jobbar på steam och på valves speltitlar.

Hoppas på att dom får igenom detta. Spel är konst och konst ska alltid få avbilda verkligheten som den är. Kan tänka mig att om de betalar licens-pengar så blir kanske innehållet, för vapentillverkarna mer smickrande. Alltså att man tar bort obehaglig realism.

För mig handlar star wars mycket om ljud och ljus och stämning, jag känner en audio designer på dice och han är ett stort fan av gamla star wars och specifikt dess ljudeffekter, kan tänka mig att det här kan bli det bästa star wars spelet någonsin.

Tror detta kan bli fett, älskar cyberpunk och assasin's creed så...

Känns som om det hade varit fett som en del av ett racingspel... Med open street maps som bana

Finns det nån mening med att besöka andra? Adda mig isf: Veqtor

Ser fortfarande alldeles för färgglatt och plastigt ut, ser att det inte är en riktig bethesda produktion.

Håller med helt! Känns väldigt fantasilöst från utvecklarnas håll och så känner man sig lite idiotförklarad också.

Skrivet av xermalk:
Skrivet av Syahin:

Så... Crack när?

Om ett par månader, if ever? skulle tippa på att de blir tvugna att emulera hela ea's serversida.

Precis som med D3 så är antagligen det mesta på serversidan.

Tror crack dröjer för crackarna kan inte connecta till servrarna heller =D

Typiskt EA... så jävla typiskt...

Väldigt konstigt uttalande, oavsett hur man vrider och vänder på saken så måste ju AC1 vara det mest unika eller? Förstår ni vad jag menar?

Vilken idiot! Han får lära sig göra bra spel med det han har! Tycker Crysis 3 är slöseri på resurser! Vilket skitspel!