Inlägg av TMO_KOTOR

Inlägg som TMO_KOTOR har skrivit i forumet

Hidden Beks har varit rätt full senaste dagarna med så undvik den om ni kan. Säger jag helt själviskt.

Visst är det vackert men rent spelmässigt var åtminstone det första spelet bedrövligt repetitivt och tråkigt.

Vad är det för fel med Mark Hamills insatts som Luke Skywalker?!

Kul att de fick in lite klassiska Star Wars-scener i trailern.

Otrolig vet jag inte om jag skulle kalla den. ;p

Håller mig till skaran som tycker Vice City är överlägset bästa GTA:t! San Andreas var iof helt ok, betydligt bättre än IV.

Kan inte säga att jag avundas honom, ska man ta så många poäng måste man sitta igenom rätt många skitspel.

Skrivet av vuze2143:

kan vi inte bara släppa en jäkla a-bomb över Nordkorea

Att ta död på 24 miljoner oskyldiga människor låter som en något överdriven reaktion på lite guldfarmande. ;p

Trist utveckling, är det något som PC-världen behöver så är det en samlingsplats för spel och Steam lyckas rätt bra med det. Att behöva använda sjuttielva olika tjänster är inte speciellt bekvämt.

För mig räcker det med spelet i ett snyggt metallfodral. Massa plastiga leksaker kan man gärna skita i.

Förhoppningsvis många nya spelare som fått uppleva tidernas bästa spel och inte bara gamla rävar som jag själv som spelat igenom det ett tiotal gånger redan.

Dragon Age II är dock inte speciellt bra ändå så har man det inte redan så kan man hålla sig borta. Trist att Bioware blivit så mycket sämre de sista åren, första Dragon Age är ju jäkligt bra.

Är rätt underligt att sex är så hårt censurerat i spelvärlden när det är helt ok att skjuta ihjäl allt och alla i de flesta spel. Våld är väl betydligt mer destruktivt än sex kan man tycka.

Storyn i GoW är väl inget som gör att man höjer på ögonbrynen ändå. Bara en lång ursäkt för att såga i utomjordingar och gömma sig bakom betongsuggor.

Går väl egentligen att säga om alla spel han varit involverad i.

Kan ju inte misslyckas!

Tycker det är lite trist att ekonomin går före allt annat i dagens spelvärld. Multiplattform är lönsamt helt klart, men tror nog att vi fått bättre och mer nyskapande spel om utvecklarna fokuserade på att använda de olika plattformarnas resurser optimalt för att nå ut med sin vision. Visst är pengar makt men har alla konstnärssjälar verkligen försvunnit?

Man ska ta alla människor som kallar sig "branschanalytiker" med ett par nävar salt. Då är det nog mer värdefullt att lyssna på vad speljournalister tycker.

Vad folk är negativa över en produkt som inte ens finns i beta-version än. Man kan ju testa innan man börjar spy galla över något. Och även om Xbox Live byggs in i Windows 8 behöver man inte använda det, tror knappast att Microsoft skulle hindra dig från att använda Steam eller andra liknande tjänster om det känns bättre.

Visst är själva spelet kasst men den extremt överdrivna macho-humorn tycker jag personligen är rätt skojig. Hela spelet känns som någon sorts parodi på sig själv.