Inlägg av Polish

Inlägg som Polish har skrivit i forumet

Vilken fekken mardröm.

Doom Eternal är ett riktigt fint spel. Det jag kan nog uppskatta mest är att efter Ancient gods så växte det mer i och med att loren blev mer krämig förutom ett förjävla roligt gameplay.

Skrivet av trickeh2k:

Rätt rimlig tråd ändå tycker jag, vet inte om jag var den enda men det var ett jävla upphaussande kring Polski under E3-sändningarna och jag satt bara där och tänkte "jaha, vem fan är han? borde jag känna till honom?"

Jag har ju sett honom fladdra förbi här och där i klipp, men aldrig riktigt förstått vem han är. Tog en snabbtitt på kanalen under E3 (mest bara vad det var för typ av content) och det var ungefär som klippen ovan, ingen speciell inriktning utan bara det som är poppis för stunden typ. Jag antar att han hängt med länge här på något sätt?

Helt klart ett bra inslag som chat master under konferenserna! Annars är min favorit när han torskar mot Calle, han är så jävla dålig förlorare och jag känner igen mig så mycket, haha

Haha dom som vet mig vet mig tror jag. Problemet med kanalens content de två senaste månaderna är att det inte är riktigt det jag ville göra. Kände att de där med daily game-videos inte var min sak. Däremot allt annat så.

Har ju träffat FZ-crew många gånger. Det i samband med att jag är sån old-timer också kanske bidrar till min involvering i E3. Samt att jag är en jävel på att läsa chattar.

Jag har förträngt den förlusten det var fekken illa kan jag berätta för dig.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Haha, vilken Polski-bonanza. Här finns det material för hela semestern. När möts vi i Quake igen?

Oh baby. Du vet mig, Quake Champions? 1v1 me nästa vecka. "Vem är bäst i Quake Champions challenge med Influencer-Calle från FZ"

Välkommen till min Yutu-kanal | Var snälla mot mig

HAH! Jag har läst genom reglerna ett par gånger för att se till att jag inte bryter mot något. Skulle jag göra det så får ni sula bort detta inlägget. Har längtat efter att göra lite shameless self-promo. Inte gjort det på evigheter men nu jävlar i min låda.

Vem är jag då? Jag är Polski. Eller Polish. Eller som jag hette här under tidigt 2000-tal. Polishboy. Major turn of events har gjort att jag har börjat göra YouTube på heltid och även funnit min väg tillbaka hit. Gåshud bara jag tänker på det.

Många av er följde säkert E3 rapporteringen här på FZ och undrade vem fan "Göteborgs-idioten" är. För att reda ut några frågetecken så är jag väl en gaming-kanal fast ändå inte.

Jag spenderar all min tid på YouTube, jag jobbar med det. Jag har den mest claimade kanalen i detta avlånga land, som dessutom växer långsammast. Kanalen är ett fekken mirakel som fortfarande går runt. Förutom hemska videos så streamar jag 4 ggr i veckan. Alla sorts spel.

MEN!
Varför sitter jag här då och är shameless. Ganska enkelt. Gillar att visa mina kreationer. Mind you, jag har gjort mycket skit men här kommer några av godbitarna som kommer få självaste Calle att darra i braxxan.
Om enbart en blir intresserad och tycker om mina verk så är jag mer än nöjd.

Jag älskar spel. Jag älskar musik. Jag älskar film. Och då blir det såhär.

För er som inte orkar kolla genom alla videos jag postar så kan ni se denna trailern, den är rätt så talande över vad för monster jag skapat. Och beskrivningar finns över videon och inte under (säkert fel av mig).
När det kommer till streams så får ni kolla in dom LIVE. Har inga bra exempel att ge er då jag skrotar varje stream efter dom har gjorts (så smutsiga är dom).

När det kommer till gamez så är jag helt jävla awesome på Quake. (Förutom en gång när jag mötte Calle på webhallens livesändning)

Det som jag tyvärr är mest känd för är mina VAPE-kreationer. De var förvisso förbannat roliga att göra men skämten gick många över huvudet och nu får jag stå ut med "Kan du dra några feta clouds". Inte ens SVT fattade att jag skämta när dom intervjua mig (no joke)

Utöver det så åker jag land och like runt och kör en Janne Josefsson på diverse LAN.

För att kunna överleva på YouTube under 2018-2019 så var man tvungen att acklimatisera sig till Fortnite. Spelet har mycket skit runtom sig, men finns inget spel som har sådan stor skilltrappa och är väldigt kul. Jag sög på att bygga så istället fick jag ta fram mina railgun-reflexer.

I hopp om att försöka tämja YouTube-monstret till min fördel så hakar jag på diverse trender och försöker göra dom annorlunda. I detta fall var surströmming en stor fluga.

Jag är även en mästerbyggare av datorer. Tricket är att ha på sig peruk samtidigt som man bygger datorn så man kortsluter moderkortet via ESD (No joke)

Utöver det så är jag även en finsmakare av vin. Vill ni veta något så vet ni var jag finns.

Shooting i all ära. Men inget går upp mot lite hederlig racing.

Under mina år så har jag blivit bjuden på några event, LA med FZ kungen Calle var senaste, men en av mina favoriter var Forza Horizon 4. Mycket bil, mycket race, mycket musik.

Fackin musik. Rymden är episk, när SpaceX började göra headlines så passade jag på att göra en musikvideo som handlade om evolutionen från test till verklighet.

Jag är även lite av en meme-lord om jag får säga det själv.

Ett av mina favorit-intressen är att spela spel som är designade för barn och indoktrinera dom med tyng, dystopisk och mörk elektronisk musik.

Avslutar denna tråd med en video som i princip representerar mig i ett nötskal och allt som jag står för. Att dansa sig genom livet, varesig det är spel eller musik. Så länge man gör content man tycker om så bör man kunna få skryta lite om det. Pussar och kramar till er alla som har kollat.

Jo fan, om ni e sögna på streams så ser dom ut ungefär såhär.

R6

Grym läsning, älskade hela ME serien och jag föll tillbaka i nostalgiska grottan. Det var mysigt. En remake på alla spel i framtiden hade varit underbart. Jävla tunga spel.

Hade svårt för det i början, men som många har poängterat så har han kunskap inom "sci-fi"-världen och gillar det med mera.

Anledningen att jag hade avsmak var nog mest för att jag hade sett han i Fortnite, och jag är inget big fan av Wick-filmerna. Tänkte mer "Nej har dom hoppat på ett Keanu-hype tåg". Men eftersom spelet fackin har vart i utveckling så länge så antar jag att dom var på Keanu-tåget innan det var hype kanske.

Blir till att speedrunna detta.

Året var 2002. Jag var blott nybliven 16-åring som letade efter ett ställe där man kunde njuta av spel-världen med likasinnade.

Träffade på många vettiga människor, flertal av som är vänner i verkligheten.

BF1942 var the main game då, det anslöts folk från hela forumet, vi fyllde servrar som inget. TPS BBB #1 servern gick varm medans man bråkade med sådana som Molotov och Acid999 på the Battle of the Bulge.

Livet är som livet är och FZ har kommit och gått under åren. Är mer glad nu än någonsin att FZ är tillbaka i mitt liv.

Top spelsida och forum. 10/10 would relive again. En av anledningarna till att man gärna är 16 igen.

Mycket kul event. En ära att deltaga och skjuta runt på det förbannade fältet. Synd att vi enbart mötte proffs men nära var det iaf!

Detta blir förjävla roligt må jag säga!

Testa att köra tidigare drivrutiner, kan vara en bov. Kolla temperaturer som redan sagt, formatera och installera om. Vad har du för speccs och har du klockat något?

Fint där. Finns riktiga Gabe-haters i vissa delar av världen. Där dom blockerat skiten ur Steam verkar det som.

Fin trailer. Damen ser väldigt bra ut med tanke på antal år hon kanske har på nacken. Payday 2 är dock något jag aldrig fastnat för. Har en del vänner som spelat som fan och andra som inte spelat mycket alls, däribland jag själv. Kanske har trettio timmar speltid innan jag tröttna på grund av saknaden av banor.

Men om de släpper en sådan här trailer för ett tillägg så får man väl anta att det går bra för dom.

Jag visste att programmering var kursen jag borde förföljt i gymnasiet istället för matte. Tack matte för att du har hjälpt mig att räkna ut hur jag ska kunna överleva räkningarna som läggs på hög.

Skrivet av nils45:
Skrivet av Polish:

Att köra SLI/Crossfire är som att ha två flickvänner. Skithäftigt koncept men helt åt helvete inte optimerat när det kommer till att hitta på saker. Vissa spel vill köra X/SLI och andra vill inte. Och även de som vill ha lite SLI-kul kan förvänta sig jävligt konstiga buggar. Detta i mina erfarenheter hittills.

Tills jag kastade ut ett kort genom fönstret och det andra använde jag för att steka frukost på.

Rolig liknelse, meeen, antingen köper man ett kort för 15k/20k+ eller så köper man två kort som blir billigare och ha bättre prestanda. Om man bara köper ett kort i 6k klassen som tex. gtx980 så kan du ändå inte maxa AC Unity t.ex. och förmodligen inte framtida spel heller, MSAA kan vara en bitch, så det ända vettiga är X/SLI. That's my opinion.

Självklart hänger jag med på prestandaökning. Har sett folk köra på dubbla 980s och ändå inte kunna maxa till exempel Far Cry 4. Unity är trasigt i portningen till PC och var inte så optimerat när det kommer till grafiken. Likaså FC4.

Det som behövs för att kunna köra ett bra SLI/Crossfire är ett bra stöd från spelet och tillräckligt med plats i burken så korten inte bränner upp varandra. Mina erfarenheter med SLI är inte goda men om något funkar med det så är det självklart fint.

Att köra SLI/Crossfire är som att ha två flickvänner. Skithäftigt koncept men helt åt helvete inte optimerat när det kommer till att hitta på saker. Vissa spel vill köra X/SLI och andra vill inte. Och även de som vill ha lite SLI-kul kan förvänta sig jävligt konstiga buggar. Detta i mina erfarenheter hittills.

Tills jag kastade ut ett kort genom fönstret och det andra använde jag för att steka frukost på.

För mig spelar det ingen roll. Finns extremt många spel där ute som är intressanta. Har även GTA V till PS4 för att lugna nerverna ifall det blir illa. Hellre att spelet får en fin och smidig release än trasig och buggig.

Respekterar Rockstar för allt de gör och vill de släppa ett spel senare så ska de få göra det. I mina ögon så har de förtjänat att få göra vad de vill med sin franchise och GTA spelen. Och vi ska bara tacka och ta emot, för i slutändan är det värt det. Dessutom vill de säkerligen inte ha en till GTA IV portning on their asses.