Inlägg av Lauchen

Inlägg som Lauchen har skrivit i forumet

Skrivet av Johan Lorentzon:

Nä alltså, den gröna foten som är sista bossen. Den man möter på månen eller vad det nu är.

Aha, just det ja. Hade förträngt. Sjukt svårt spel.

Sista bossen i Wondwr Boy III monster lair. Bossen i sig är inte jättesvår men man får inte använda continues på sista banan vilket är sjuk frustrerande. Har för mig man kunde göra det enklare genom att aktivera spelare 2 om man är på väg att torska.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Är det så??? Fotjävel!!! 🤣

Fast den var väl optional vill jag minnas.

Skrivet av Mirage:

Hade någon gjort en butik med samma funktioner som Steam, så hade det funnits. Istället fick vi U+, EA Origin och Epic.

Sen att du känner du måste ge miljonärer mer pengar, det får stå till dig.

Tar nog ett tag för de andra att komma i kapp Steam men utan dem är väl risken överhängande för att Steam höjer priserna.
Jag vill ju egentligen ge bort så lite pengar till miljadärer som möjligt men nånstans måste jag ju köpa spelen. Tycker ändå Epic fungerar tillräckligt bra. Synd att man inte kan streama bara.

Skrivet av Mirage:

Ja, de börjar ju få slut på sina Fortnite miljarder. Stackare.

Haha ja det är nog ingen fara. Är bara mån om att det ska finnas konkurrerande alternativ till Steam.

Nice, blir tight att hinna spela men man får väl stötta Epic genom att köpa lite spel😎.

Riktigt bra månad. Hade inte tänkte starta upp prenumerationen för jag är klar med senaste WoW expansionen i sommar. Men nu kanske det blir en tjuvstart.

Skrivet av star-affinity:

Finns redan här (sen en tid) om du inte orkar vänta:

https://alephone.lhowon.org/

Coolt, hade missat det. Tack för tipset!

Skrivet av Devan:

Nej!

Ja, jag spelade det när det kom ut, men varför jag säger detta är för att jag kollade på en lets play på spelet nyligen och man kommer inte ihåg hur dåligt det va, det finns en bra anleding varför Doom är älskat och folk fortfarande spelar det och inte Marathon..

Minns också att det var väldigt svårt att hitta på banorna i samtliga Marathon spel samt att storyn var svår att hänga med i (dock bra, har jag för mig). Vapendesignen var överlägsen det mesta på den tiden inkl Doom.

Skrivet av robbis:

Det gick hårt på gymnasiet gamla macintoshar för typ snart 30år sedan... Fan vad gammal man är

Haha ja det var ett tag sen man lirade det. Sjuk kul i multiplayer. Det gick varmt på familjens macintosh Performa. Tvivlar på att kampanjen är kul att spela idag (grymma ljudeffekter dock). Men lär fortfarande kunna vara kul i mp. Kul att tvåan och infinite kanske ska släppas också. Sen väntar jag bara på Myth the fallen lords remaken 🤠

Tycker det ser riktigt kul ut, verkar vara skön humor också. Blir nog att testa på Game Pass.
Bra recension!

Tycker dagens konsoler (PS5 och XsX) är rätt ok men de har svårt att konkurrera med PC, har inte köpt någon current gen konsol än. Sen skulle dom behöva släppa uppdaterade versioner med tätare mellanrum men det verkar ju bli fallet också. Bakåtkompatibilitet är också viktigt. Skulle inte tacka nej till en bärbar Xbox som kan köra spel på från samtliga Xbox generationer. Gillar Switch konceptet men prestanda i dockat läge bättre vara högre för att det ska vara intressant.

Skrivet av GustavA:

Jag önskar att min nästa konsol tillverkas av Sega. En uppföljare till Dreamcast skulle kunna röra om lite i grytan.

Det hade varit något, hade köpt direkt.

Coolt att dom fortsätter att uppdatera spelet efter så långt tid. Har spelat det lite grann och gillade det.

Ser klart intressant ut, blir att wishlista

Lite sent väl, skulle isf kommit för några år sen.

Oj så svårt att säga. Det är olika beroende på vad jag för tillfället vill spela. Nästan alla genre har sin charm. Undviker dock i regel sportspel förutom racingspel samt deckbuilders och mmorpg förutom WoW. 4X spel är normalt inte heller min kopp av te.

En sak som jag tycker Microsoft borde gör för att öka försäljningen av Xbox är att sponsrar konsolen mot man binder upp sig på sägs gamepass i 3år eller liknade , precis som teleoperatörerna gör.
Så att man bara har en månadskostnad. Dom hade ju en liknade deal men den skulle ha varit ännu mer attraktiv tänker jag. Microsoft har så klart räknat på det men jag tycker att det borde vara en smart idé

Har länge varit sugen på att köpa en Xbox men i och med att jag ändå vill ha en PC för diverse strategispel som inte finns till konsol så har jag inte haft någon anledning att köpa en Xbox eller en PS5 för den delen. Skulle jag köpa en konsol skulle jag absolut köpt en Xbox. Känns som PS5 och Xbox har stor konkurrens från PC denna generation. De hög GPU priserna skulle dock kunna få mig att köpa en konsol. Så kan skaffa ett Geforce Now abonnemang för PC specifika spel.

Bra månad krabb-spelet och Jedi Survival ser jag fram emot!