Inlägg av Lauchen

Inlägg som Lauchen har skrivit i forumet

Tycker det ser riktigt kul ut, verkar vara skön humor också. Blir nog att testa på Game Pass.
Bra recension!

Tycker dagens konsoler (PS5 och XsX) är rätt ok men de har svårt att konkurrera med PC, har inte köpt någon current gen konsol än. Sen skulle dom behöva släppa uppdaterade versioner med tätare mellanrum men det verkar ju bli fallet också. Bakåtkompatibilitet är också viktigt. Skulle inte tacka nej till en bärbar Xbox som kan köra spel på från samtliga Xbox generationer. Gillar Switch konceptet men prestanda i dockat läge bättre vara högre för att det ska vara intressant.

Skrivet av GustavA:

Jag önskar att min nästa konsol tillverkas av Sega. En uppföljare till Dreamcast skulle kunna röra om lite i grytan.

Det hade varit något, hade köpt direkt.

Coolt att dom fortsätter att uppdatera spelet efter så långt tid. Har spelat det lite grann och gillade det.

Ser klart intressant ut, blir att wishlista

Lite sent väl, skulle isf kommit för några år sen.

Oj så svårt att säga. Det är olika beroende på vad jag för tillfället vill spela. Nästan alla genre har sin charm. Undviker dock i regel sportspel förutom racingspel samt deckbuilders och mmorpg förutom WoW. 4X spel är normalt inte heller min kopp av te.

En sak som jag tycker Microsoft borde gör för att öka försäljningen av Xbox är att sponsrar konsolen mot man binder upp sig på sägs gamepass i 3år eller liknade , precis som teleoperatörerna gör.
Så att man bara har en månadskostnad. Dom hade ju en liknade deal men den skulle ha varit ännu mer attraktiv tänker jag. Microsoft har så klart räknat på det men jag tycker att det borde vara en smart idé

Har länge varit sugen på att köpa en Xbox men i och med att jag ändå vill ha en PC för diverse strategispel som inte finns till konsol så har jag inte haft någon anledning att köpa en Xbox eller en PS5 för den delen. Skulle jag köpa en konsol skulle jag absolut köpt en Xbox. Känns som PS5 och Xbox har stor konkurrens från PC denna generation. De hög GPU priserna skulle dock kunna få mig att köpa en konsol. Så kan skaffa ett Geforce Now abonnemang för PC specifika spel.

Bra månad krabb-spelet och Jedi Survival ser jag fram emot!

Gamepass, brukar dock ta en paus på några månader ibland om det är mycket annat att spela. Har även en aktiv WoW prenumeration. Men ska avsluta den så fort jag levlat upp till 70.

Denna guide kanske hjälper en del för pc-spelare. Även om responsen på den verkar ha varit så där.

https://www.33rdsquare.com/star-wars-jedi-survivor-best-setti...

Skrivet av fudge:

Jag läst lite av dem negativa kommentarer. Folk är dumma i huvudet det är inte ett färdigt spel. Steam borde stänga av kommentarerna på ea spel.

Ja verkligen. Många verkar inte fatta vad early access innebär.

Skrivet av Ferren:

Halo Infinite (Xbox Series X - KB/M).
Bättre än vad jag förväntade mig.

Tycker kampanjen är kanon, klart i klass med de tre första Halo spelen. Tycker spelet fått oförtjänt mycket kritik.

Ser riktigt schysst ut blir lätt ett köp men frågan är om jag ändå väntar. Gillade verkligen Ori spelen. Har dock inte tid att köra early access spel och sen köra om dem igen när de är klara. Tycker soulslike funkar bra i isometriskt perspektiv, ta t ex Tunic som var ett väldigt bra spel.

Gällande arbetskulturen tror jag tyvärr att management by fear fungerar bra för att uppnå bra resultat i relativt korta projekt som spelutveckling verkar vara. Ser till mig själv och vet att jag anstränger mig mer och presterat bättre under stress och rädsla i ett kort perspektiv. I längden är det dock inte hållbart. Sen kan man diskutera den etiska aspekten av det och gällande rasism och sexism så är det totalt förkastligt. Det hör inte hemma på en arbetsplats. Högt till tack är däremot bra. Dom mer störda cheferna har nog varit dom bästa och dom värsta man har haft.

Det blir lite WoW, Sonic Superstars och Street Fighter 6 . Det Yakuza liknade upplägget i det sistnämnda är riktigt kul.

Nja ser inge vidare ut men kan kanske vara kul ändå. Men det verkar inte vara något för mig. Satsar på lost crown istället.

En årsprenumeration av pro kostar alltså mindre än två fullpris spel för konsol. Verkar ändå vara rätt prisvärt. Sen kan man köpa en förseglad kopia av de spel man vill ha kvar och spara som en investering. Plattform kanske inte spelar så stor roll.

Skrivet av mrFluffy:

Cata var kul i början, roligaste var nog att de gjorde vanliga dungeons riktigt svåra. Sen grät folk blod på forumen och allt nerfades

Cata var väl en så där expansion men håller med om att dungeons var roligare när de var lite mer utmanande.

Skrivet av Ribcage:

Jag tyckte också om fyran minst, men mycket pga storyn och slutet. Inte imponerad.

Håller med om att fyran är sämst kampanj-mässigt. Spelar femman nu, den kampanjen är mycket bättre.