Inlägg av Jim128

Inlägg som Jim128 har skrivit i forumet

Blev inget köp av Alan Wake II eftersom det är (PC- och) konsolspel som inte släpptes fysiskt, och blir inget köp av detta spel heller om det kommer till PS5 någon dag. Så länge det inte släpps fysiskt d.v.s. Vill inte stötta denna digital only-utveckling.

Till Wii U då, eller?

På tal om överraskningar lär Nintendo-spelen till Switch-uppföljaren bli blytunga.

Det är bara januari nu. Det lär släppas en hel del överraskningar under året som vi inte känner till än.

1. Final Fantasy VII Rebirth
2. Granblue Fantasy Relink
3. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Edit: ettan, tvåan och trean lär nog bli strykta i.o.m. Switch-uppföljaren i år.

Stort grattis!

Välkomnas varmt.

Med tanke på att Spyro-trilogin (remaken) har sålt bra kan den där tweeten tolkas som en bekräftelse på ett nytt Spyro.

Dinosaurier som inte förstår gaming är så utdaterade.

Mitt GOTY 2024 blir FF7 Rebirth. Finns andra lovande spel också, bl.a. Granblue Fantasy Relink, men Rebirth kommer helt klart vara årets bästa spel för mig.

Edit: ovan nämnda spel lär strykas från GOTY-listan om Switch-uppföljaren kommer i år, vilket den lär göra.

PS5 dominerade i år, men det blev även lite PC-spelande.

Skrivet av showerguy:

Fast nej? Det är tvärtom. Xboxen är till för riktiga gamers. Pro-gamers.

Haha vilka pro gamers? :'D

https://www.fz.se/artikel/295913-konsolkriget-avgjort-vinnare...

Det är inte varje PS Plus Essential-månad som är tung, så jag välkomnar verkligen schyssta januari.

Jag undrar varför alla har börjat kalla datan, eller på engelska CPU, för AI? Har spelen fått artificiell intelligens? Är det ChatGPT som är inbyggt i spelen, eller...? Även old school James Rolfe (AVGN) har börjat säga AI i sina senaste videor. Jag menar inte att göra narr av någon, utan jag är genuint nyfiken - varför börjar vi kalla datan i spel för AI när det inte är AI?

Haffat!

God jul redaktionen och alla forumiter!

Diablo IV till Steam och snart kanske Fortnite? Då har jag ingen anledning längre till att använda Blizzards eller Epics program. Steam - one launcher to rule them all!

Hela den här PS5 vs Xbox-grejen är content som är skapad just för content. Varenda seriös gamer här vet att PS5 och dess spelutbud kn***** Xbox alla dagar i veckan.

Såg trailern för första gången igår bitti, småtrött vid 05-tiden på väg jobbet, på min lilla mobilskärm. Och det jag såg var så underbart GTA som det bara kunde bli. När jag kom hem kickade jag trailern i 4K-upplösning på TV:n och blev helt golvad.

Förstår inte kritiken. Det ser helt AAA+ ut rakt igenom för vad det är. Grafiken kanske inte är den snyggaste Unreal Engine 5-grafiken, men det är snyggt för att vara ett så enormt spel där det kommer finnas så oerhört mycket att göra utomhus och i många inomhusmiljöer.

Det blir ett absolut dag 1-köp för mig. Lyckas jag inte haffa det fysiskt från min lokala Webhall köper jag det digitalt. Mitt mest efterlängtade spel just nu efter Final Fantasy VII Rebirth och Resident Evil Ix... vad det nu kommer heta.

Vilken otrolig transformation spelet har genomgått. Ett så kort tag efter 2.0 kommer redan 2.1 med så mycket nytt. Tänkte köpa Ultimate Edition till PS5, men man kanske kan vänta lite om utvecklarna fortsätter att lägga så mycket kärlek på spelet? Ännu fler feta saker kanske är runt hörnet.