Inlägg av Jim128

Inlägg som Jim128 har skrivit i forumet

Skrivet av brewitz:

Hörselnedsättning/döv på höger antar jag?

Hör lika bra på båda öronen men har fått några problem med ena örat och försöker skydda det mot olika saker, bl.a. höga ljud.

Tack för allas svar.

Tack stephan900 och T-bolt. Och om jag har förstått rätt så är det fyra spel i serien som är first person shooters? 3, New Vegas, 4 och 76?

För att inte starta en ny tråd; just nu pågår en FPS-rea på Steam där man kan plocka upp Fallout-spelen för en längre slant. Tänkte bara fråga er fantaster två saker om 3D-spelen;

1. Är det klart och tydligt hur man avancerar vidare i storyn med " här är du, dit ska du"-markörer?

2. Innehåller spelen obligatoriska pussel (pussel som man måste lösa för att klara storyn)?

Lyssna med bara ena högtalaren/sidan?

Hej gott folk. I programmet Winamp kan man reglera om man vill ha ljudet "i mitten" (att man hör lika mycket i vänster och höger högtalare/hörlur), åt vänster eller höger. Finns det någon liknande funktion för Windows 11 eller PS5? Jag skulle helst vilja ha allt ljud på vänster sida när jag ser på YouTube på datorn eller spelar på konsolen. D.v.s. att om jag kopplar in hörlurar så vill jag höra allt i vänster hörlur och ingenting på högra sidan. Är det möjligt att ställa in det i Windows 11 eller på PS5? Tacksam för alla tips.

Mainstream gamers vet inte vad fps är för något, och det är de - inte vi - som är den enorma majoriteten av kunderna. Finns tyvärr även hardcore gamers som inte bryr sig om 60 fps och tycker att hackiga 30 fps är "helt okej" eftersom "man inte känner skillnaden mellan 30 och 60 fps". Herregud... Känner själv två sådana gamers som himlar med ögonen varje gång jag nämner 60 fps.

Så jag kommer att ha kvar min vanliga PS5 och fortsätta hålla mig till spel som har performance mode. Hoppas att Sony satsar på 8K med PS6. Då kan folk spela i 8K med sina "helt okej" 30 fps så kan jag förhoppningsvis Äntligen köra spel i 4K med 60 fps.

Grymt!

Tror att namnet blir Modern Warfare IV...
Edit: ja efter gulfkrigetspelet då. Så 2025-CoD lär heta Modern Warfare IV.

Lägg ner Xbox-konsoler, de såljer allt mindre för varje generation.

Bra Essiantial-månad!

Man verkar kunna rövknulla oss med priser som 949 kr eller vad Modern Warfare III nu kostade vid release. Svensken betalar i alla fall.

Som barn spelade jag Super Mario Bros 3 om och om igen eftersom jag inte hade många andra fler spel att spela. Som vuxen har jag spelat om tidernas bästa spel Uncharted 4 minst sju gånger.

Och en samling med alla tre delarna, nå' slags Final Fantasy VII Complete Edition, lär släppas till PS6 med nyheter som 8K-upplösning.

Co-op med en nära vän (i soffan eller online) är det allra bästa med tv-spel, tycker jag i.a.f.

Världens bästa spelserie borde få remakes eller fler helt nya spel.

Visst, det lär stämma, men en annan orsak är faktumet att Xbox Series X är en flopp. Series S och X sålde de två första åren eftersom folk ville köpa PS5, men kunde inte få tag i en, så de köpte en Xbox istället. Och då var det Series S som majoriteten av Xbox-kunderna köpte. Series X har inte sålt särskilt väl. Och nu när alla kan få tag i PS5 är det nästan ingen som köper en Xbox. Microsoft har förlorat konsolkriget, därför försöker de köpa upp allt och alla (nu senast Activision Blizzard King) i hopp om att spel ska sluta komma till Sonys och Nintendos konsoler, exempelvis Call of Duty som lär sluta komma till Sony- och Nintendo-enheter om 10 år.

En remaster av Quake III Arena vore gudomligt. <3

Skrivet av AblacK:

Bra, digitalt är vägen framåt. Kan de sänka priset och även spara på miljön.

Digitalt är framtiden ja och om bara några år lär det vara endast Nintendo som erbjuder fysiska spel. Och spelen blir inte billigare utan tvärtom dyrare, framför allt i framtiden när det inte kommer erbjudas Xbox- och PlayStation-spel på skiva. Kolla bara in dagens fanatasipriser på PlayStation Store.

"Miljön" :'''D Nu kommer alla isbjörnar räddas och folk i Indien kommer sluta tömma sopbilar i sjöar.

Blev inget köp av Alan Wake II eftersom det är (PC- och) konsolspel som inte släpptes fysiskt, och blir inget köp av detta spel heller om det kommer till PS5 någon dag. Så länge det inte släpps fysiskt d.v.s. Vill inte stötta denna digital only-utveckling.

Till Wii U då, eller?

På tal om överraskningar lär Nintendo-spelen till Switch-uppföljaren bli blytunga.