Inlägg av Kain

Inlägg som Kain har skrivit i forumet

Spelar 90% av allt på konsol så mig gör det inget

Jag har laddat ner det till Xboxen och det är en bra emulation. Kontrollerna är bra osv. Dock så är det som några nämnt här att dimman och blodet är borta av någon anledning, även ljudet känns lite dovt. Spelade igenom nästan hela spelet igår på Xbox sen spelade jag det på n64 efteråt för att jämföra.

Jag gillar svensk dubbning! Älskade Ratchet & Clank på svenska. Gillar också att Bloodborne och Demon Souls är på svenska, tycker det är synd att inte Elden Ring och Dark Souls 3 va på svenska! Ge mig mer svenska menyer osv. Förövrigt tål jag inte ordet "gaming"

Jag spelade igenom Bloodborne och Dark Souls 3 nu för första gången dom här veckorna innan Elden Ring. Riktigt bra spel! Är bra sugen på Elden Ring nu.

99 timmar på Ps5

33 % speltid var PS5-spel

202 timmar på Ps4

67 % speltid var PS4-spel

Fifa 21 - 90 timmar
RDR 2 - 44 timmar
Gran turismo sport - 36 timmar
Fifa 22 - 23 timmar

21 Spel totalt spelade.

Behövs ingen remake, gör så man kan spela Silent Hill spelen på ps5 istället. Originalen och Inte den värdelösa "HD" Samlingen som finns.

Kan dom fixa Silent hill 1 och 2 på ps5an. Alltså orginalen och inte nån hd remaster. Vill ha Resident evil 1-3 och Dino crisis 1-2 också. Inte samma känsla o spela på emulator.

Skrivet av Gaara:

Fan vad bra spelet känns, njuter som fan. Gillar även att det går att snabbt sätta maskinen i viloläge när man får förhinder att spela för att senare fortsätta exakt där man slutade. Största "game changer" denna generation helt klart

Det kunde man ju på ps4 pro med? Och även den vanliga ps4an om jag minns rätt.

Tusen tack den som tipsade om Telia! Kunde också beställa hem en! Så tog bort min beställning från komplett som jag haft sedan mitten av september och som dom fortfarande inte gett någon information om sedan den 3:e december.. hoppas någon i kön kan få den tidigare nu. Tack igen!

Duke 3d mitt favoritspel! 10/10 på frågorna.

Grattis till er som vann, själv kommer jag sluta följa tråden nu och acceptera att min beställning från komplett.se kommer komma någon gång i år. Ingen vits o sitta o glo varje dag o hoppas.

Skrivet av Molotov:

Jag tror jag har/hade roligare med Deus ex än cyberpunk 🙄

Så kände jag under den lilla tiden jag spela på ps4:a jag blev sugen på att spela deus ex istället

KOMPLETT fortfarande 3:e Maj

Skrivet av Zalcore:

Komplett.se verkar ha vaknat till liv och justerat mitt leveransdatum ifrån 2mars till 4e feb. Beställde i april -20. Standard Edition.

Trevligt, hoppas jag får min innan 3:maj men kanske är för optimistiskt. Beställde 18/09/2020.

Bra att det kommer i maj, kanske man hinner få en ps5a innan

Jag spelar på ps4 pro och det har buggat sig många gånger. NPC som spawnar in från tomma intet. Grafik pop ins.
Min skugga var i form av en T-Pose. Skulle kolla mig i spegeln i spelet och då saknade jag allt hår och de enda kläderna jag hade var jackan som var infusad med kroppen, och jag hade ingen penis. Vapen som inte syns utan jag skjuter med bara händerna. För att nämna några saker.Spelat har även kraschat helt 4 gånger och jag har spelat kanske 4 timmar totalt än så länge. Det kraschade även ca 30minuter in efter den senaste patchen så den verkade inte göra någon skillnad haha. En annan sak är att grafiken är bland de ojämnaste jag har sett i ett spel, ibland ser det ut som ren skit som ett suddigt ps3 spel, och andra gånger ser det väldigt snyggt ut. Känns som dom valt att prioritera vissa områden och nästan struntat i andra.

Ps4 och Nintendo 64. Klarade precis Ocarina of Time för första gången Kom aldrig särskilt långt när jag spelade det som liten sen började jag spela det igen för ett antal år sedan men la det på hyllan vid vatten templet. Men nu sista månaden bestämde jag mig för att klara det. Det är fortfarande ett mycket bra spel trots att det är lite knaggligt.

Aa just det har switch inkopplat också men spelar mest bärbart på den när det blir av.

Skrivet av majep:

Tack

Har alla beställt från webhallen?

Jag fick brev från komplett "Beställd, förväntas i lager 3 maj 2021"
Jag förbeställde den 18:e september.